Séf Fesztivál Tihanyban – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. január 23., szombat, Zelma napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Séf Fesztivál Tihanyban

2020. augusztus 20–23.

Megjelent: Itthon Otthon van, 2020. augusztus
Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor – ők azok, akik az augusztusi hosszú hétvégén főznek majd Tihanyban. Az idei egyetlen gourmet-gasztrofesztivál helyszíne a Belső-tó.

Tihanyban a Belső-tónál augusztus 20–23. között a négynapos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja. A szervezők elmondása szerint a Séf Fesztivál Tihanyban egyedülálló gasztroélményt kínál a letisztult, hazai alapanyagokból készült ételkülönlegességek, valamint a festői környezetben töltött társasági programok kedvelőinek. A reggeli, az ebéd és a vacsora külön jegyekkel látogatható majd. A jegy magában foglalja a teljes fogyasztást, a minőségi bor- és pezsgőkínálatot. A rendezvény étel- és italkínálatát a séfek közösen állították össze, akik személyesen is jelen lesznek a rendezvény különböző napjain, hogy a napi kínálaton túl egy általuk az eseményre megálmodott és elkészített extra fogással, séfajánlattal is kedveskedjenek vendégeiknek. „Amikor elkezdtük a program szervezését a négy séffel, arra kértük őket, hogy egy közös kínálatot állítsanak össze, melyben kizárólag kiváló minőségű magyar termékek és alapanyagok kerülnek felhasználásra” – mondja Pongrácz Péter, a fesztivál igazgatója és alapítója. „Mindennap ugyanazzal a reggeli kínálattal, illetve azonos ebéd- és vacsorakínálattal várjuk a vendégeket. Az egyes séfek emellett egy-egy napon mindhárom étkezésen személyesen is megjelennek és az ebéd, illetve a vacsora menüjében egy séfajánlattal is kedveskednek vendégeinknek.” A fesztivál első napján, augusztus 20-án érkezik így plusz fogásként Varju Viktor vasi pecsenyéje mangalicapapszeletből, hideg krumplisalátával, pénteken Segal Viktor étele a mangalicacsorba, szombaton Wolf András mangalicapofa-pörkölttel készül, a fesztivál zárónapján vasárnap pedig egy csodás desszert koronázza meg a programot, íme a túrógombóc levendulás karamellizált sárgabarackkal, ahogy Széll Tamás készíti. A fesztivál különleges helyszíne az örökségvédelem részét képező egykori tihanyi apátsági majorság, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepe, ahonnan csodás panoráma nyílik a tihanyi Belső-tóra.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum