Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. március 22., csütörtök, Beáta napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Etyeki Piknik

  Téli dűnék, forralt bor, gasztrosétány farsangkor! Etyeki piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal: Berecz Istvánnal és barátaival, valamint a Fokos zenekarral.
 • Látogatóközponttal bővül a majki kamalduli remeteség

  Folytatódik a majki kamalduli remeteség felújítása, a másfél milliárd forintos beruházás keretében látogatóközpont épül, helyreállítják a barokk kertet, valamint a csonka templomtornyot – mondta Czunyiné Bertalan Judit.
 • Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

  A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11–17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. A buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat.
 • Felejthetetlen szilveszteri buli Takács Nikolasszal Székesfehérvár belvárosában

  Pezsgő élet várható Székesfehérváron szilveszterkor is. Tűzijáték, fények, fergeteges partik is.
 • Köszöntik a Katalinokat Székesfehérváron

  Kati néni szobra jó szerencsét, áldást hoz annak, aki hozzáér – így tartják Székesfehérváron, ahol különösen nagy szeretettel köszöntik november 25-én a Katalinokat.
 • Varázslatos programok Székesfehérváron

  Színházi, zenei élményekkel gazdag programokat kínál év végén Székesfehérvár.
 • Adventi készülődés a királyok városában

  Néhány hét, és hamarosan eljön az év egyik legszebb ünnepe, a karácsony. Országszerte ilyenkor mindenhol fényárban úszik a város, a főtéren óriásfenyő áll és a kis utcákat mézeskalácsillat tölti be… Székesfehérvár idén is igazi meglepetéseket tesz majd a városi karácsonyfa alá, rengeteg színes családi programmal és zenei csemegékkel várják a látogatókat.
 • Tatai vadlúdsokadalom

  A Tatai vadlúdsokadalom egész napos rendezvénysorozatával elsősorban a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszöntjük. Nem hangos fesztivál ez, mégis ünnep, igazi fesztivál ez a maga módján. Olyan fesztivál, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sok ezernyi vadlúd gondoskodik. A Tatai vadlúdsokadalom tehát nemcsak a vadludak sokadalma, hanem a madarászoké, természetvédőké is. 
 • Forradalmi ünnep fiatalokkal, fiataloknak

  Magyar advent címmel látványos előadás keretében emlékezik Székesfehérvár az ’56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára 2016. október 24-én, hétfőn 16 órakor a fehérvári belvárosban.
 • Borhíd Fesztivál és borünnep

  Idén is felejthetetlen élmények, több mint 20 borászkiállító, több mint 100-féle bor, koncertek, kísérőprogramok és fotókiállítás várja a Borhíd Fesztivál és borünnep vendégeit október 7. és 9. között Esztergomban a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon.
 • VII. Honvédfesztivál

  Magyarország egyetlen hadtörténelmi emlékparkjában egyhetes rendezvénysorozattal emlékeznek a pákozd-sukorói csatára.
 • V. Mangalicafesztivál

  Székesfehérváron a szeptember a gasztronómia hónapja. A Mangalicafesztivál „küldetése”, hogy az őstermelőktől közvetlenül kerüljön a kifogástalan minőségű portéka a vásárlókhoz. Az ételkülönlegességeket kínáló faházak közé emelt színpadon egész napos szakmai és szórakoztató programmal, napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei műsorokkal, vásári komédiával és gasztrobemutatókkal, kora délutántól könnyűzenei koncertekkel várják a látogatókat.
 • Természeti élmények Tatán

  Tata, „a vizek városa” nemcsak nyáron, hanem ősszel is különleges élményekkel várja a látogatókat. Az Öreg-tó, a város barokk hangulata és a történelmi korok emlékei nem véletlenül vonzzák a turistákat, a népszerű látnivalók és kirándulócélpontok mellett újabb programok közül is lehet választani.
 • Lecsófőzés és nemzetközi légiparádé Székesfehérváron

  Csak a nyárnak van vége, a szezonnak korántsem, már ami a székesfehérvári programokat illeti, hiszen egész szeptember izgalmas és mozgalmas programokat tartogat Székesfehérváron.
 • XXII. Velencei-tavi nemzetközi FLAGA GÁZ hőlégballon-karnevál

  A többnapos fesztivál pompás légi látványosságait a földön és a magasban egyaránt színes programok kísérik.
 • 7. Quartettissimo Vonósnégyes Fesztivál

  Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban a Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál, amely a vonósnégyes zene rajongóinak hagyományos találkozója.
 • XXI. Nemzetközi Néptáncfesztivál

  Az egész világot hívja meg Székesfehérvár és a házigazda Alba Regia Táncegyüttes a XXI. Nemzetközi Néptáncfesztiválra augusztus 17. és 21. között.
 • Downhill országos bajnokság Eplényben

  Augusztus első hétvégéjén kerül megrendezésre a downhill országos bajnokság a Bringarénában. A versenyt immáron zsinórban az ötödik alkalommal tartják a Eplényben.
 • Esztergomi bazilika

  Augusztus 20., Szent István napja kínálja az apropót, hogy meglátogassuk az ország legnagyobb templomát, amely egyben a magyarországi katolikus egyház főszékesegyháza is. A magaslaton álló gyönyörű klasszicista épület látványa a Duna felől, a Mária Valéria hídról a legszebb.
 • Irány Székesfehérvár!

  Történelmi levegő, művészi produkciók, este is pezsgő belváros, grandiózus események – az egykori koronázóváros páratlan hangulattal és látványos rendezvényekkel várja a látogatókat. A székesfehérvári kultúrkoktél összetevői: királyi századok, kultikus kiegészítők és barokk díszítés, mindez megbolondítva egy csipetnyi modernnel. A belváros éttermeinek és kávézóinak kínálata is történelmi utazásra hív.
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum