Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. augusztus 19., szombat, Huba napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Mágnessün, robotfoci és fényinga – új játékok érkeztek Kassáról az Agórába

  Hat új interaktív játék érkezett Kassáról az Agóra Tudományos Élményközpontba. A szlovákiai K13 Kulturális Központ SteelParkjával márciusban kötött együttműködési megállapodást az Agóra, ennek keretében cserélt eszközöket fél évre a két intézmény.
 • Tükrök ragyogása

  Tükrök ragyogása – Szentendre Szolnokon címmel nyílt kiállítás a Szolnoki Galériában július 23-án, ahol dr. Hóvári János, a MANK főigazgatója elmondta: „A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. minden magyar művész partnere, segítője abban, hogy a művészet, amely mellett az életét elkötelezte, kiteljesedhessen. Fontosnak tartjuk, hogy az alkotóközösségek egymásnak tükröket mutassanak.”
 • Debreceni virágkarnevál

  A közel egy hétig tartó, izgalmas programokat kínáló fesztiválra a hazai előadók mellett a világ számos pontjáról érkeznek művészeti csoportok, akik igazi karneváli hangulatot varázsolnak a cívisvárosba.
 • Kecskemét már startra kész a Múzeumok éjszakájára

  2016. július 25-én rendezik a legnépszerűbb nyári múzeumos rendezvényt, a Múzeumok éjszakáját, melynek idén Kecskemét lesz a központi helyszíne. A minden évben óriási közönségsikert arató esemény előtt Kecskemét városa és a Magyar Turisztikai Ügynökség sajtótájékoztatót és sajtóbejárást szervezett a negyvennél is több kiállítótér és résztvevő néhány izgalmas helyszínén.
 • Több mint zarándokhely

  A könnyező Szűz Mária-kép legendája évszázadok óta vonzza a hívőket és nem hívőket Európa minden részéből Máriapócsra, a csodatévő vallási kegyhelyre, amely a hazai görögkatolikus egyház kiemelkedő jelentőségű zarándokközpontja. Máriapócs az utóbbi évek EU-s forrásokból megvalósított fejlesztéseinek köszönhetően ma már valóban méltó színvonalú célpontja az egyre növekvő vallási turizmusnak.
 • Ezt látni kell!

  Baktalórántháza a Nyírség közepén fekvő település, azt gondolnánk, ez már a „világ vége”, pedig a fővárosból autóval két és fél óra alatt kényelmesen elérhető.
 • Bódvalenke, a freskófalu

  Hét éve indult útjára a Bódvalenke Freskófalu projekt, amely nagyot változtatott a határszéli, borsodi falu életén. Érdemes ellátogatni az edelényi kistérségben lévő településre és megcsodálni a már 18 európai roma festőművész 33 hatalmas alkotásával „elvarázsolt” házakat.
 • Kifestik a Kraszna-hidat

  Ugyancsak rácsodálkoz-hatnak a Vásárosnaményba látogatók a Kraszna-hídra, amelyen a street art legújabb megnyilvánulásaként festmények díszítik a híd pilléreit.
 • Kurta kocsma és Schrek-tanya

  Öt település, Fülpösdaróc, Géberjén, Győrtelek, Ököritófülpös és Tunyogmatolcs 300 millió forint értékű közös ökoturisztikai fejlesztéssel gazdagította a Holt-Szamos vidékét.
 • Élmény és nyugalom

  Öt kültéri gyógymedence, 50 méteres uszoda, gyönyörű pancsoló a gyerekeknek, 500 négyzetméter felületű élménymedence csúszdákkal, sodrófolyosóval a fiataloknak egy nyolchektáros árnyas parkban – kell ennél jobb hely egy igazi családi nyaraláshoz?
 • Kecskeméten a Csodaszarvas

  Négy bemutató lesz idén nyáron a Katona József Színház által rendezett 2015-ös nyári udvarszínházi programban a városháza udvarán, ahol Varga Viktor rendezésében Gulyás Levente–Belinszki Zoltán nagysikerű musicale, a Csodaszarvas is látható lesz.
 • Megújuló halasnapok

  Azt szeretnénk, ha a halasnapok igazán a halról, a halászattal kapcsolatos hagyományokról szólna, hiszen ebben a térségben az emberek élete évszázadok óta összekapcsolódik a hallal.
 • Hal és hagyomány

  A nyár közepén Tiszafüreden egy hosszú hétvége évtizedek óta a halakról, a Tiszáról és a hagyományokról szól. Az idén a Halfeszt – Tiszafüredi Halasnapok 2015. július 10–12. között várja csodálatos természeti környezetben a Tisza, a Tisza-tó és a halak kedvelőit. Ezúttal is halászlével, hagyományos főzőversennyel, háromnapos szórakoztató műsorfolyammal, változatos sportprogramokkal és meglepetés-sztárvendégekkel.
 • Közös csobbanás a Holt-Tiszába

  Óriási közös csobbanásra várnak mindenkit július 12-én Tiszafüreden a városi strand területén, ahol a halasnapok rendezvénysorozat keretében 15 órakor a Holt-Tiszába vethetik magukat mindazok, akik egyetértenek a „Big Jump Europe”, azaz az Európai nagy ugrás céljaival. A hazai települések közti versenyben az győz, ahol a legmagasabbra csapnak fel a hullámok!
 • Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

  Tizedik születésnapját ünnepli idén júniusban közép-Magyarország legnagyobb ingyenes kulturális kavalkádja, a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál. A szervezők idén is merítettek egy jót a francia/belga/német vonal zenei felhozatalából, a hazai élvonal mellett a Cseh Tamás-program színeiben felbukkant fiatal zenészeket is hozzáadva alakult ki az idei színpadi kínálat. Az egyedi, hangulatos környezetben zenei és gasztronómiai különlegességet kínáló fesztivál idén is ingyenes.
 • Ezt látni kell!

  Víz, csend és nyugalom – a háborítatlan természet ritka pillanatait élheti át az, aki behatol a Tisza-tó különleges világába.
 • KidsOasis-minősített családbarát szálláshely lett a Tisza Balneum Thermal Hotel

  A szálloda – mely az észak-alföldi régió szívében, a csodálatos Tisza-tó partján található – négy szélforgós KidsOasis-minősítést kapott.
 • Élményt és mosolyt adunk a gyerekeknek!

  Mikulás alkalmával immár hagyományteremtő módon a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont látta vendégül a kecskeméti SOS gyermekfalu lakóit. A szervezők célja, hogy az ünnepek közeledtével különleges programokkal élményeket és mosolyt adjanak a gyerekeknek A Mikulás-napi fogadás során a kicsik különféle kézműves foglalkozásokon, illetve egy gyerekszíndarabon vehettek részt. A rendezvény házigazdája Barabás Évi, az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövete volt.
 • 134. Anna-napi vigasságok Nyírteleken

  Népi iparművészeti kiállításokkal, a Szent Anna templombúcsúval és körmenettel, gasztronómiai különlegességekkel, tirpák ételekkel, gyermekprogramokkal, a Neoton Família élő koncertjével, tűzijátékkal, labdarúgótornával és sok meglepetéssel várja önöket a 134. Anna-napi vigasságok Nyírteleken július 25–27. között.
 • XVIII. Egri Bikavér Ünnep

  Idén már tizennyolcadik alkalommal rendezi meg Eger Város Hegyközsége az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából július 10–13. között. Mintegy negyven borászat és húsz étterem garantálja a páratlan gasztronómiai élményt Eger szívében, az Érsekkertben.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum