Március 15-én nyitotta meg kapuit a Körösvölgyi Állatpark – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. március 25., hétfő, Irén napja van.

Rovatok

Régiók

Március 15-én nyitotta meg kapuit a Körösvölgyi Állatpark

Megjelent: Itthon Otthon van, 2018. február
A természetbarátok és az állatok szerelmesei újra látogathatják a Körösvölgyi Látogatóközpontot és Állatparkot.   

A téli zárva tartást követően, március 15-étől ismételten bárki látogatást tehet majd a Körös–Maros Nemzeti Park Igazgatóság, sokak által közkedvelt szarvasi bemutatóhelyén. A korábbról megszokott látványosságok mellett számos újdonsággal, meglepetéssel és változatlan belépődíjakkal várják látogatókat a 2018-as esztendőben is. 

Idén a nyitvatartás a következőképpen alakul: 

Március 15.–június 15. között hétfői napok kivételével a pénztár és a büfé 9–17 óráig üzemel, az állatpark 9–18 óra között látogatható.   Június 16.–augusztus 31. Között a pénztár és a büfé 9–18 óráig üzemel, az állatpark 9–19 között látogatható mindennap.   Szeptember 1.–november 4. között hétfői napok kivételével a pénztár és a büfé 9–17  óráig üzemel, az állatpark 9–18 óra között látogatható.  

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark 2018-ban 7 ünnepi nyitvatartással, 3 különleges időszaki kiállítással, 2 kedvezménynappal, 11 színes szakmai programmal, továbbá 15-féle igénybe vehető környezeti nevelési szolgáltatással, kenu- és kerékpár-kölcsönzési, fotóslesbérlési lehetőséggel és természetesen új, különleges állatfajokkal, fejlesztésekkel és remélhetőleg felejthetetlen időtöltési lehetőséggel várják a vendégeket. 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum