Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Felejthetetlen szilveszteri buli Takács Nikolasszal Székesfehérvár belvárosában

  Pezsgő élet várható Székesfehérváron szilveszterkor is. Tűzijáték, fények, fergeteges partik is.
 • Köszöntik a Katalinokat Székesfehérváron

  Kati néni szobra jó szerencsét, áldást hoz annak, aki hozzáér – így tartják Székesfehérváron, ahol különösen nagy szeretettel köszöntik november 25-én a Katalinokat.
 • Varázslatos programok Székesfehérváron

  Színházi, zenei élményekkel gazdag programokat kínál év végén Székesfehérvár.
 • Adventi készülődés a királyok városában

  Néhány hét, és hamarosan eljön az év egyik legszebb ünnepe, a karácsony. Országszerte ilyenkor mindenhol fényárban úszik a város, a főtéren óriásfenyő áll és a kis utcákat mézeskalácsillat tölti be… Székesfehérvár idén is igazi meglepetéseket tesz majd a városi karácsonyfa alá, rengeteg színes családi programmal és zenei csemegékkel várják a látogatókat.
 • Tatai vadlúdsokadalom

  A Tatai vadlúdsokadalom egész napos rendezvénysorozatával elsősorban a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszöntjük. Nem hangos fesztivál ez, mégis ünnep, igazi fesztivál ez a maga módján. Olyan fesztivál, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sok ezernyi vadlúd gondoskodik. A Tatai vadlúdsokadalom tehát nemcsak a vadludak sokadalma, hanem a madarászoké, természetvédőké is. 
 • Forradalmi ünnep fiatalokkal, fiataloknak

  Magyar advent címmel látványos előadás keretében emlékezik Székesfehérvár az ’56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára 2016. október 24-én, hétfőn 16 órakor a fehérvári belvárosban.
 • Borhíd Fesztivál és borünnep

  Idén is felejthetetlen élmények, több mint 20 borászkiállító, több mint 100-féle bor, koncertek, kísérőprogramok és fotókiállítás várja a Borhíd Fesztivál és borünnep vendégeit október 7. és 9. között Esztergomban a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon.
 • VII. Honvédfesztivál

  Magyarország egyetlen hadtörténelmi emlékparkjában egyhetes rendezvénysorozattal emlékeznek a pákozd-sukorói csatára.
 • V. Mangalicafesztivál

  Székesfehérváron a szeptember a gasztronómia hónapja. A Mangalicafesztivál „küldetése”, hogy az őstermelőktől közvetlenül kerüljön a kifogástalan minőségű portéka a vásárlókhoz. Az ételkülönlegességeket kínáló faházak közé emelt színpadon egész napos szakmai és szórakoztató programmal, napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei műsorokkal, vásári komédiával és gasztrobemutatókkal, kora délutántól könnyűzenei koncertekkel várják a látogatókat.
 • Természeti élmények Tatán

  Tata, „a vizek városa” nemcsak nyáron, hanem ősszel is különleges élményekkel várja a látogatókat. Az Öreg-tó, a város barokk hangulata és a történelmi korok emlékei nem véletlenül vonzzák a turistákat, a népszerű látnivalók és kirándulócélpontok mellett újabb programok közül is lehet választani.
 • Lecsófőzés és nemzetközi légiparádé Székesfehérváron

  Csak a nyárnak van vége, a szezonnak korántsem, már ami a székesfehérvári programokat illeti, hiszen egész szeptember izgalmas és mozgalmas programokat tartogat Székesfehérváron.
 • XXII. Velencei-tavi nemzetközi FLAGA GÁZ hőlégballon-karnevál

  A többnapos fesztivál pompás légi látványosságait a földön és a magasban egyaránt színes programok kísérik.
 • 7. Quartettissimo Vonósnégyes Fesztivál

  Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban a Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál, amely a vonósnégyes zene rajongóinak hagyományos találkozója.
 • XXI. Nemzetközi Néptáncfesztivál

  Az egész világot hívja meg Székesfehérvár és a házigazda Alba Regia Táncegyüttes a XXI. Nemzetközi Néptáncfesztiválra augusztus 17. és 21. között.
 • Downhill országos bajnokság Eplényben

  Augusztus első hétvégéjén kerül megrendezésre a downhill országos bajnokság a Bringarénában. A versenyt immáron zsinórban az ötödik alkalommal tartják a Eplényben.
 • Esztergomi bazilika

  Augusztus 20., Szent István napja kínálja az apropót, hogy meglátogassuk az ország legnagyobb templomát, amely egyben a magyarországi katolikus egyház főszékesegyháza is. A magaslaton álló gyönyörű klasszicista épület látványa a Duna felől, a Mária Valéria hídról a legszebb.
 • Irány Székesfehérvár!

  Történelmi levegő, művészi produkciók, este is pezsgő belváros, grandiózus események – az egykori koronázóváros páratlan hangulattal és látványos rendezvényekkel várja a látogatókat. A székesfehérvári kultúrkoktél összetevői: királyi századok, kultikus kiegészítők és barokk díszítés, mindez megbolondítva egy csipetnyi modernnel. A belváros éttermeinek és kávézóinak kínálata is történelmi utazásra hív.
 • Király napok Székesfehérváron

  Székesfehérvár már most Szent István ünnepére készül, amikor grandiózus koronázási ünneppel és 10 napos rendezvénysorozattal emlékezünk az egykori királyi székhelyre és első királyunkra.
 • Hétkúti Wellness Hotel ír estje

  Idén is izgalmas ünnepi hétvége ígérkezik 2016. augusztus 19–21-én Móron. A Hétkúti Wellness Hotel 12. születésnapja alkalmából fergeteges ír estet szervez. Pénteken az Öreg Prés étterem hamisítatlan magyaros kemencés estjét, szombaton pedig az élő legendák földjének, a zöld szigetnek, Írországnak hangulatát élvezhetik azok, akik ellátogatnak a szállodába.
 • Különleges programok az eplényi libegőnél

  Magyarország egyetlen négyüléses felvonója a Malom-völgyből indul és kellemes tempóban repíti fel utasait az Ámos-hegyre a kilátóhoz. A kilátóból és a felvonóból egyaránt gyönyörű kilátás nyílik a Bakonyra. Tiszta időben még a Balatonig is ellátni.
Következő oldal »« Előző oldal
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum