Erdei kisvasutas programok februárban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 25., hétfő, Irén napja van.

Rovatok

Régiók

Erdei kisvasutas programok februárban

Megjelent: Itthon Otthon van, 2018. február
Februárban, a tél utolsó hónapjában farsangi mulatság, Valentin-napi romantikázás vár kicsiket, nagyokat és persze a szerelmeseket. Ha azonban a jeles napokat nem egy túltömött bálteremben vagy étteremben töltenéd, akkor remek programnak fogod találni az erdei vasutas eseményeket. A gyerekek téltemető kiszebábot égethetnek, miután suhantak egyet az erdei környezetben. A párok pedig Bálint-nap alkalmával egyedi, különleges és egyben romantikus estét tölthetnek el a természetben. Februárban is várnak az élményekben gazdag magyar erdők!

Valentin-nap az erdőben

Unod már a szívecskés bögréket, kispárnákat? Szeretnéd kedvesedet igazán különleges programmal meglepni? Szívesen vagytok a természetben? Ha ezekre a válaszod igen, akkor neked találták ki a romantikus erdei kisvasutas programokat!

Királyréten szerdán és szombaton is ünnepi díszbe öltöztetik a kisvasutat. A svédasztalos vacsora mellett lágy zene és kályhában ropogó tűz teszi majd még hangulatosabbá az estét. Akik pedig inkább a csömödéri Erdei Vasutat választanák, azoknak impozáns szalonkocsikban szervirozzák majd a szerelemesek tálját és a karamellhabbal és tejszínnel leöntött képviselőfánkot. Ha Lillafüredre vinnéd kedvesed, akkor is hangulatos kisvonatozásra számíthatsz, megfűszerezve egy kis függőkerti sétával és egy különleges gyertyafényes vacsorával. A hangulatos erdei utazás Valentin-napon is remek élmény!

 

Fotózás másképp

Kifejezetten vasútfotósok számára indítanak fotósvonatot Pálházán. A nagy népszerűségnek örvendő programot ezúttal két időpontban is meghirdették: február 10-én és 17-én is alkalmunk lehet megörökíteni a páratlan erdei tájakat. Ha szeretsz fotózni, akkor ez egy remek alkalom arra, hogy egyedi felvételeket készíts!

 

Farsangkor is válaszd a természetet!

A jeles nap alkalmával erdei környezetben is remek hangulatú programokon vehetünk részt. Vidám farsangi vonatozás várja a turistákat, jelmezes utasokat Mesztegnyőn, majd közös tábortűzgyújtással, szalmabábú-égetéssel üldözhetik el a résztvevők a telet. Akinek a legszebb, legkülönlegesebb a maskarája, az ajándékot kap.

Téltemető programmal vár a Zsuzsi Erdei Vasút is, ahol a különleges utazás mellett a gyerekek farsangi álarcot is készíthetnek, vetélkedőkön vehetnek részt.

 

Erdei kisvasutas programok februárban:


Téli fotósvonat Pálházán
Február 10. és 17. – Helyszín: Pálházi Állami Erdei Vasút

Valentin Expressz a Királyréti Erdei Vasúton
Február 14. – Helyszín: Királyréti Erdei Vasút

Erdei szerelemvonat Lillafüredre
Február 14. – Helyszín: Lillafüredi Állami Erdei Vasút

Romantika Expressz Királyréti Erdei Vasúton
Február 17. – Helyszín: Királyréti Erdei Vasút

Valentin-napi utazás a csömödéri Erdei Vasúttal
Február 17. – Helyszín: Csömödéri Állami Erdei Vasút

Farsangolás a mesztegnyői Erdei Vasúttal
Február 17. – Helyszín: Mesztegnyői Erdei Vasút

Télbúcsúztató a Zsuzsi Erdei Vasúttal
Február 17. – Helyszín: Zsuzsi Erdei Vasút, Debrecen


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum