Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. június 25., vasárnap, Vilmos napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Bódvalenke, a freskófalu

  Hét éve indult útjára a Bódvalenke Freskófalu projekt, amely nagyot változtatott a határszéli, borsodi falu életén. Érdemes ellátogatni az edelényi kistérségben lévő településre és megcsodálni a már 18 európai roma festőművész 33 hatalmas alkotásával „elvarázsolt” házakat.
 • Kifestik a Kraszna-hidat

  Ugyancsak rácsodálkoz-hatnak a Vásárosnaményba látogatók a Kraszna-hídra, amelyen a street art legújabb megnyilvánulásaként festmények díszítik a híd pilléreit.
 • Kurta kocsma és Schrek-tanya

  Öt település, Fülpösdaróc, Géberjén, Győrtelek, Ököritófülpös és Tunyogmatolcs 300 millió forint értékű közös ökoturisztikai fejlesztéssel gazdagította a Holt-Szamos vidékét.
 • Élmény és nyugalom

  Öt kültéri gyógymedence, 50 méteres uszoda, gyönyörű pancsoló a gyerekeknek, 500 négyzetméter felületű élménymedence csúszdákkal, sodrófolyosóval a fiataloknak egy nyolchektáros árnyas parkban – kell ennél jobb hely egy igazi családi nyaraláshoz?
 • Kecskeméten a Csodaszarvas

  Négy bemutató lesz idén nyáron a Katona József Színház által rendezett 2015-ös nyári udvarszínházi programban a városháza udvarán, ahol Varga Viktor rendezésében Gulyás Levente–Belinszki Zoltán nagysikerű musicale, a Csodaszarvas is látható lesz.
 • Megújuló halasnapok

  Azt szeretnénk, ha a halasnapok igazán a halról, a halászattal kapcsolatos hagyományokról szólna, hiszen ebben a térségben az emberek élete évszázadok óta összekapcsolódik a hallal.
 • Hal és hagyomány

  A nyár közepén Tiszafüreden egy hosszú hétvége évtizedek óta a halakról, a Tiszáról és a hagyományokról szól. Az idén a Halfeszt – Tiszafüredi Halasnapok 2015. július 10–12. között várja csodálatos természeti környezetben a Tisza, a Tisza-tó és a halak kedvelőit. Ezúttal is halászlével, hagyományos főzőversennyel, háromnapos szórakoztató műsorfolyammal, változatos sportprogramokkal és meglepetés-sztárvendégekkel.
 • Közös csobbanás a Holt-Tiszába

  Óriási közös csobbanásra várnak mindenkit július 12-én Tiszafüreden a városi strand területén, ahol a halasnapok rendezvénysorozat keretében 15 órakor a Holt-Tiszába vethetik magukat mindazok, akik egyetértenek a „Big Jump Europe”, azaz az Európai nagy ugrás céljaival. A hazai települések közti versenyben az győz, ahol a legmagasabbra csapnak fel a hullámok!
 • Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

  Tizedik születésnapját ünnepli idén júniusban közép-Magyarország legnagyobb ingyenes kulturális kavalkádja, a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál. A szervezők idén is merítettek egy jót a francia/belga/német vonal zenei felhozatalából, a hazai élvonal mellett a Cseh Tamás-program színeiben felbukkant fiatal zenészeket is hozzáadva alakult ki az idei színpadi kínálat. Az egyedi, hangulatos környezetben zenei és gasztronómiai különlegességet kínáló fesztivál idén is ingyenes.
 • Ezt látni kell!

  Víz, csend és nyugalom – a háborítatlan természet ritka pillanatait élheti át az, aki behatol a Tisza-tó különleges világába.
 • KidsOasis-minősített családbarát szálláshely lett a Tisza Balneum Thermal Hotel

  A szálloda – mely az észak-alföldi régió szívében, a csodálatos Tisza-tó partján található – négy szélforgós KidsOasis-minősítést kapott.
 • Élményt és mosolyt adunk a gyerekeknek!

  Mikulás alkalmával immár hagyományteremtő módon a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont látta vendégül a kecskeméti SOS gyermekfalu lakóit. A szervezők célja, hogy az ünnepek közeledtével különleges programokkal élményeket és mosolyt adjanak a gyerekeknek A Mikulás-napi fogadás során a kicsik különféle kézműves foglalkozásokon, illetve egy gyerekszíndarabon vehettek részt. A rendezvény házigazdája Barabás Évi, az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövete volt.
 • 134. Anna-napi vigasságok Nyírteleken

  Népi iparművészeti kiállításokkal, a Szent Anna templombúcsúval és körmenettel, gasztronómiai különlegességekkel, tirpák ételekkel, gyermekprogramokkal, a Neoton Família élő koncertjével, tűzijátékkal, labdarúgótornával és sok meglepetéssel várja önöket a 134. Anna-napi vigasságok Nyírteleken július 25–27. között.
 • XVIII. Egri Bikavér Ünnep

  Idén már tizennyolcadik alkalommal rendezi meg Eger Város Hegyközsége az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából július 10–13. között. Mintegy negyven borászat és húsz étterem garantálja a páratlan gasztronómiai élményt Eger szívében, az Érsekkertben.
 • Ezt látni kell!

  Mosolygó középkori szenteket ugyanis sehol a világon, csak Csarodán lehet megcsodálni.
 • 34. Történelmi kerékpárok világtalálkozója és versenye

  Tiszakécske ad otthont 2014. június 25–29. között a 34. Történelmi kerékpárok világtalálkozójának és versenyének, melynek megrendezésére minden országnak legalább 10 évet kell várnia. Az idei világtalálkozóra 18 országból mintegy 150 külföldi, továbbá számos magyarországi versenyző jelentkezett.
 • „Magnum Aldamas”

  Az ősi magyarság ünnepi étele az „áldos”, amely ősi hitvilágunk szimbolikája alapján épül fel. Ennek megfelelően, az összetevők is meghatározott sorrendben kerülnek az üstbe.
 • Ralikrossz & Drift Fesztivál

  Pünkösd hétvégéjén először koptatja majd idén verseny közben a Rabócsi Ring aszfaltját a hazai profi driftversenyzők krémje és az a több mint 100 ralikrosszversenyző, akik idén is felveszik a harcot a máriapócsi katlan izgalmas kanyarjaival és megküzdenek majd egymással a legjobbnak járó serlegekért.
 • Kilátó, élménypark és kisállat-simogató

  Kilátót, élményparkot és kisállat-simogatót is építenek Nógrád megye új turisztikai nagyberuházásának köszönhetően. A beruházássorozat várhatóan 2015-ben ér véget.
 • Telt házas újévi Bolero! – tánckoncert Szolnokon

  A szolnoki tánckoncert három év alatt országosan is fontos társadalmi esemény lett. Az idei évben már december végén elfogytak a jegyek, a délutáni nyilvános főpróbát nyolcszáz, az esti eseményt közel kétezer látogató nézte meg. Az esti ünnepi előadáson vendégként részt vett Varnus Xavér orgonaművész, Szalay Ferenc Szolnok polgármestere, dr. Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár is.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum