Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. augusztus 19., szombat, Huba napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Katalinpuszta, az ökoturisták Mekkája

  A Budapesttől mindössze 40 percnyi autózásra lévő Katalinpusztai Kirándulóközpontban az élet sosem áll meg – erdei iskolások, családok, kirándulók népes serege tölti el itt szabadidejét. A magas látogatószám ellenére a helyszín mégis egy nyugalmas erdei környezetben való kikapcsolódásra ad lehetőséget, nagy parkolóval és számtalan szabadidős programmal.
 • Fürdőzés a sódomb alatt

  Egerszalók Egertől alig hat kilométerre fekvő közel kétezer lakosú kis település, a Gyógyvizek Völgye turisztikai kistérség meghatározó tagja. Világra szóló látványosságához hasonlót a törökországi Pamukkáléban, illetve a messzi Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Parkban láthat a turista.
 • Digitális témahét Miskolcon is – osztálykirándulások okostelefonnal

  Gyerekek, kezdődik a városnézés… mindenki vegye elő a telefonját!” – ezen a héten így kezdődnek az osztálykirándulás-programok Miskolcon.
 • Zemplén Kalandpark

  A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egyedülálló fantasztikus élményekkel várja kedves látogatóit csodálatos környezetben. Ideális helyszín családok, baráti társaságok, csapatépítő tréningre érkezőknek az év minden szakában.
 • 16. Matyó húsvét

  Matyóföld csodás hagyományai az idei húsvéti ünnepet is különlegessé tehetik a Mezőkövesdre látogatók számára.
 • Tavaszi séta Egerben

  Eger ismét versenybe száll a 2023-as Európa kulturális fővárosa címért. 2010-ben már pályázott a város, de akkor Pécs kapta meg a kitüntető lehetőséget, a jó szereplés azonban biztatást adott arra, hogy az idén újra megcélozzák a megtisztelő cím elnyerését. Művészeti igazgatónak ehhez sikerült megnyernünk Koltai Lajos Kossuth-díjas, világszerte ismert és elismert operatőrt.
 • Április első hétvégéjén indul a Pálházi Állami Erdei Vasút

  Idén a meghirdetett menetrendhez képest két héttel korábban, már április első hétvégéjén elindulnak a Zemplén szívében fekvő Pálháza kisvasútjának járatai – tájékoztatott Buday Péter, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút üzemvezetője.
 • Erdei kikapcsolódás Budapest mellett

  A Börzsöny megszakítatlan, vadregényes erdőtömbje, a Cserhát gyönyörű lankái, a „Palóc Olimposz”-ként is emlegetett Karancs mind-mind jelentős vonzerő az erdei feltöltődésre vágyók számára. Magyarország legerdősültebb vidéke számos különleges természeti, kulturális és történeti értékkel, kirándulóközpontokkal, tanösvényekkel és természetesen kiváló szállásokkal várja a látogatókat. Lengyel Lászlóval, az Ipoly Erdő Zrt. közönségkapcsolati vezetőjével beszélgettünk ezekről.
 • Újra Becherocka miskolci kocsonyafarsang

  Ismerős Arcok, a Piramis, Deniz, a Paddy and the Rats, az Animal Cannibals, Balázs Pali és Aradszky László, csak néhány név azok közül a fellépők közül, akik három színpadon szórakoztatják majd a közönséget a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Becherovka miskolci kocsonyafarsangon, ahol idén elkészül az óriás díszített tükörkocsonya is.
 • Magita Hotel*** és étterem

  A Magita Hotel*** a Tokaj-Hegyalja szívében megbúvó egyik legrégebbi település, Erdőbénye „kádárfalu” főterén áll, ahová szeretettel várja vendégeit.
 • Városkártyával bővül a Miskolc Pass

  A miskolci turisztikai szervezet esetében nemcsak szlogen a környezet védelme. Célja, hogy a Miskolcra érkező vendégek, a miskolci turisztikai szolgáltatók és a helyi lakosság számára is olyan Smart-megoldásokat kínáljon, amely lehetővé teszi a minél kevesebb műanyag és papíralapú eszköz használatát.
 • Óévbúcsúztató operettgála

  Mint minden évben, idén is a Baradla-barlang hangversenytermében búcsúztatjuk az óévet.
 • Adventi villamos Miskolcon

  Miskolcon az idei adventben hagyományosan újra elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett adventi villamos, melyet ötödik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói.
 • Szurdokpüspöki, Tar és Szuha-Mátraalmás fogott össze turisztikai fejlesztésekért

  Elhatározták, arra törekszenek, hogy a három település nevezetességeit minél jobban bekapcsolják a Mátra idegenforgalmába. Közös céljuk, hogy a jövőben a három falu egyelőre kevésbé ismert látványosságait még több turista ismerhesse meg.
 • Mikulás-túra a Baradla-barlangban

  A Baradla-barlang jósvafői rövidtúra-szakaszán óvodás és kisiskolás csoportok, illetve családok egy különleges barlangtúrán találkozhatnak a Mikulással, aki természetesen csomaggal kedveskedik a résztvevőknek. A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett.
 • Elstartolt a Miskolc vendégasztala program

  A miskolctapolcai Bástya Hotelben hivatalosan is elstartolt a miskolci turisztikai szervezet és a Miskolc és Térsége Turisztikai Közhasznú Egyesület által közösen előkészített és menedzselt Miskolc vendégasztala program. A cél, hogy minél több szálláshelyen, étteremben miskolci helyi ételek jelenjenek meg, illetve hogy a helyi termelők alapanyagaiból készülő különböző termékek minél több helyen szuvenírként is megvásárolhatóak legyenek.
 • Lepkekiállítás Szerencsen

  Itt a lehetőség, hogy közelebbről is megismerjék a természet repülő ékszereit. A világ különböző földrészeiről, több mint 2700 darab szebbnél szebb színezetű és érdekes formájú lepke várja a látogatókat. A kiállítás ásványokkal is bővült.
 • Sárospatak megér egy hétvégét

  Bodrog-parti Athén, magyar Cambridge, Szent Erzsébet városa, Rákócziak fészke – csak néhány jelző, amelyek okán az évszázados múlttal, kimagasló kulturális, oktatási és egyházi értékekkel rendelkező Sárospatak egyike a szinte kötelezően felfedezendő városainknak.
 • Magita Hotel*** és étterem

  A Magita Hotel*** Tokaj-Hegyalja szívében megbúvó egyik legrégebbi település, Erdőbénye „kádárfalu” főterén áll, ahová szeretettel várja vendégeit.
 • Kerekdomb Fesztivál Tokaj-Hegyalján

  Szeptember 23. és 25. között idén először összművészeti fesztivál indul Tállyán. A tokaji borvidék településén három napon át színházi és irodalmi előadásokkal, koncertekkel, hangversennyel, sporteseményekkel, gyerekprogramokkal, túrákkal, gasztro- és kézműves vásárral, kreatív foglalkozásokkal és borkóstolókkal várják a látogatókat.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum