Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. július 22., vasárnap, Magdolna napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Hírek

A FINA 2017 vizes világbajnokság ideje alatt a Budapesti Közlekedési Központ és a MÁV-START közös jegyeket értékesít, amelyek kedvezményes utazási lehetőséget biztosítanak a rendezvény helyszíneire. A BKK által kibocsátott új jegy a BKK online shop felületén, a vasúttársaság által kiadott jegyek pedig a MÁV-START jegypénztáraiban vásárolhatók meg.


A BKK online shop felületén 2017. július 13-ától egyedi kedvezménnyel megvásárolható a 24 órán keresztül érvényes „FINA-vb Budapest–Balatonfüred közlekedési napijegy” és a „FINA masters-vb Budapest–Balatonfüred közlekedési napijegy”. Előbbi a vizes-világbajnokság (július 14–30.), utóbbi a masters-világbajnokság (augusztus 7–20.) ideje alatt jogosít Budapesten belüli utazásra 24 órán keresztül, valamint ugyanabban az időszakban egy oda-vissza utazásra a MÁV-START személy-, sebes- és gyorsvonatain Budapest–Balatonfüred viszonylatban. A Kék Hullám sebesvonat InterCity kocsijának igénybevétele esetén a helyjegy árát is meg kell fizetni.

A MÁV-START a BKK-val együttműködve egyedi kedvezménnyel értékesíti az alábbi jegyeket:

· az ország bármely vasútállomásáról Budapestre és vissza 50%-os alkalmi menettérti jegy „FINA BKK 24 órás kombijegy”-gyel,

· az ország bármely vasútállomásáról Budapestre és vissza 50%-os alkalmi menettérti jegy „FINA BKK 72 órás kombijegy” -gyel,

· az ország bármely vasútállomásáról Budapestre és vissza 50%-os alkalmi menettérti jegy „FINA BKK heti kombijegy” -gyel.

A vasúti jegyrész ára a távolságtól, kocsiosztálytól stb. függ, a BKK- jegyrész ára – az érvényességi időtől függően – kedvezményesen 1300 forint, 3300 forint vagy 4500 forint. A termékekre a kapcsolódó kedvezmény csak akkor érvényes, ha azokat együtt vásárolják meg.

A kedvezményes árú alkalmi menettérti vasúti jeggyel a FINA-vb idején az utazás legkorábban 2017. július 13-ától kezdhető meg, és a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 31-én éjfélig kell befejezni; a FINA masters-vb idején az utazás legkorábban 2017. augusztus 6-ától kezdhető meg és a visszautazást a rendezvényt követő napon, augusztus 21-én éjfélig be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvényre szóló belépőjegy felmutatásával együtt érvényes, illetve az otthon nyomtatott FINA-belépőjegyeket a rendezvény helyszínein, a MÁV-START pénztárában le kell bélyegeztetni.

A BKK-jegyrész érvényességi ideje az utas által megadott kezdő időponttól számított 24 óra, 72 óra vagy az utas által megadott kezdőnaptól számított 7 nap, azonban ennek teljes egészében a vasúti jegyrész érvényességi idején belülre kell esnie.

A termékek felhasználási feltételeiről bővebb információt a MÁV-csoport és a BKK oldalán találhatók. 


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum