Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. június 21., csütörtök, Alajos napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont májusi programjai

  Nyitvatartás egyéni látogatók számára: kedd–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő: szünnap. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – kedd és péntek között délelőttönként is fogad az intézmény 9 órától. A csoportok a látogatás előtt legalább 7 nappal az Agóra weboldalán keresztül tudnak bejelentkezni.
 • Páratlan szegedi papucsok

  A legendás szegedi papucsról nyílt kiállítás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban április 21-én.
 • A Föld napja az Agórában

  Hány év alatt bomlik le egy műanyag flakon? Hogyan működnek a szélerőművek? Hány csillagot számlálhatunk meg éjszaka egy mesterséges megvilágítástól mentes területen? Ki tudod-e alakítani Európa domborzati térképét a Homokozó 2.0 segítségével? A Föld napjához kapcsolódóan ezen a hétvégén a környezettudományi előadások mellett játékos feladatok mutatnak rá arra, hogy mi mit tudunk tenni a Föld megóvásáért. Az Agóra ezen a szombaton és vasárnap kedvezményes jeggyel látogatható. A belépő ára gyerekeknek és felnőtteknek mindkét nap egységesen 900 Ft/fő.
 • Szegedi Paprika Fűszer- és Konzervgyártó Zrt.

  A Szegedi Paprika Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú élelmiszer-ipari cége, amely a hungarikumként jegyzett fűszerpaprika-őrlemények előállítása mellett készételek, vagdaltak, májasok és pástétomok gyártója és forgalmazója, sőt mára ez adja termelésünk nagyobb hányadát.
 • Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

  Idén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a patinás gyulai Várkertben a Gyulai Kolbász- és Sódarmustra. 
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont januári programjai

  Az Agóra Tudományos Élményközpont Interaktív terében több mint negyven különleges játék próbálható ki, amelyek szorosan kapcsolódnak valamilyen tudományos jelenséghez. Emellett az élményközpontban naponta többször különböző ismeretterjesztő előadások és kísérleti bemutatók közül választhatnak a látogatók. A programok hétköznapokon 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek, hétvégén 11-től 17 óráig óránként indulnak. A részletes programról az www.agoradebrecen.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont decemberi programjai

  Az Agóra Tudományos Élményközpont interaktív terében több mint negyven különleges játék próbálható ki, amelyek szorosan kapcsolódnak valamilyen tudományos jelenséghez. Emellett az élményközpontban naponta többször különböző ismeretterjesztő előadások és kísérleti bemutatók közül választhatnak a látogatók. A programok hétköznapokon 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek, hétvégén 11-től 17 óráig óránként indulnak.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont novemberi programjai

  Rendkívüli nyitvatartás: 2016. november 1-jén, kedden zárva tart az Agóra. Az őszi szünetben 2016. november 2-án, szerdán, november 3-án, csütörtökön és november 4-én, pénteken 10 órától 18 óráig tart nyitva az Agóra. Ismét az Agóra ad otthont a FIRST LEGO League nemzetközi robotverseny debreceni regionális fordulójának, emiatt 2016. november 18-án, pénteken és 19-én, szombaton nem fogad látogatókat az élményközpont. 2016. november 20-án, vasárnap az Uniós fejlesztések nyílt napjára kizárólag regisztrált látogatókat fogad az Agóra. 2016. november 23-án, szerdán az Agórában rendezik meg az ITT Kutathatsz Fesztivált, amely 12-től 17 óráig várja az érdeklődőket.
 • Ezt látni kell!

  Sokszor nem könnyű kitalálni, mit is csináljunk a gyerekekkel hétvégén, hogy felfrissülve, feltöltődve kezdhessék el az újabb hetet az iskolában.
 • Hajdúszoboszló – A reumások Mekkája

  A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő egész évben várja a pihenni, gyógyulni vágyókat. A világhírű hajdúszoboszlói gyógyvíz igen nagy ásványianyag-tartalommal rendelkezik: nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos jellegű, jodidos, bromidos összetételű.
 • Megújult az alkotóház és a művésztelep Hódmezővásárhelyen

  Október 1-jén adta át a MANK három pályázaton nyertes művészének a Hódmezővásárhelyi Művésztelep műtermeinek kulcsait, de nem csak a művésztelep, hanem a Hódmezővásárhelyi Alkotóház is megújulva fogadja októbertől vendégeit.
 • 20. Csabai Kolbászfesztivál

  A Csabai Kolbászfesztivál immár 20. jubileumi alkalommal arra vállalkozik, hogy a település hagyományaiban emblematikus szerepet betöltő disznótartás, feldolgozás, kolbászkészítés köré igényes, sokrétű programot biztosítson.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont októberi programjai

  Az Agóra ad otthont a Science on Stage Hungary Fesztiválnak, ezért 2016. október 6. és 9. között nem fogad látogatókat az élményközpont. 2016. október 23-án, vasárnap nyitva tart az Agóra.
 • A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében

  A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében című rendezvénynek idén megyénk ad otthont szeptember 21. és 25. között a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.
 • 37. Halasi szüreti napok

  Kiskunhalas város legnagyobb rendezvénye a 37. Halasi szüreti napok. 2016. szeptember 9–11. között 3 napon át várja a látogatókat a borudvar finom borokkal, a kisszínpad koncertekkel, valamint a szüreti nagyszínpad egész napos látványos programokkal. Hangulatos könnyű és népzenei koncertek szórakoztatják majd a szüreti forgatagban résztvevőket.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont szeptemberi programjai

  Az Agóra 2016. szeptember 1. és 15. között – karbantartási munkálatok miatt – zárva tart. Nyitás szeptember 16-án, pénteken 13 órakor. Nyitvatartás egyéni látogatók számára (2016. szeptember 16-tól): kedd–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő: szünnap. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – kedd és péntek között délelőttönként is fogad az intézmény 9 órától. A csoportok a látogatás előtt legalább 7 nappal az Agóra weboldalán keresztül tudnak bejelentkezni.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont júliusi programjai

  Az Agóra Tudományos Élményközpont interaktív terében több mint negyven különleges játék próbálható ki, amelyek szorosan kapcsolódnak valamilyen tudományos jelenséghez. Emellett az élményközpontban naponta többször különböző ismeretterjesztő előadások és kísérleti bemutatók közül választhatnak a látogatók. A programok hétköznapokon 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek, hétvégén 11-től 17 óráig óránként indulnak.
 • Wellness a Nyírségben

  Baktalórántháza alighanem ritkán jut eszébe azoknak, akik könnyű nyári wellnessre vágynak, kivéve, ha jártak már a bűbájos közép-nyírségi településen, ahol minden megtalálható, amitől az ember jól érezheti magát egy júliusi hétvégén, vagy akár hosszabb ideig is.
 • Online közönségszavazás alapján „Az év fürdője” a Hungarospa Hajdúszoboszló

  A Hungarospa fontosnak tartja idén is a vendégek szórakoztatását. A nyári főszezonban a strand nagyszínpadán minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek szombat délutánonként egy-egy sztárfellépővel.
 • GÉMkapcsok és műpárok a MODEM-ben

  Június 4-től látható művek az Antal–Lusztig-gyűjteményből képzőművészeti, irodalmi, zenei párhuzamokkal és reflexiókkal.
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum