Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. november 29., kedd, Taksony napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »« Előző oldal
 • Debreceni Agóra-klubok

  Októbertől újra lesznek Agóra-klubok. A foglalkozásokra várják a természettudományok iránt érdeklődő gyerekek jelentkezését, akik szívesen elmélyednének az egyes tudományterületek rejtelmeiben.
 • „BarangoLó” kalandtúra a Mátai Ménesben

  Garantált kikapcsolódás és játékos szórakozás vár a Mátai Ménesben gyermeknap alkalmából.
 • Gyereknapi programsorozat Hajdúszoboszlón

 • Little Miss World Hungary

  Idén online hirdették meg az idei Little Miss & Mister World Hungary gyermekszépségversenyt, ahol több száz jelentkezőből választották ki a legszebbeket és a legügyesebbeket. Ezen a versenyen ugyanis a bájos arcok mellett a tehetségek is megcsillantak.
 • Gyereknap online

  Május utolsó vasárnapja a gyerekeké. Bár a kijárási korlátozások enyhítése kicsivel szabadabb mozgást enged a családoknak, tény, hogy ez a gyereknap más lesz, mint az eddigiek.
 • Gyereknap luxusautókkal: Amerikává változott Budapest egy része

  A 2019-es gyereknap sok lurkónak biztosan nagyon emlékezetes marad. Országszerte számos programon vehettek részt, közülük is az egyik legvagányabb a Meglepkék által szervezett luxusautós gyereknap volt: több száz gyermeket utaztattak meg amerikai autócsodákkal. Az akció közben játékokat is sikerült gyűjteniük, amelyeket daganatos gyermekeknek adtak át.
 • Varázslatos világűr – Csillagközi kaland kiállítás és játék

  Május 26-án, gyereknapon zárja kapuit a Varázslatos világűr – Csillagközi kaland kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban, az érdeklődőknek már csak pár napjuk maradt, hogy egy képzeletbeli, galaktikus kaland részeseként felfedezzék az univerzum titkait.
 • Gyereknapi programok a Fény utcai piacon

  Zöldségszobrászat, arcfestés, bűvészshow, zenés előadás – többek között ezzel várja a gyerekeket a Fény utcai piac, így ünnepelve a legkisebbeket. A gyereknapi programokat május 25-én, szombaton rendezik.
 • Városligeti gyermeknap

  Idén huszonhetedik alkalommal várja a kicsiket és nagyokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényére a budapesti Városligetbe.
 • Kapolcska művészeti tábor és fesztivál

  A minden elemében a gyerekeknek szóló kilenc nap június 17-én kezdődik egy hatnapos tehetségkutató és fejlesztőtáborral, ahol közel 100 iskolás korú fiatal kap „összkulturális” oktatást zenei, színházi, népzenei/néptánc, kézműves és média kommunikációs csoportokban, illetve a Hello Wood demo szekciójában.
 • Városligeti gyermeknap

  A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti gyermeknapot. A szervezők számára a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több százezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük. A Gyermekmentő Szolgálat és a főváros szponzorok bevonásával finanszírozza a gyermeknapi rendezvényt. A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.
 • 24. eplényi gyereknap

  Idén már 2 helyszínen is megrendezésre kerül a 24. eplényi gyereknap. A programok az eplényi focipályán, valamint a libegőnél kerülnek megrendezésre.
 • Gyereknap India mesés világában

  Egy különleges gyerekprogramra invitálják a családokat a Lélek Palotájába, ahol számos játéklehetőségen keresztül kaphatnak a gyerkőcök ízelítőt a varázslatos India mesés hangulatából.
 • Gyermeknap az állatvédelem jegyében

  Június 4-én az újpesti Rex Állatszigeten a gyerekeké lesz a főszerep. Az állatvédő szervezet gyermeknapján a legkisebbek gyönyörű környezetben, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak, és játszva ismerkedhetnek meg az állatvédelem alapjaival.
 • Egy napig a gyerekeké lesz a Müpa

  Gyermeknap alkalmából hatalmasra nő a Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája. Május 29-én mesével és zenével, valamint számos kreatív és készségfejlesztő foglalkozással várják a családokat. A gyerekek többek között találkozhatnak Csodaliget lakóival, megnézhetik a Brémai muzsikusokat, sőt újrahasznosított tárgyakból készült hangszereken is játszhatnak.
 • 8. Gyerek ARC kiállítás

  „Együtt rágunk, együtt nevetünk!” címmel megnyílt a 8. Gyerek ARC kiállítás a Millenáris Parkban Budapesten.
 • Mesebirodalom a Hetedhét Játékfesztiválon

  Felhúzzuk most is hétmérföldes csizmánkat és hét határra szóló játékokkal ünnepeljük a gyermeknapot a hétvégén. Kalandos kihívásokban, rengeteg játékban, vidám előadásokban és sok-sok nevetésben lehet része azoknak a családoknak akik május 28-án és 29-én Székesfehérvár belvárosába látogatnak.
 • Gyereknapi hétvége az Agórában

  Készíts elektronikus kütyüket, amik sípolnak, világítanak és mozognak vagy építs DNS-t! Ismerkedj meg a botanikuskert élővilágával vagy csinálj cuki színes hűtőmágnesmanókat kupakokból! A gyereknapi hétvégén izgalmas foglalkozásokkal várnak mindenkit. Az Agóra ezen a hétvégén kedvezményes jeggyel látogatható. A belépő ára mindkét nap egységesen 900 Ft/fő.
 • XVI. Gyermek Borsodi Fonó Folklórfesztivál

  A Gyermek Borsodi Fonó kifejezetten a diósgyőri vár sajátosságaira és a néphagyományokra felépített turisztikai program általános iskolások részére. A gyermekek rendhagyó néprajz- és történelemórákon, foglalkozásokon ismerkedhetnek meg hazánk népművészeti kincseivel és a diósgyőri vár történetével. A gyermekcsoportok egyik tematikus helyszínről a másikra vándorolva vesznek részt a programokon.
 • Aprók tánca

  Szeretettel várják azokat a játszani, táncolni, énekelni, kézműveskedni vágyó gyerekeket és szüleiket, akik szeretnének megismerkedni az évkörhöz tartozó ünnepeink és jeles napjaink szokásaival!
Következő oldal »« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum