Új klubok indulnak februártól az Agórában – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Új klubok indulnak februártól az Agórában

Megjelent: Itthon Otthon van, 2018. január
A robotika klubok mellett két természettudományos klub indul a következő hónapban az Agórában. A 2018 februárjától június elejéig tartó klubfoglalkozásokon való részvétel ára: 8000 Ft. Ha valaki két vagy több klubba jelentkezik, az első klub ára ez esetben is 8000 Ft, de minden további klubra 50%-os kedvezményt biztosítunk. Minden klubtag egy névre szóló Agóra klubkártyát kap, amellyel az érvényességi időn belül az Agóra Tudományos Élményközpont nyitvatartási időben bármikor látogatható! A foglalkozásokra a kapcsolat@agoradebrecen.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Robotikaklub kicsiknek

Szeretnél magad építeni robothelikoptert vagy egy éhes aligátort? Ezeken a foglalkozásokon a legmo-dernebb, WeDo Robotics-készletek segítségével a kisebbek is készíthetnek robotokat, elsajátíthatják a programozás alapjait és felfedezhetik, hogyan működnek a különféle gépek és berendezések. A gyere-kek megismerkedhetnek az elektronikus legóként is emlegetett littleBits-szettekkel, amellyel percek alatt új találmányok építhetők a semmiből: rajzoló robot, sütiszámláló vagy éppen automata buborékfújó. Jelentkezés 8 éves kortól. Tervezett időpont: minden szerdán 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 7.

 

Kezdő robotikaklub

Kóstolj bele a robotika világába a WeDo 2.0 és a LEGO® Mindstorms EV3-készlet segítségével! A kezdő klubfoglalkozáson megtanulhatod a robotika alapjait, megépítheted az első saját lényed, amely lát, hall, mozog, sőt harcol is. A LEGO® Mindstorms-készletet mi biztosítjuk, előfeltétel nincs. Jelentkezés 10 éves kortól. Tervezett időpont: minden csütörtökön 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 1.

 

Kezdő-középhaladó robotikaklub

Merülj el a robotika világában! Ebben a klubban egyénre szabott feladatokon keresztül átismételjük a robotika alapjait, majd a LEGO® Mindstorms EV3-készlet segítségével teljesen automatikusan működő robotokat építhetsz, amelyeket különböző kihívások révén terepasztalon is tesztelhetsz. Megismerkedhetsz a Tetrix-készlettel is, a repülőgépalkatrész-minőségű fogaskerekek, motorok és szervók segítségével saját egyedi robotot fejleszthetsz, amelyet akár a LEGO® Mindstorms-robotokkal is összekapcsolhatsz. Ez a csapat már versenyekre is készül. Jelentkezés 10 éves kortól. Tervezett időpont: minden péntek 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 2.

 

Középhaladó-haladó robotikaklub

Ebbe a robotika klubba azokat várjuk, akik már vettek részt nálunk robotikaklubban, vagy tisztában vannak a robotika és a programozás alapjaival és szívesen csiszolnák még tovább tudásukat. A klubfog-lalkozáson bemutatjuk a robotika mesterfogásait, a programozás trükkjeit, izgalmas kihívásokat teljesí-tünk és versenyeken is részt veszünk. A robotépítés mellett a robotfejlesztésbe is belekóstolhatsz a Tet-rix-készlet és a Xiaomi Mitu-szett segítségével. Jelentkezés 10 éves kortól. Tervezett időpont: minden szerdán 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 7.

 

Kis felfedezők 2.0  – Ismeretterjesztő klub

Kiváncsi vagy rá, hogy fehér-e a fehér fény és mi történik, ha a különböző színű fényeket „összekever-jük”? Vajon mit árulnak el nekünk a foltos szalamandra foltjai és mire használják a baglyok a szemhéju-kat? Szívesen ismerkednél meg több millió éves állatokkal vagy nyomoznál rejtett kincsek után? A kifejezetten kicsiknek szóló klubfoglalkozáson a gyerekek betekintést nyerhetnek a különböző tudo-mányok rejtelmeibe. A klubhoz semmilyen előfeltétel nem szükséges (sem olvasás, sem számolás). Jelentkezés 6 éves kortól. Tervezett időpont: minden csütörtök 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 1.

 

Varázslatos tudomány – Kísérletezős klub

Hogyan képesek a bűvészek lerántani az abroszt az asztalról úgy, hogy a poharak és tányérok ne esse-nek le? Milyen állatok laknak egy csepp vízben? Mi van a kezemen, amikor az tisztának tűnik és mi történik, amikor megmossuk? Mitől zöldek a növények levelei és mitől lesznek barnák ősszel? Miért lebeg valami a víz felszínén, és más miért süllyed el? Hogyan mozognak a tárgyak és az égitestek vákuumban? A klubfoglalkozásokon a gyerekek egyszerű kísérletekkel rengeteg dologra fényt deríthetnek. Jelentkezés 8 éves kortól. Tervezett időpont: minden csütörtök 16.30–18.00 óráig. Első foglalkozás: 2018. február 1.

 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum