ItthonOtthonVan.hu

Ma 2012. március 7., szerda, Tamás napja van.

Rovatok

Régiók

Kajaktúra télidőben

Megjelent: Itthon Otthon Van, 2011. február
Havas part, párába burkolózó patak, burjánzó vízinövények... – a hévízi gyógytó vizét elvezető patak nagyjából mintegy tizenkét kilométeres evezhető szakasza igazi különlegesség a vízi túrázás és a természetjárás szerelmeseinek a téli ínséges időben.

A soha be nem fagyó vízben táplálékot találnak a vízimadarak, s dúsan burjánzik a növényzet is. A bedőlt fákat kerülgetve és a meder fölé hajló fák ágai között bujkálva a szinte érintetlen természetben zavartalan a kikapcsolódás.

Aki szeretne részese lenni a kalandnak, csatlakozhat a február 12–13-án megrendezendő szervezett túrához, amelyről a [email protected] e-mail címen lehet kérni bővebb tájékoztatást. Az evezés, a barátokkal elköltött vacsora és a pihenés után másnap a föld mélyének titkai várják a csapatot: a balatonedericsi Csodabogyós-barlang titkait szakértő vezető ismerteti meg velük. A barlang bejáratához vezető tanösvény számos érdekessége – és meredeksége – bemelegíti az izmokat, felkészíti a lelket az új élmény befogadására. A szépséges cseppkövek látványa, a kalandos – de teljesen biztonságos – kúszás-mászás jól eső fáradtsága hosszú időre feltölti energiával a kalandozókat.

További friss cikkek a Nyugat-Dunántúli régióból

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2012 G-Mentor Kft. | Médiaajánlat | Impresszum