Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. július 20., péntek, Illés napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

Átadták csütörtökön a felújított és bővített budapesti Palatinus strandfürdőt, amely az átalakítások után már egész évben várja a látogatókat.


A fedett részlegben egy 100 négyzetméteres medencét és egy 60 négyzetméteres gyerekmedencét építettek, valamint egy hideg és meleg vizes merülőmedencét alakítottak ki. Ezenkívül finn szaunát, pihenőbokszokat és gyógyászati részleget hoztak létre. A Palatinus strand Budapest legnagyobb területű egész évben működő fürdője, vendégváró és gyógyítóhely egyaránt. A beruházások időre elkészültek, így a pénteken kezdődő FINA vizes világbajnokságra teljes pompájában fogadja látogatóit a Margitsziget.

2014-ben bővítették a Rudas fürdőt, 2015-ben a Dandár fürdőt, a következő évben a Paskál strand következett, idén a Palatinus volt soron. Jövőre a tervek szerint a csillaghegyi strandot, 2019-ben a pesterzsébetit, 2020 környékén a Király fürdőt szeretnék megújítani. 2010-ben 2,9 millió látogató volt a budapesti fürdőkben, tavaly a számuk már meghaladta a négymilliót, és a Budapestre érkező külföldi turisták 60 százaléka veszi igénybe valamelyik fürdőt.

Szeptemberben elkezdődik a Palatinus fürdőépületének homlokzati falát díszítő faliképnek, Pekáry István Dál-kisasszonyok násza című munkájának rekonstrukciója is. 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum