Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. május 25., szombat, Orbán napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva ismét megünnepelhetjük az EQ napját. Október közepén a Kósa Erika Akadémia eseményén olyan népszerű emberek vallanak érzelmeikről, mint a világsztár kapus Király Gábor, a nemzetközileg elismert divattervező Náray Tamás, Szily Nóra vagy az EQ-sexy mozgalom elindítója, Kósa Erika.

Életünk minden pillanatában érzelmi behatások érnek minket, aminek vagy elszenvedői vagy nyertesei vagyunk. A helyzet megítélése rajtunk múlik, legfőképpen azon, hogy milyen viszonyban vagyunk az érzelmeinkkel. Mennyire ismerjük őket, mennyire engedjük, hogy hassanak ránk és mennyire tudjuk mások érzelmeit olvasni.
Ez az a kérdéskör, ami nemtől, kortól és foglalkozástól függetlenül meghatározó szerepet játszik fejlődésünkben, hiszen legyünk akármilyen okosak vagy tehetségesek, az emberi kapcsolatok mindig jelen vannak életünkben. Nem véletlenül választotta Kósa Erika, az EQ-Sexy mozgalom elindítója hivatásának, hogy az érzelmi intelligencia fontosságára felhívja a figyelmet.
Október 13-a az EQ napja, ahol az érdeklődő és a témában tanulni vágyók, többek között Náray Tamástól, Király Gábortól vagy Szily Nórától hallhatnak olyan helyzetekről, amikor hasznát vették annak, hogy magas EQ-val rendelkeznek, vagy éppen jól jött volna, ha jobban megértik mások érzéseit, motivációit.
A Kósa Erika Akadémia szervezte idei EQ-napon hét témakörön keresztül mutatják be, hogy az érzelmi intelligencia hogyan szövi át egész életünket, miért fontos, hogy fejlesszük, foglalkozzunk vele. EQ vs. újrakezdők a címe annak a témakörnek, amely azzal foglalkozik, vajon mi szükséges ahhoz, hogy a legnagyobb nehézségből is fel tudjunk állni. Az EQ vs. új generáció blokkban pedig arról lesz szó, vajon emoji vagy érzelem kell a digitális generációnak.
A sport, a gasztronómia vagy a művészetek iránt érdeklődők sem maradnak ki a sorból, illetve külön szekció kedvez a férfiaknak is. A Férfi szemmel blokkban Bedő Imre, a Férfiak Klubjának vezetője és Vadas Mihály filmrendező és harcművész beszélnek a férfiak és az EQ viszonyáról.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum