Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

Érdekel, hogy mi történik a Budakeszi Vadasparkban napnyugta után? Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak a vadasparki állatok az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és less be a kulisszák mögé!

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett éjszakai kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az érdeklődők megismerkedhetnek az éjszaki állatok „napjaival”, az életmódjukkal, viselkedésükkel és táplálkozásukkal. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.
A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein bárki részt vehet, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére. A kalandvágyó látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék, a bátor hozzáállás és a kíváncsiság se maradjon otthon.
Az éjszakai kalandtúrák időpontjai: 2019. március 8., 15., 22., 29.: gyülekező a főbejáratnál 17.45-től, a program 18 órakor kezdődik és kb. 21 óráig tart. 2019. április 5., 12., 19., 26.: gyülekező a főbejáratnál 18.45-től, a program 19 órakor kezdődik és kb. 22 óráig tart.
A program kb. 2,5–3 órás, alkalmanként kettő, maximum 50 fős csoport indul. Jelentkezni a vadaspark honlapján keresztül lehet. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg a regisztráltak!
Az éjszakai szakvezetésre a felnőttjegy 2600 Ft, a gyerekjegy (2–14 éves korig) 1200 Ft, amit a program kezdete előtt a helyszínen lehet megvásárolni.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum