Élményszüret a Gasztrosétányon október 20–21-én – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. november 21., szerda, Olivér napja van.

Rovatok

Régiók

Élményszüret a Gasztrosétányon október 20–21-én

Megjelent: Itthon Otthon van, 2018. október
A piknikek után megkezdődik az őszi-téli szezon az etyeki Gasztrosétányon. Ebben az időszakban három tematikus eseménnyel is készülnek a helyiek és bíznak benne, hogy igazi indián nyárhoz méltó időben fogadhatják az éhes és szomjas érdeklődőket.

A szezon az Élményszüret a Gasztrosétányon elnevezésű rendezvénnyel kezdődik. Bár idén az egész országban nagyon hamar kezdődött a szüret és Etyeken is leszedték már a szőlőt, élményeket itt mindig, most is lehet majd szüretelni. A pincékben pedig lehet kóstolni mustot, murcit, sőt helyenként már újbort is, bár ez utóbbinak hagyományosan Márton-napon van az ideje. Szerencsére arra az alkalomra is készülnek majd a helyiek. Nagyon sokféle finomságot lehet itt majd megkóstolni a körte- és sütőtökkrémlevestől a mustban pácolt kacsacombon és különböző délvidéki finomságokon és kacsamájas zsíros kenyéren keresztül a tunkedliig és a vörösboros csokitortáig. Sőt a csokoládéműhelyben a bonbonkészítő workshopon saját magunk is elkészíthetjük a kedvenc édességünket. Természetesen a tüzes pálinkák és zamatos borok sem maradhatnak el! Az Élményszüret után Libadalommal jelentkeznek a szervezők – amelynek keretein belül rendezik meg a már hagyományos libafuttatást –, karácsony előtt pedig Advent a Gasztrosétányon címmel szerveznek nyitott pincét a helyi kézműves vállalkozók részvételével.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum