Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

Teljesen megújult a nyíregyháziak kedvelt kikapcsolódásai helye, a Sóstói-erdőben levő szabadidő-komplexum. A Nyírerdő Zrt. saját forrásból, 25 millió forintból végezte el a munkát az elmúlt két hónapban.


A korszerűsítésre azért volt szükség, mert a 2005 és 2007 közötti erdőgazdasági fejlesztéseknek köszönhetően megvalósult játszótér, erdei körszín és színpad, a kondikert, valamint sok egyéb közjóléti berendezés az eltelt időszakban elhasználódott, egyes elemek funkciójukat vesztették.

A rekonstrukció során a játszótéren a csúszdadombot elbontották és a helyére egy teljesen új, háromszintes játszóvárat építettek. A játszóeszközöket korszerűsítették, a körszín héjazatát lecserélték, a tetőszerkezetét felújították, lefestették a színpadot, a kondikertben az elhasznált elemek helyére újak kerültek és egy kerékpártárolót is kialakítottak. Öt új szalonnasütő várja az erdőjárókat asztalokkal és ülőhelyekkel. Ezenfelül információs pontot hoztak létre, a rendezvények kiszolgálása érdekében pedig a villamos hálózatot fejlesztették, illetve víznyerő helyeket alakítottak ki a tűzrakóhelyek közelében.

A Nyírerdő Zrt. azt kéri a Sóstói-erdőben pihenőktől, hogy vigyázzanak a szabadidő-komplexumra, hiszen így sokáig szolgálhatja a városlakók kikapcsolódását.


Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum