Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Tavaszváró családi nap fa- és virágvásárral

  2017. március 26-án kerül megrendezésre Kecskeméten a vadaskert előtti parkban a Tavaszváró családi nap fa- és virágvásárral rendezvény.
 • XI. Tiszator Böllérfesztivál

  2017. március 11-én Abádszalókon az idén már XI. alkalommal rendezik meg a régió egyik legnagyobb rendezvényét, a Tiszator Böllérfesztivált. Az ilyen jellegű rendezvényekhez képest ez a fesztivál abban különbözik, hogy itt a porták, ahol a csapatok dolgoznak, vendégül is látják a vendégeket. Kóstolójegyek ellenében megkóstolhatják az elkészült étkeket.
 • Kétéves az Agóra Tudományos Élményközpont

  2015. február 10-én nyitotta meg kapuit Debrecenben az Agóra Tudományos Élményközpont, ahol az elmúlt két évben csaknem hetvenezren ismerkedtek szórakoztató és játékos módon a természettudományokkal. Nemcsak Hajdú-Bihar megyéből és a keleti régióból érkeztek érdeklődők az élményközpontba, jöttek diákcsoportok az ország távoli részeiről és határon túlról is, de fogadtak már olasz, amerikai és japán vendégeket is.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont februári programjai

  Mozgalmas hónap lesz a február az Agóra Tudományos Élményközpont életében. Február 11-én, szombaton az Agóra második születésnapján különleges programokkal és kedvezményes belépőjeggyel várják a látogatókat.
 • Palacsinta Fesztivál

  Kecskemét első nagyszabású palacsintafesztiválja. Lesz itt minden mi szemnek, szájnak és fülnek ingere!
 • Sörmúzeum nyitott Szolnokon

  Szolnok főterén megnyitotta kapuit a Sörárium. A Városháza pincéjében található kiállítás a folyékony kenyér több mint hatezer éves történetét mutatja be.
 • RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

  Azok a férfiak, akik gyerekkorukban pilótának készültek, és azok az asszonyok, akik lánykorukban éppen egy ilyen pilótáról álmodtak, biztosan nagyra értékelik majd a szolnoki Reptár kollekcióját. A különleges kiállítás azonban nemcsak nekik szól, hanem bárkinek, akit kicsit is érdekel a repülés, azon belül a katonai repülés világa. Sőt valószínűleg még azok is élvezni fogják ezt a kiállítást, akik életükben nem utaztak repülővel és ezt nem is tervezik.
 • Trackwood Drift Fesztivál

  Egy verseny, ami magával ragad, ami megfog és örökké a rabjává tesz. Egy verseny, ami a legismertebb európai driftverseny immár öt éve. Egy verseny, amire már nem kell sokat várnod, hiszen 2016. augusztus 26-án és 27-én ismét magyar és külföldi driftpilótáktól lesz hangos és gumifüstös a máriapócsi Rabócsiring.
 • Mágnessün, robotfoci és fényinga – új játékok érkeztek Kassáról az Agórába

  Hat új interaktív játék érkezett Kassáról az Agóra Tudományos Élményközpontba. A szlovákiai K13 Kulturális Központ SteelParkjával márciusban kötött együttműködési megállapodást az Agóra, ennek keretében cserélt eszközöket fél évre a két intézmény.
 • Tükrök ragyogása

  Tükrök ragyogása – Szentendre Szolnokon címmel nyílt kiállítás a Szolnoki Galériában július 23-án, ahol dr. Hóvári János, a MANK főigazgatója elmondta: „A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. minden magyar művész partnere, segítője abban, hogy a művészet, amely mellett az életét elkötelezte, kiteljesedhessen. Fontosnak tartjuk, hogy az alkotóközösségek egymásnak tükröket mutassanak.”
 • Debreceni virágkarnevál

  A közel egy hétig tartó, izgalmas programokat kínáló fesztiválra a hazai előadók mellett a világ számos pontjáról érkeznek művészeti csoportok, akik igazi karneváli hangulatot varázsolnak a cívisvárosba.
 • Kecskemét már startra kész a Múzeumok éjszakájára

  2016. július 25-én rendezik a legnépszerűbb nyári múzeumos rendezvényt, a Múzeumok éjszakáját, melynek idén Kecskemét lesz a központi helyszíne. A minden évben óriási közönségsikert arató esemény előtt Kecskemét városa és a Magyar Turisztikai Ügynökség sajtótájékoztatót és sajtóbejárást szervezett a negyvennél is több kiállítótér és résztvevő néhány izgalmas helyszínén.
 • Több mint zarándokhely

  A könnyező Szűz Mária-kép legendája évszázadok óta vonzza a hívőket és nem hívőket Európa minden részéből Máriapócsra, a csodatévő vallási kegyhelyre, amely a hazai görögkatolikus egyház kiemelkedő jelentőségű zarándokközpontja. Máriapócs az utóbbi évek EU-s forrásokból megvalósított fejlesztéseinek köszönhetően ma már valóban méltó színvonalú célpontja az egyre növekvő vallási turizmusnak.
 • Ezt látni kell!

  Baktalórántháza a Nyírség közepén fekvő település, azt gondolnánk, ez már a „világ vége”, pedig a fővárosból autóval két és fél óra alatt kényelmesen elérhető.
 • Bódvalenke, a freskófalu

  Hét éve indult útjára a Bódvalenke Freskófalu projekt, amely nagyot változtatott a határszéli, borsodi falu életén. Érdemes ellátogatni az edelényi kistérségben lévő településre és megcsodálni a már 18 európai roma festőművész 33 hatalmas alkotásával „elvarázsolt” házakat.
 • Kifestik a Kraszna-hidat

  Ugyancsak rácsodálkoz-hatnak a Vásárosnaményba látogatók a Kraszna-hídra, amelyen a street art legújabb megnyilvánulásaként festmények díszítik a híd pilléreit.
 • Kurta kocsma és Schrek-tanya

  Öt település, Fülpösdaróc, Géberjén, Győrtelek, Ököritófülpös és Tunyogmatolcs 300 millió forint értékű közös ökoturisztikai fejlesztéssel gazdagította a Holt-Szamos vidékét.
 • Élmény és nyugalom

  Öt kültéri gyógymedence, 50 méteres uszoda, gyönyörű pancsoló a gyerekeknek, 500 négyzetméter felületű élménymedence csúszdákkal, sodrófolyosóval a fiataloknak egy nyolchektáros árnyas parkban – kell ennél jobb hely egy igazi családi nyaraláshoz?
 • Kecskeméten a Csodaszarvas

  Négy bemutató lesz idén nyáron a Katona József Színház által rendezett 2015-ös nyári udvarszínházi programban a városháza udvarán, ahol Varga Viktor rendezésében Gulyás Levente–Belinszki Zoltán nagysikerű musicale, a Csodaszarvas is látható lesz.
 • Megújuló halasnapok

  Azt szeretnénk, ha a halasnapok igazán a halról, a halászattal kapcsolatos hagyományokról szólna, hiszen ebben a térségben az emberek élete évszázadok óta összekapcsolódik a hallal.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum