Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
« Előző oldal
 • Mécsbogár Fesztivál

  Az év rovarának 2015-ben a nagy szentjánosbogarat (Lampyris Loctiluca) választották meg a Magyar Rovartani Társaság által kezdeményezett internetes szavazáson. A szentjánosbogarak népszerűsítésének egy szerencsés egybeesésnek köszönhetően különös aktualitása van: az UNESCO az idei esztendőt a nemzetközi fény évévé nevezte ki. Ennek jegyében a világ minden táján sokszínű programokat tartanak, hazánk – egyebek között – Mécsbogár Fesztivállal csatlakozik a nemzetközi kezdeményezéshez.
 • Kövestető kincsei

  Talán csak az igazán elkötelezett természetjárók és a pécsiek tudják elsőre, hol található Kövestető.
 • Tatai vadlúdsokadalom

  A természet kedvelőinek minden évben igazi ünnep a tatai vadlúdsokadalom, amelyet azok számára ajánlunk november 28–29-én, akik nem hangos mulatságra, szórakoztató fesztiválra, hanem csendes szemlélődésre vágynak. Akik nem sajnálják a fáradságot, hogy elmenjenek és személyesen átéljék egy modern város igényes kultúrájának és a messzi földről érkező madarak találkozásának megható pillanatait.
 • A házi berkenye az idei év fája

  A házi berkenyét választotta az év fafajának az Országos Erdészeti Egyesület. Az idén 18. alkalommal megtartott voksoláson a győztes növény hasznos termése mellett narancssárgás-pirosas őszi lombjával esztétikai értéket is képvisel.
 • Millió, millió, millió hóvirág

  Amikor már elegünk van a borongós, hideg télből, amikor megereszkedik az idő és megcsurrannak a jégcsapok, a tavasz első hírnökei kidugják fejüket a hó alól a napsütés hívogató sugaraira az alcsúti arborétumban.
 • Kajaktúra télidőben

  Havas part, párába burkolózó patak, burjánzó vízinövények... – a hévízi gyógytó vizét elvezető patak nagyjából mintegy tizenkét kilométeres evezhető szakasza igazi különlegesség a vízi túrázás és a természetjárás szerelmeseinek a téli ínséges időben.
« Előző oldal

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum