Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. augusztus 17., csütörtök, Jácint napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Thomas Anders and The Modern Talking Band

  Az óriási népszerűségnek örvendő Thomas Anders and The Modern Talking Band július 29-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán adja elő az együttes legnagyobb slágereit, így nosztalgiázhat a ´80-as évek popdalait kedvelő közönség.
 • Először lesz Duna-átúszás Budapesten

  Rendhagyó és egyben történelmi sporteseményre kerül sor 2017. szeptember 2-án a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül, először rendeznek ugyanis a magyar fővárosban hivatalos Duna-átúszást.
 • 3. Salföldi Dalföld

  Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Bíró-Gombos Alapítvány, a Fonó Budai Zeneház és a Philidor Intézet partnerségében a Salföldi Dalföld elnevezésű összművészeti hétvégét 2017. július 28. és 30. között, amelynek célja, hogy a művészetekre, a tájra és önmagára reflektáló közönséget szolgáljon és neveljen ki az évek során.
 • Véget ért a XIII. Shakespeare Fesztivál

  A XIII. Nemzetközi Shakespeare Fesztivált 2017. július 7. és 16. között rendezték meg a Gyulai Várszínház összművészeti fesztiválja keretében.
 • Ördögcsáklya

  Az ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens) Afrika-szerte népszerű és széles körben alkalmazott gyógynövény, nevét a jellegzetes formájú, karomszerű tüskés terméséről kapta.
 • Állami támogatás a ház körüli felújításhoz

  Családi házban, udvaros lakásban a jó idő beköszöntével remek kikapcsolódást, hűvös nyugalmat nyújt a kert.
 • Sosem késő: tangó és rocki

  Nem akart hinni a szemének a veszprémi Agóra Művelődési Központ igazgatója, amikor látta, hogy egymásnak adják a kilincset a tánciskolába érkező nyugdíjasok. Gyorsan intézkedett, hogy nyissák össze a rendezvénytermeket, legyen helye a keringőzőknek is. Már az első felhívásra 140-en érkeztek, és ez így van azóta is hétről hétre...
 • Munkavállalás szövetkezeti alapon

  A versenyszférában eddig is volt jogszabályi lehetőség a nyugdíjasok munkavégzésére, csak a munkáltatók számára nem volt elég „vonzó” a nyugdíjasok alkalmazása. Kérdés, hogy a hazánkban a munkaerőpiacon eluralkodott kifejezett életkori diszkriminációt sikerül-e kell legyőznie az egyre súlyosabb munkaerőhiánynak?
 • A porckopás nem válogat

  Minden egyes lépésnél testsúlyunk 1–1,5-szerese nehezedik a talpunkra, míg futásnál ez még ennél is több: súlyunk 3–4-szerese. Ha egy átlagos nap során ilyen terhelésnek vannak kitéve az ízületeink, milyen lehet a hatása annak, ha túlsúllyal küzdünk?
 • Méltó és tartalmas időskort mindenkinek

  Vannak emberek, akiknek lételeme a közösség. Akiknek természetes a többes számban gondolkodás, akik bárhol képesek közösséget teremteni maguk körül, és ebből erőt meríteni és azt megsokszorozva a közösség építésére, összetartására áldozni.
 • Paradicsomi ökonap

  2016-ban rendezték meg az első Paradicsomnapot a Kosdi Tankertben, amit idén új helyszínen, az Agostyáni ökofaluban rendeznek meg. Kibővült szakmai és családi programmal várják az érdeklődőket. Megismerkedhetnek egy ökoszemléletű gazdasággal és bepillanthatnak egy önfenntartó ökofalu mindennapjaiba.
 • Világhírű balett-társulat és kétszeres Grammy-díjas kórus érkezik a Margitszigetre

  Július 21-én, pénteken mutatja be a világhírű Béjart Ballet Lausanne társulata jubileumi turnéja keretében a 20. század egyik legnagyobb balettmesterének Ballet for Life (Balett az életért) című koreográfiáját a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol vasárnap este a dél-afrikai Soweto Gospel Choir ad koncertet.
 • Matt Bianco meets New Cool Collective

  A Matt Bianco többször járt már ugyan hazánkban, de ebben a hangzásban és ezzel a zenekarral először a Zichy-kastélyban hallhatja élőben a közönség az olyan világslágereket, mint a Yeah–Yeah, a Get Out Of Your Lazy Bed, a Whose Side Are You On, a More Than I Can Bear vagy a Half a Minute.
 • Változatos vizes élmények

  Hullámfürdő, csúszdák, sodrófolyosó, pezsgőmedence, buzgár, trambulin és még számos új attrakció várja a különleges vízi élmények kedvelőit az idén nyáron az ország aquaparkjaiban. A Strandok éjszakáján pedig változatos szórakoztató programok fokozzák a hangulatot.
 • Nyaralás kutyával, cicával

  A legtöbb gazdinak, döntenie kell, ha eljön a nyaralás ideje: mi legyen kisebb vagy nagyobb méretű háziállatával, vigye vagy ne vigye magával kedvencét? Szerencsére ma már nagyon sok „állatbarát” szálláshelyet találunk az országban, de azért érdemes tájékozódni, és olyan helyet választani, ahol velünk együtt az állatok is jól érezhetik magukat.
 • A szegedi fűszerpaprika nyomában

  A Szegedi Paprika Zrt. hagyományos tevékenysége a fűszerpaprika-őrlemények gyártása és forgalmazása. A fűszerpaprika-őrlemény állandó, jó minősége mellett készételkonzervek és különféle pástétomok, májkrémek, valamint vagdaltak széles választékával igyekszünk partnereink megelégedését, bizalmát elérni és megtartani.
 • Gluténmentes lisztből készült sütemények

 • A természet ízei Diósjenőn

  A természet ízei címmel nyílt kiállítás Diósjenőn. A Pécsi Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztályának vándorkiállítása 2017. július 8-tól a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban tekinthető meg. A tárlaton betekintést kapunk a hazai erdeink, rétjeink ehető és vadon termő növényeinek világába, megismerhetjük a felhasználási módokat, amiket még nagyanyáink anno alkalmaztak.
 • Díjat nyert a Várkert Bazár

  A Várkert Bazár fejlesztése az idén Örökségvédelem kategóriában elnyerte a párizsi székhelyű FIABCI (Nemzetközi Ingatlanszövetség) Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatának első díját, amely a világ legrangosabb elismerése.
 • Középkori forgatag, koronázás és koncertek

  Az idén is érdemes a székesfehérvári nyári rendezvényekhez igazítani akár a családi nyaralást, vagy az országjárást, bőven kínál kalandot és látni-hallani valókat a hagyományos Királyi Napok rendezvénysorozata. A szokásos történelmi játékok mellett az idén új programokkal is meglepi a város a látogatókat.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum