Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

A Budakeszi Vadaspark célja, hogy eredeti élőhelyükön ismertesse meg a kis- és nagykorú látogatókkal a Magyarországon őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatokat. Mivel a legkisebbek természeti nevelését soha nem lehet elég korán kezdeni, a természetvédelmi és közjóléti fejlesztések mellett a környezeti oktatás is nagy hangsúllyal van jelen a vadaspark mindennapos tevékenységében.

Épp ezért március 21-én, az erdők nemzetközi napján a Budakeszi Vadasparkban a menetrend szerinti szakvezetések mellett óvodai csoportoknak igényelhető egy különleges, erdei sétával egybekötött foglalkozás, mely a szokásos belépő árán felül ingyenes lesz.

A Hogyan lesz a makkból erdő? című keddi foglalkozás körülbelül 30 perces lesz majd: egy rövid erdei sétával indul, azt követően pedig a résztvevők a vadaspark munkatársával megbeszélhetik, hogy mi mindent is láttak, mivel találkoztak az erdőben (bogarakkal, madarakkal, fákkal, cserjékkel stb.). A testmozgással, tornával kiegészített foglalkozást remekül egybe lehet kötni a vadasparki látogatással, hiszen az ott elhangzó érdekességeknek köszönhetően minden vadasparki állatot és növényt más szemmel lehet majd megtekinteni.

A Hogyan lesz a makkból erdő? foglalkozás regisztrációköteles: a jelentkezéseket Mészárosné Kiss Boglárkánál várják a kiss.boglarka@bkvp.hu e-mail címen.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum