Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. október 19., csütörtök, Nándor napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont februári programjai

  Mozgalmas hónap lesz a február az Agóra Tudományos Élményközpont életében. Február 11-én, szombaton az Agóra második születésnapján különleges programokkal és kedvezményes belépőjeggyel várják a látogatókat.
 • Palacsinta Fesztivál

  Kecskemét első nagyszabású palacsintafesztiválja. Lesz itt minden mi szemnek, szájnak és fülnek ingere!
 • Sörmúzeum nyitott Szolnokon

  Szolnok főterén megnyitotta kapuit a Sörárium. A Városháza pincéjében található kiállítás a folyékony kenyér több mint hatezer éves történetét mutatja be.
 • RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

  Azok a férfiak, akik gyerekkorukban pilótának készültek, és azok az asszonyok, akik lánykorukban éppen egy ilyen pilótáról álmodtak, biztosan nagyra értékelik majd a szolnoki Reptár kollekcióját. A különleges kiállítás azonban nemcsak nekik szól, hanem bárkinek, akit kicsit is érdekel a repülés, azon belül a katonai repülés világa. Sőt valószínűleg még azok is élvezni fogják ezt a kiállítást, akik életükben nem utaztak repülővel és ezt nem is tervezik.
 • Trackwood Drift Fesztivál

  Egy verseny, ami magával ragad, ami megfog és örökké a rabjává tesz. Egy verseny, ami a legismertebb európai driftverseny immár öt éve. Egy verseny, amire már nem kell sokat várnod, hiszen 2016. augusztus 26-án és 27-én ismét magyar és külföldi driftpilótáktól lesz hangos és gumifüstös a máriapócsi Rabócsiring.
 • Mágnessün, robotfoci és fényinga – új játékok érkeztek Kassáról az Agórába

  Hat új interaktív játék érkezett Kassáról az Agóra Tudományos Élményközpontba. A szlovákiai K13 Kulturális Központ SteelParkjával márciusban kötött együttműködési megállapodást az Agóra, ennek keretében cserélt eszközöket fél évre a két intézmény.
 • Tükrök ragyogása

  Tükrök ragyogása – Szentendre Szolnokon címmel nyílt kiállítás a Szolnoki Galériában július 23-án, ahol dr. Hóvári János, a MANK főigazgatója elmondta: „A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. minden magyar művész partnere, segítője abban, hogy a művészet, amely mellett az életét elkötelezte, kiteljesedhessen. Fontosnak tartjuk, hogy az alkotóközösségek egymásnak tükröket mutassanak.”
 • Debreceni virágkarnevál

  A közel egy hétig tartó, izgalmas programokat kínáló fesztiválra a hazai előadók mellett a világ számos pontjáról érkeznek művészeti csoportok, akik igazi karneváli hangulatot varázsolnak a cívisvárosba.
 • Kecskemét már startra kész a Múzeumok éjszakájára

  2016. július 25-én rendezik a legnépszerűbb nyári múzeumos rendezvényt, a Múzeumok éjszakáját, melynek idén Kecskemét lesz a központi helyszíne. A minden évben óriási közönségsikert arató esemény előtt Kecskemét városa és a Magyar Turisztikai Ügynökség sajtótájékoztatót és sajtóbejárást szervezett a negyvennél is több kiállítótér és résztvevő néhány izgalmas helyszínén.
 • Több mint zarándokhely

  A könnyező Szűz Mária-kép legendája évszázadok óta vonzza a hívőket és nem hívőket Európa minden részéből Máriapócsra, a csodatévő vallási kegyhelyre, amely a hazai görögkatolikus egyház kiemelkedő jelentőségű zarándokközpontja. Máriapócs az utóbbi évek EU-s forrásokból megvalósított fejlesztéseinek köszönhetően ma már valóban méltó színvonalú célpontja az egyre növekvő vallási turizmusnak.
 • Ezt látni kell!

  Baktalórántháza a Nyírség közepén fekvő település, azt gondolnánk, ez már a „világ vége”, pedig a fővárosból autóval két és fél óra alatt kényelmesen elérhető.
 • Bódvalenke, a freskófalu

  Hét éve indult útjára a Bódvalenke Freskófalu projekt, amely nagyot változtatott a határszéli, borsodi falu életén. Érdemes ellátogatni az edelényi kistérségben lévő településre és megcsodálni a már 18 európai roma festőművész 33 hatalmas alkotásával „elvarázsolt” házakat.
 • Kifestik a Kraszna-hidat

  Ugyancsak rácsodálkoz-hatnak a Vásárosnaményba látogatók a Kraszna-hídra, amelyen a street art legújabb megnyilvánulásaként festmények díszítik a híd pilléreit.
 • Kurta kocsma és Schrek-tanya

  Öt település, Fülpösdaróc, Géberjén, Győrtelek, Ököritófülpös és Tunyogmatolcs 300 millió forint értékű közös ökoturisztikai fejlesztéssel gazdagította a Holt-Szamos vidékét.
 • Élmény és nyugalom

  Öt kültéri gyógymedence, 50 méteres uszoda, gyönyörű pancsoló a gyerekeknek, 500 négyzetméter felületű élménymedence csúszdákkal, sodrófolyosóval a fiataloknak egy nyolchektáros árnyas parkban – kell ennél jobb hely egy igazi családi nyaraláshoz?
 • Kecskeméten a Csodaszarvas

  Négy bemutató lesz idén nyáron a Katona József Színház által rendezett 2015-ös nyári udvarszínházi programban a városháza udvarán, ahol Varga Viktor rendezésében Gulyás Levente–Belinszki Zoltán nagysikerű musicale, a Csodaszarvas is látható lesz.
 • Megújuló halasnapok

  Azt szeretnénk, ha a halasnapok igazán a halról, a halászattal kapcsolatos hagyományokról szólna, hiszen ebben a térségben az emberek élete évszázadok óta összekapcsolódik a hallal.
 • Hal és hagyomány

  A nyár közepén Tiszafüreden egy hosszú hétvége évtizedek óta a halakról, a Tiszáról és a hagyományokról szól. Az idén a Halfeszt – Tiszafüredi Halasnapok 2015. július 10–12. között várja csodálatos természeti környezetben a Tisza, a Tisza-tó és a halak kedvelőit. Ezúttal is halászlével, hagyományos főzőversennyel, háromnapos szórakoztató műsorfolyammal, változatos sportprogramokkal és meglepetés-sztárvendégekkel.
 • Közös csobbanás a Holt-Tiszába

  Óriási közös csobbanásra várnak mindenkit július 12-én Tiszafüreden a városi strand területén, ahol a halasnapok rendezvénysorozat keretében 15 órakor a Holt-Tiszába vethetik magukat mindazok, akik egyetértenek a „Big Jump Europe”, azaz az Európai nagy ugrás céljaival. A hazai települések közti versenyben az győz, ahol a legmagasabbra csapnak fel a hullámok!
 • Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

  Tizedik születésnapját ünnepli idén júniusban közép-Magyarország legnagyobb ingyenes kulturális kavalkádja, a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál. A szervezők idén is merítettek egy jót a francia/belga/német vonal zenei felhozatalából, a hazai élvonal mellett a Cseh Tamás-program színeiben felbukkant fiatal zenészeket is hozzáadva alakult ki az idei színpadi kínálat. Az egyedi, hangulatos környezetben zenei és gasztronómiai különlegességet kínáló fesztivál idén is ingyenes.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum