Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. június 25., vasárnap, Vilmos napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Óévbúcsúztató operettgála

  Mint minden évben, idén is a Baradla-barlang hangversenytermében búcsúztatjuk az óévet.
 • Adventi villamos Miskolcon

  Miskolcon az idei adventben hagyományosan újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos, melyet ötödik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói.
 • Szurdokpüspöki, Tar és Szuha-Mátraalmás fogott össze turisztikai fejlesztésekért

  Elhatározták, arra törekszenek, hogy a három település nevezetességeit minél jobban bekapcsolják a Mátra idegenforgalmába. Közös céljuk, hogy a jövőben a három falu egyelőre kevésbé ismert látványosságait még több turista ismerhesse meg.
 • Mikulás-túra a Baradla-barlangban

  A Baradla-barlang jósvafői rövidtúra-szakaszán óvodás és kisiskolás csoportok, illetve családok egy különleges barlangtúrán találkozhatnak a Mikulással, aki természetesen csomaggal kedveskedik a résztvevőknek. A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett.
 • Elstartolt a Miskolc vendégasztala program

  A miskolctapolcai Bástya Hotelben hivatalosan is elstartolt a miskolci turisztikai szervezet és a Miskolc és Térsége Turisztikai Közhasznú Egyesület által közösen előkészített és menedzselt Miskolc vendégasztala program. A cél, hogy minél több szálláshelyen, étteremben miskolci helyi ételek jelenjenek meg, illetve hogy a helyi termelők alapanyagaiból készülő különböző termékek minél több helyen szuvenírként is megvásárolhatóak legyenek.
 • Lepkekiállítás Szerencsen

  Itt a lehetőség, hogy közelebbről is megismerjék a természet repülő ékszereit. A világ különböző földrészeiről, több mint 2700 darab szebbnél szebb színezetű és érdekes formájú lepke várja a látogatókat. A kiállítás ásványokkal is bővült.
 • Sárospatak megér egy hétvégét

  Bodrog-parti Athén, magyar Cambridge, Szent Erzsébet városa, Rákócziak fészke – csak néhány jelző, amelyek okán az évszázados múlttal, kimagasló kulturális, oktatási és egyházi értékekkel rendelkező Sárospatak egyike a szinte kötelezően felfedezendő városainknak.
 • Magita Hotel*** és étterem

  A Magita Hotel*** Tokaj-Hegyalja szívében megbúvó egyik legrégebbi település, Erdőbénye „kádárfalu” főterén áll, ahová szeretettel várja vendégeit.
 • Kerekdomb Fesztivál Tokaj-Hegyalján

  Szeptember 23. és 25. között idén először összművészeti fesztivál indul Tállyán. A tokaji borvidék településén három napon át színházi és irodalmi előadásokkal, koncertekkel, hangversennyel, sporteseményekkel, gyerekprogramokkal, túrákkal, gasztro- és kézműves vásárral, kreatív foglalkozásokkal és borkóstolókkal várják a látogatókat.
 • Kóstoljon tradicionális kemencés ételeket Noszvajon!

  Az ország egyik legrégebbi gasztronómiai fesztiváljának ad idén ismét otthont Noszvaj szeptember 9–10-én. Az immár 18. Noszvaji kemencében készített ételek napján a helyiek mellett ismert emberek, is végigkóstolják a noszvaji portákon sült kemencés ételeket és az egri borokat.
 • 13. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál

  A 13. Jameson CineFest Filmfesztivál ismét az év legjobb filmjeivel, premierekkel, sztárokkal, filmtörténeti programokkal, koncertekkel és bulikkal várja a közönséget.
 • Jameson CineFest

  Új programstruktúrával, erősebb versenyszelekcióval és változatosabb szekciókkal jelentkezik Magyarország nemzetközi filmfesztiválja, a Jameson CineFest.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont augusztusi programjai

  Az Agóra Tudományos Élményközpont interaktív terében több mint negyven különleges játék próbálható ki, amelyek szorosan kapcsolódnak valamilyen tudományos jelenséghez. Emellett az élményközpontban naponta többször különböző ismeretterjesztő előadások és kísérleti bemutatók közül választhatnak a látogatók. A programok hétköznapokon 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek, hétvégén 11-től 17 óráig óránként indulnak.
 • Nincs nap program nélkül

  Huszonhét település alkotja a Tokaj-Hegyalja borvidéket. Szerencs és Sátoraljaújhely között, a Tisza és a Bodrog folyása mentén egyedülálló kincset rejt az ország.
 • Csodarabbik nyomában

  Elkészült a Csodarabbik útja elnevezésű észak-magyarországi zsidó zarándokút kezdő és befejező állomása Mádon. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nagyközségben átadták rendeltetésének a megújult mádi rabbiházat.
 • Engedd be a természetet!

  Hívjuk vissza az őshonos élőlényeket! A Let it Grow/Hadd nőjön! elnevezésű európai kampány célja megmutatni a fajok sokszínűségének fontosságát és visszaengedni a városokba a természetet.
 • Bor, mámor… Bénye

  Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Bor, mámor… Bénye Fesztivált a festői tokaj-hegyaljai faluban, Erdőbényén. A tokaji borvidék legizgalmasabb kulturális eseményén a gasztronómiai élmények, koncertek, gyermekprogramok mellett workshopok, kerékpártúrák és rengeteg érdekes program várja a látogatókat 2016. augusztus 11. és 14. között.
 • VI. Egri Érsekkerti Nyári Játékok

  2016. július 15. és augusztus 19. között rendezi meg a Pinceszínház Eger az VI. Egri Érsekkerti Nyári Játékot, melyen összesen 10 színdarabot, gyerekeknek szánt zenés és interaktív mesejátékokat, így a főpróbákkal együtt 72 előadást tekinthetnek meg a nézők.
 • Szondi-várjátékok

  Drégely: a név ismerősen cseng azok számára is, akik még sosem jártak a drégelyi várban. Olvashatunk e helyről történelmünk lapjain, szépirodalmi alkotásokban, de szólnak a vitézségből példát adó hőséről, Szondi Györgyről népballadák (Arany János: Szondi két apródja), legendák, mondák is.
 • Jubileumi X. Bükkszentkereszti gyógynövénynapok

  A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi által megálmodott Bükkszentkereszti gyógynövénynapok tizedik alkalommal várja a természetbarátokat.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum