A Fjällräven Abisko Midsummer túranadrágja hozta el a Gold Winner-díjat a 2019-es Outstanding Outdoor díjátadón – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. május 25., hétfő, Orbán napja van.

Rovatok

Régiók

A Fjällräven Abisko Midsummer túranadrágja hozta el a Gold Winner-díjat a 2019-es Outstanding Outdoor díjátadón

Megjelent: Itthon Otthon van, 2019. július
A Fjällräven legújabb, meleg időjárásra tervezett túranadrágja, az Abisko Midsummer hozta el a Gold Winner-díjat a Münchenben megrendezett Outstanding Outdoor díjátadón, melyet az Outdoor by ISPO kereskedelmi vásár keretein belül szerveztek.

Az Outstanding Outdoor egy új, a szabadtéri ruházati termékek kiemelkedő minőségét garantáló elismerés. A díj a következő szezon termékeihez nyújt útmutatót a kiskereskedők, az újságírók és a fogyasztók számára. Miután a független szakmai zsűri áttekintette a 20 kategóriából érkezett 203 pályázatot, az új Abisko Midsummer túranadrágnak ítélte oda a 2019-es Gold Winner-díjat a Mountain & Hiking Pants kategóriában. 2020 tavaszán és nyarán a Fjällräven a melegebb időben is tökéletes szabadtéri ruházatra összpontosít, ezek a darabok könnyűek, jobb szellőzést biztosítanak, gyorsan száradó szövetből készülnek és könnyedén csomagolhatók. A Fjällräven most bevezetett Abisko Midsummer túranadrágja az újonnan kifejlesztett G–1000 Air Stretch anyagból készült, mely bevonat nélküli lazább szövet, mely átengedi a hőt és a nedvességet. A rugalmas szövet elősegíti a szabad mozgást. A könnyű, jól szellőző és könnyedén csomagolható túranadrág remek választás a rövidnadrág helyettesítésére, amikor fontos a teljes láb védelme: legyen szó erős napsütésről, rovarokról vagy durva terepről. „Nagyon örülünk, hogy Abisko Midsummer túranadrágunk megkapta a Gold Winner-díjat. A Fjällräven története eddig hagyományosan nem a meleg, nyári időszakról szólt. Az utóbbi években azonban felismertük, hogy ezen a területen is szükséges fejleszteni és termékeinket a melegebb éghajlatokhoz is igazítani. Ez a díj a bizonyíték számunkra, hogy jó úton haladunk” – mondta Henrik Andersson, a Fjällräven innováció- és dizájnágazatának vezetője.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum