Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2023. március 28., kedd, Gedeon napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Családjával tanult golfozni Győrfi Pál

  A Nyugat-Balaton egyik legszebb részét fedezte fel a Győrfi-család: a Zalai-dombság nyugodt szegletébe, Zalacsányba utaztak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője feleségével és gyermekeivel ismerkedett a golfozással, amiben kifejezetten ügyesnek bizonyult. A sportolás mellett volt idejük felfedezni a Festetics-kastélyt, meglátogatni egy sajtkészítő műhelyt és kipróbálni a Zala Springs új wellnessrészlegét is.
 • Újra üzemel a nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

  Május 22-én indul az idei szezon a nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton. A kisvonat hétvégeken közlekedik.
 • Pünkösdi várnapok

  Kétnapos pünkösdi programmal kezdi a sárvári Nádasdy-vár az idei szabadtéri szezont. Gyermek- és családi programok mellett mindkét nap könnyűzenei koncertekre is sor kerül. 
 • Újra fogadja a látogatókat a csodás Budafai Arborétum

  Remek hírrel örvendeztette meg az arborétumok szerelmeseit a Zalaerdő Zrt. Az üzemeltető tájékoztatása szerint ugyanis április 3-án, szombaton kinyitotta kapuit a Budafai Arborétum.
 • Sopron és Győr között gyorsforgalmi úton lehet közlekedni

  Birtokba vették az autósok az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron-kelet és Csorna-nyugat közötti szakaszát. A 153,2 milliárd forint költségvetési forrásból megvalósult beruházással 45 percre csökken a menetidő Sopron és Győr között.
 • Idén is lesz Szőlőhegyi piknik Zalakaroson

  November 6–7. között immár második alkalommal rendezik meg Zalakaroson a Szőlőhegyi pikniket, ahol a térségben működő borászatok és szolgáltatók bevonásával több helyszínen is Márton-napi programokkal várják a család minden tagját.
 • Két és fél kilométernyi felfedezés az új Hétágfa tanösvényen

  Minden korosztálynak tartalmas programot kínáló tanösvényt avattak a Villányi-hegységben.
 • A Zala Springs Golf Resort a legjobb vidéki businesshotel a közönség szerint

  Idén tizedik alkalommal adták át a Business Excellence-díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak. A nem mindennapi körülmények között megrendezett díjkiosztó gálán a zalacsányi Zala Springs Golf Resort képviselői közönségdíjat vehettek át a legjobb vidéki business hotel kategóriában. Csándli Balázs szállodaigazgató arról beszélt, az elismerésnek hatványozott jelentősége van számukra a koronavírus-járvány idején, ami számtalan kihívást állított eléjük is.
 • A Göcsej és a Kerka–Mura rejtett útjain

  Dél-Zala a lágyan hullámzó dombok, a termálfürdők és a kiterjedt, érintetlen erdőségek hazája. Mintha a határ menti, aprófalvas vidéken megállt volna az idő: mindent átjár a nyugalom és meghittség varázsa.
 • Tekerjük körbe a Fertő tavat!

  Néhány nap alatt kényelmesen körbebringázhatjuk Magyarország és Ausztria közös természeti kincsét, a Fertő tavat.
 • Veszprémbe költözik a Music Hungary-konferencia

  A magyar zeneipar szinte összes szereplőjét soraiban tudó Music Hungary Szövetség a novemberi konferenciáját már Veszprémben tartja meg, ahol minden eddiginél fajsúlyosabb kérdésekre keresik a választ. Kiutat keresve a korona vírus okozta válságból a Pricewaterhouse Coopers bevonásával hatástanulmányt készítenek a koncert- és fesztiváljegyárak áfakulcsának 5%-ra való csökkentéséről.
 • VII. Kárpát-medencei táncházzenészek találkozója

  A Hagyományok Háza 2020. szeptember 5-én rendezi meg a VII. Kárpát-medencei táncházzenészek találkozóját Zalaegerszegen. A Göcseji Falumúzeumban négy portán tizenkét zenekar muzsikál, lesz tánc- és énektanítás, kézműves program, vásár és a zenészek szakmai programon is részt vesznek.
 • Szigetközi kalandozások

  A Szigetköz hangulatos szigetvilága igazi ősvadon. A kanyargó folyóágak háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol ritka madarakkal, vidrákkal és hódokkal is találkozhatunk.
 • Nyitott porták, nyitott emberek

  Egész nyáron átívelő programsorozat 24 családi porta szervezésében Zalacsánytól Kisgörbőig a Zala-völgye rejtett vidékén.
 • Grillezett pizza?

  A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés. Most, hogy végre kiszabadultunk a négy fal közül, több időt szeretnénk a szabadban tölteni, a kerti sütögetés pedig remek apropója lehet annak, hogy végre újra láthassuk a rokonokat és barátokat. Ideje letakarítani a grillsütőt és kezdődhet a buli! Az alábbiakban a sárvári Spirit Hotel grillpartijának házigazdája, Fördős Zé ad néhány ötletet, hogy miként legyen igazán különleges a menüsor.
 • Zenélő városkutat újítottak fel Kőszegen

  Tízmillió forint pályázati támogatásból újították fel a kőszegi Jurisics téren 1776 óta álló városkutat a város turisztikai projektjének keretében. A kút új funkcióval bővült: dallamokat tud lejátszani, sőt akár élőben is zenélhetnek rajta.
 • Kisvasúti nap Csömödéren

  A Zalaerdő Zrt. által üzemeltetett csömödéri erdei vasút napját idén kicsit másképp tartják, mint ahogyan azt az előző években már megszokhattuk. Búsulni azonban nincs okunk, hiszen még Ábel, a gőzös is pályára fog állni, hogy a látogatók kedvére tegyen, sőt kisvasútmodellt is megcsodálhatnak majd a rendezvényen részt vevők.
 • Esterházy-kastélypark

  Vezetett parktúrákkal várja a látogatókat a fertődi Esterházy-kastély és látogatható a Cziráky Margit rózsakert is.
 • Levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátságban

  Június 23-tól július 4-ig tart a Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertjében a Szedd magad! levendulaszüret.
 • Taródi vár

  A már majdnem 20 éves Taródi István 1945-ben elhatározta, hogy szülei telkén elkezdi megépíteni az első várát. Ez egy 8 méter magas favár volt, amit használt faanyagokból épített fel.
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2023 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum