Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. május 28., szombat, Emil napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Sisi-kiállítás a Cifrapalotában

  A Kecskeméti Katona József Múzeum kiállítása sajátosan kecskeméti szemszögből közelít a témához, hiszen a kiállítás főszereplői közé emeli Erzsébet királyné felolvasóhölgyét, a kecskeméti születésű és szeretett szülővárosában rendkívül népszerű Ferenczy Idát.
 • 10 éves a Kumánia kemping

  2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit a Kumánia komplexumának első egysége, a mára kempingként is üzemelő Kumánia ifjúsági szálláshely.
 • Megszépülve nyitott újra a Botaniq turai kastély

  Teljes körű, külső és belső felújítást követően, az eredeti pompáját visszanyerve megnyitotta a kapuit a Botaniq turai kastély. A felújított épületet és kastélyparkot elsőként a turai lakosoknak mutatták meg a hatalmas érdeklődés mellett megrendezett bejáráson.
 • Újra kinyit a természet operaháza: jön a Tisza-tavi Fesztivál

  Ami a kulturális szórakozási lehetőségeket illeti, nem kérdés, hogy az idei nyár egyik csúcspontja a július 31. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő Tisza-tavi Fesztivál lesz. A több helyszínen zajló programokat a szervezők testmozgással és csónakázással kötik össze, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a különleges hangulatú rendezvénynek köszönhetően a résztvevők jobban megismerjék hazánk második legnagyobb tavát. A természet operaházaként ismertté vált fesztivál programját idén Miklósa Erika, Horgas Eszter, Egyházi Géza és Vásáry André mellett számos, hazánkban és külföldön is elismert művész fellépése színesíti.
 • A szolnoki RepTár zárt terei és élményelemei is megnyíltak

  Újra teljes látogatói élményt kínál a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum. A zárt terek maszkban látogathatók.
 • Június közepétől használható a Tiszafüred–Poroszló bicikliút

  Júniusban átadják a Tiszafüredet Poroszlóval összekötő kerékpárutat, így nyáron a teljes Tisza-tavat biztonságosan körbe lehet tekerni.
 • Fokozatosan és korlátozott szolgáltatásokkal újra nyit a Kumánia gyógyászati részlege

  A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. egészségügyi és gyógyászati szolgáltatásai, szakrendelései fokozatosan visszatérnek a régi kerékvágásba.
 • Virtuális túra a Tisza-tavi Ökocentrumban

  Böngésszük át a Tisza-tavi Ökocentrum főépületének látnivalóit, tereit, helységeit, sétáljunk az akváriumrendszer folyosóin és az alagútban virtuálisan!
 • Világhírű tojásdíszítő nyerte el a Harmónia díjat

  A kecskeméti Rózsahölgyek Társasága kétévente ítélik oda a Harmónia díjat. Ezt a kitüntetést kizárólag olyan személy kaphatja meg, aki mély érzésű, jóságos, szeretetet sugároz, tevékenységének pedig nyoma van. A jótékonysági teadélutánon titkos szavazás keretében választották ki a díjra legérdemesebbet: idén nem más, mint Zsigóné Kati, a világhírű népi iparművész, „A tojáskészítés királynője” nyerte el.
 • Kunsági borvidék, a nedűbe zárt napfény hazája

  Az utóbbi évtizedekben méltatlanul feledésbe merült a kunsági borvidék, ami a megfelelő kikapcsolódáshoz számos programot és figyelemreméltó borokat kínál az ide látogatóknak. Ráadásul idén útjára indult egy olyan turisztikai kezdeményezés, ami bizonyára sokakat megmozgat majd: a Duna-borút néven bemutatott útvonal a szerb–magyar határon átívelve a magyar lakta területek legjobb borvidékein át kalauzolja az érdeklődőket.
 • Továbbra is a minőségi szolgáltatás a cél Kisújszálláson

  Pezsgős koccintásra invitálta Zámbori Péter ügyvezető és Borók Rita recepcióvezető a Hotel Kumánia***superior munkatársait abból az alkalomból, hogy a kisújszállási szállodát ismét minősítették a Hotelstars Union nemzetközi standardjai alapján.
 • Ismét összeült a turisztikai marketing-kerekasztal Kisújszálláson

  Ismét összeült Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét. Ez alkalommal a találkozóra a városháza épületében került sor.
 • András-napi disznótoros hétvége

  A Lópofa csárda 1989 májusában nyitotta meg kapuit. A csárda egy múlt századi paraszti gazdaság lakó- és gazdasági épületeiből került kialakításra. A körülötte elterülő nagy, parkosított terület lehetővé tette a nyugodt, kellemes, tanyasi hangulat fennmaradását mind a mai napig. Teraszai, belső terei, télen a nyitott fatüzelésű kandalló hangulatos pattogó tüze, nyáron a park fáin éneklő madarak hangja mind hozzájárulnak a kellemes, pihentető kikapcsolódáshoz.
 • Határon átívelő bortúrára invitálnak Bács-Kiskun borászai

  Másodjára is nagy sikerrel zajlott le a Bács-Kiskun megyei bormustra, ahol a vidék legkiválóbb borászai, pincészetei kaptak lehetőséget, hogy bemutassák a Duna–Tiszta közének legjobb borait. Idén is kóstoló és közönségszavazás döntötte el, hogy ezek közül melyik legyen a bormustra bora. A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben november 14-én megtartott rendezvényen egy jótékonysági borárverésre is sor került, amivel a licitálók a csángó gyerekek továbbtanulását támogatták.
 • Playmobil Akvárium-kiállítás a Kumániában

  Közeleg az őszi szünet és Kisújszálláson a Kumániában ezt nem hagyják szó nélkül. Ez a szó ebben az esetben nem más, mint a Playmobil. Magyarországon elsőként a Kumániában kerül nagy nyilvánosság elé a Playmobil Akvárium-kiállítása.
 • Szaunázók hétvégéje

  Tavaly nagy sikerrel szervezte meg a szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés elnyerte a fürdőlátogatók tetszését, így idén is tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői
 • Kőkemény kínai harcosok érkeznek Kecskemétre

  Október 12-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezik meg a Superfight Series következő magyarországi eseményét. A gálán öt nemzetközi szinten is jegyzett kínai harcos mérkőzik meg magyar ellenfelekkel K–1 szabályrendszerben. A szervezők pokoli hangulatot és parádés összecsapásokat ígérnek.
 • Újabb testvérvárosi fotókiállítás a Kumániában

  Lezajlottak a 2019-es városnapok augusztus 16–20. között Kisújszálláson. A számtalan program és koncert között természetesen az alföldi kisvárosban most is ügyeltek a szervezők az ez idő alatt nyíló kiállítások színességére.
 • Kumánia Bográcsfesztivál és Kunország szépe választás

  Hét éve keresik minden nyáron a kisújszállási Kumániában Kunország szépét, hat éve pedig a legfinomabb bográcsos ételt.
 • Újabb elismerés a Kumániának

  A Magyar Kempingszövetség 2019. május 28-án 11 órai kezdettel tartotta évi rendes közgyűlését Keszthelyen.
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum