Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. február 17., vasárnap, Donát napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Látogatóbarát módon újult meg a Budakeszi Vadaspark honlapja

  A Budakeszi Vadaspark újévi ajándékként egy felhasználóbarát módon megújult honlappal kedveskedik látogatóinak. A vadaspark által kínált digitális szolgáltatáscsomag így a meglévő okostelefonos applikáció és a közösségimédia-oldalak mellett egy korszerű honlappal is kiegészült. A nemrégiben megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvű menürendszer, az online időpontfoglalás lehetősége, valamint a mobilra és tabletre optimalizált megjelenítés.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont februári programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül.
 • Az a nap a tengerparton

  Játékidő: 110 perc. Rendező: Dominic Cooke. Főszereplők: Saoirse Ronan, Billy Howle, Emily Watson, Samuel West, Adrian Scarborough.
 • FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

  Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára! Budapest, Hungexpo Budapesti Vásárközpont, 2019. február 7–10.
 • A kutya az ember vadásztársa

  Mintegy 11 ezer 500 évvel ezelőtt kezdett el a kutya az ember mellett élni a mai Jordánia északkeleti részén, a kutyákat feltehetően vadászatra is használták – idézte az Eurekalert.com dán és brit tudósok friss kutatását.
 • Egyre inkább divatba jön a téli esküvő

  Hazánkban is évről évre folyamatosan nő a téli esküvők száma, ami nem véletlen. Amellett, hogy az évszak varázslatos hangulatot kölcsönöz az eseménynek, a dátumok tekintetében bőven van miből választani, ráadásul a nyugodtabb időszak miatt kipihentebb szolgáltatókkal találkozhatunk. A zalacsányi Zala Springs Golf Resort 2018 óta szervez téli esküvőket a legprofibb szakemberek közreműködésével.
 • Februárban lesz a kórusok téli éjszakája

  Több mint 30 koncert várja az érdeklődőket február 9-én a kórusok téli éjszakáján a MagNet Közösségi Házban Budapesten.
 • Az év madara idén

  A gólyatöcsöt, vagy régi nevén a székigólyát választotta egy tavalyi internetes szavazáson a lakosság az idei év madarának, amely címmel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a különböző fajok vagy madárcsoportok, illetve azok élőhelyeinek védelmére szeretné felhívni a társadalom figyelmét.
 • Gombaszakellenőri képzés indul három helyszínen

  A Magyar Mikológiai Társaság gombaszakellenőri tanfolyamai több évtizedes múlttal rendelkeznek. A tanfolyamok 140 órás, két féléves oktatást foglalnak magukba (február–június, szeptember–október). Ebben elméleti órák és terepgyakorlatok is vannak. Az órákat hétvégente tartják meg az oktatók.
 • Super Enduro világbajnoki futam

  1500 tonna föld, 100 tonna szikla, a világ 30 legjobb versenyzője, 10 milliós motorok és elképesztő tempó. 2019. február 9-én, szombaton Magyarország ad otthont az idei negyedik Super Enduro világbajnoki futamnak, ami a motoros terepsportok leglátványosabb műfaja. A junior és A felnőtt kategóriás futamokban hazai versenyzőkkel is találkozhatunk.
 • Gyermekvasutas tavaszi tanfolyam

  Február 2-án indul a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút tavaszi tanfolyama, amelyre az érdeklődő iskolások már regisztrálhatnak a www.gyermekvasut.hu weboldalon keresztül. A négy hónapos képzést követően a gyerekek a nyáron állhatnak először szolgálatba. Január 27-én nyílt napra várják az érdeklődő családokat a Széchenyi-hegy állomásra.
 • Okostelefonos imaalkalmazást indított el Ferenc pápa 

  Egy klikkeléssel személyes profilt nyitott magának Ferenc pápa egy imaportál új okostelefonos alkalmazásán az apostoli lakosztálynak a Szent Péter térre néző ablakában. 
 • Jelenlét címmel nyílt meg a Halász-kastély legújabb kiállítása a szolnoki művésztelep gyűjteményéből

  „Nagyszerű érzés, és a munkánkra adott támogató visszajelzés, hogy olyan sokan gyűltünk ma össze a Halász-kastélyban, hogy kicsinek bizonyul a legnagyobb termünk is” – ezekkel a szavakkal köszöntötte a megjelenteket Rodics Eszter, a Halász-kastély igazgatója a Szolnoki Művésztelep alkotóinak Jelenlét című kiállításmegnyitóján szombaton. A tárlatot dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szolnok város korábbi kulturális alpolgármestere nyitotta meg L. Simon László országgyűlési képviselő köszöntőjét követően. A különlegesen gazdag és sokszínű gyűjteményt Wehner Tibor művészettörténész méltatta. A kastély a magyar kultúra napja alkalmából rendhagyó tárlatvezetésekkel és ingyenes nyitvatartással várja látogatót január 22-én, kedden.
 • Évindító turisztikai marketing-kerekasztal Kisújszálláson

  2019. január 16-án délután ismét összeült a Kumánia konferenciatermében Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét.
 • Megnyitott Budapest legnagyobb cukormentes cukrászdája

  Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife cukormentes cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.
 • Kínai Tavaszünnep Kulturális Fesztivál

  Időpont: 2019. január 25. 14–18 óra és 2019. január 26–27. (ingyenes belépés). Helyszín: Millenáris park, B csarnok. Telefon: (06-30) 867-4892.
 • Szóban és zenében Tinódiról

  A 16. század hírmondója, a lanttal vándorló énekes, Tinódi Lantos Sebestyén Sárváron hunyt el 1556. január 31-én.
 • Mumin-völgy meséi

  Kószlászbóklász vagy Snusmumriken? Pöttöm vagy Lilla My? Vagy talán Pikkumyy? És miért hívják Mumint trollnak?
 • Lombkoronasétány épül a jeli Varázskertben

  A Szombathelyi Erdészeti Zrt. közel 130 méter hosszú lombkoronasétányt épít a jeli Varázskertben, az óriások erdejében. A sétányon 10 méter magasságból ismerhetik meg a látogatók a Sziklás-hegységben honos fenyőritkaságokat.
 • Bolyhos bárányok születtek a Budakeszi Vadasparkban

  A tél derekán két újszülött rackajuhbárány melengette meg a Budakeszi Vadaspark dolgozóinak és látogatóinak szívét. A jövevények nem csak egészségesek és kicsattannak az energiától, de érkezésükkel a Budakeszi Vadaspark biztosítani tudja a hazánkban a honfoglalás kora óta élő régi juhfajta megőrzését is.
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum