Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Vadászati Tanösvénnyel gazdagodott a Budakeszi Vadaspark

  A Budakeszi Vadaspark újonnan átadott attrakciója a hazai vadgazdálkodás nagy múltra visszatekintő hagyományát és az örökerdő-gazdálkodásban betöltött szerepét mutatja be formabontóan a látogatóknak. A Vadászati Tanösvény elsődleges célja, hogy játszva, interaktív módon mutassa be a vadászati kultúrát, betekintést adjon a vadászati módszerekbe és abba a gazdag tudásanyagba, ami a hazai erdészek-vadászok munkájának alapját jelenti.
 • Élet és halál táncai

  Novemberben folytatódik a Pannon Filharmonikusok E.ON koncertsorozata a Müpában.
 • Libadalom Etyeken a Gasztrosétányon

  „Aki Márton napján ludat nem eszik, ehetik az bármit, mégis éhezik. Aki Márton napján újbort nem iszik, az egész évben szomjazik.”
 • 6. Társasjátékok ünnepe

  2000 kipróbálható társasjáték, 350 asztalon, 6 teremben, 3000 négyzetméteren, 100 játékmesterrel.
 • Félelem és reszketés a Budakeszi Vadasparkban

  Mint minden évben, a Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is vérfagyasztó meglepetésekkel készülnek halloween alkalmából. Aki jelmezben érkezik, fél áron léphet be a vadasparkba. Október 28-án, szombat este így nem csak az állati hangoktól lesz zajos az erdő. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók!
 • Audio-video trend & hifishow + II. Profi fotókiállítás

  Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio- és videoújdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.
 • Erdészeti játszótér nyílt a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadaspark ünnepélyesen átadott hiánypótló, tematikus erdészeti játszóparkjában a kicsik és nagyok újabb természetközeli ismereteket sajátíthatnak el önfeledt játék közben. Az új játszótérnek köszönhetően a magyar erdészek több évszázados hagyománnyal rendelkező, sokszínű munkájával, az erdőgazdálkodás összetett feladataival és az erdészeti gépekkel ismerkedhetnek meg közelebbről.
 • ’56 falun

  Milyenek voltak az ötvenes évek mindennapjai a vidéki Magyarországon? Zajlottak-e forradalmi események? A skanzen egy-egy vidéki település '56-os napjait idézi meg.
 • Halottak napja

  A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről, ezért tartja meg ismét a két leglátogatottabb temetőben a világi és ökumenikus megemlékezéseit.
 • Ingyenes családi programokkal ünnepli születésnapját a biatorbágyi outletközpont

  A Premier Outlet október 7-én és 8-án ingyenes programokkal várja látogatóit 13. születésnapja alkalmából. Gyerekprogramok, szépségprogramok, kisállat-örökbefogadás, Street Food Fesztivál és további meglepetések.
 • IV. Piros Lábos Fesztivál

  A Piros Lábos Fesztivál immár negyedik éve egy családias rendezvény, ahol a vendég egy napra Szigetmonostor lakóinak, művészeinek, éttermeinek a vendége lehet.
 • Abba Symphony

  A Budafoki Dohnányi Zenekar augusztusban a Zempléni Fesztivál keretében mutatta be legújabb, egész estés show-műsorát. A nagy sikerű bemutató után 2017. október 8-án a fővárosban a Papp László Budapest Sportarénában is látható lesz az Abba Symphony című előadás. A jól ismert ABBA-dalok új hangszerelésben, táncosokkal, énekes szólistákkal, és egy 150 tagú kórussal kiegészülve szólalnak meg.
 • Abba Symphony

  A Budafoki Dohnányi Zenekar augusztusban a Zempléni Fesztivál keretében mutatta be legújabb, egész estés show-műsorát. A nagy sikerű bemutató után 2017. október 8-án a fővárosban a Papp László Budapest Sportarénában is látható lesz az Abba Symphony című előadás. A jól ismert ABBA-dalok új hangszerelésben, táncosokkal, énekes szólistákkal, és egy 150 tagú kórussal kiegészülve szólalnak meg.
 • Élményszürettel indul az őszi szezon az etyeki Gasztrosétányon október 21–22-én

  Az őszi és téli szezonban legalább három eseménnyel, elsőnek az október 21–22-én megrendezendő Élményszürettel készül a gyönyörűen megújult etyeki Gasztrosétány.
 • Erdők hete a Budakeszi Vadasparkban

  Az idén XXI. alkalommal megrendezendő Erdők hete rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark október 2. és 8. között „Erdők hangja” tematikájú élménytúrával várja az érdeklődőket. Az élménytúrára előzetes regisztráció szükséges.
 • Állatok világnapja a Budakeszi Vadasparkban

  Az Állatok világnapjához kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark szeptember 30-án, szombaton egész napos interaktív programdömpinggel várja az állatok szerelmeseit: lesz Állatijó bemutató, kisállattréning és madárgyűrűzés, sőt kutyák örökbefogadására is lehetőség nyílik. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók.
 • Tárt ajtókkal vár a Nemzeti Múzeum

  A 2017. szeptember 25. és november 12. között tartott Múzeumok Őszi Fesztiválján az ajtó a Magyar Nemzeti Múzeumban is nyitva áll! Válogass a neked szóló szakmai és élményközpontú múzeumi programok közül, melyek az Ige-Idők – A reformáció 500 éve kiállításhoz kapcsolódnak!
 • Mozgalmas ősz az Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban

  Az előző évekhez hasonlóan idén is két helyszínen várja a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Adattára az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiválján. Orvostörténeti érdekességek mellett épülettörténeti sétákkal, városi barangolással és új kiállítással is készülnek a szervezők.
 • Dallamos villamos

  Idén ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre a Dallamos villamos, amely immár önmagában is nagyszabású és a magyar zenét támogató rendezvénnyé nőtte ki magát. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgiaszerelvény, melynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazó közönség.
 • Állatok világnapja és 25 éves jubileum

  Az idén 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány létrejöttekor még általános gyakorlat volt, hogy a megunt kutyákat, macskákat lelketlen gazdáik egyszerűen kidobták, vagy a felesleges szaporulatot vízbe fojtották.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum