Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Hírek

Sajnálattal értesítenek mindenkit, hogy a 2020. szeptember 20. napra tervezett Photoexpo rendezvényt a jelenlegi koronavírus helyzetre való tekintettel 1 évvel későbbre halasztják.

„Nagyon szerettük volna idén is megtartani Magyarország legnagyobb fotós rendezvényét és az utolsó pillanatig kivártunk és figyeltük az intézkedéseket és az aktuális szabályozásokat. Sajnos még most is bizonytalan a jogi környezet a nagy létszámú rendezvényekre vonatkozóan, így nem látjuk nyugodtan megtarthatónak az eseményt.

A szabályozási bizonytalanság mellett még a nemzetközi és hazai egészségügyi iránymutatás is ellene szól annak, hogy egy 1000 fő feletti rendezvényt meg lehessen tartani. A világban jelenleg egyre erősödő második hullámban jelentős egészségügyi kockázata van egy zárt helyen lebonyolított nagylétszámú eseménynek. Természetesen számunkra is fontos az egészségetek, így semmiképpen sem szeretnénk egyszerre sok embert összezárni egy épületben és a megfertőződés kockázatának kitenni.

A fenti okok miatt a legközelebbi Photoexpo rendezvényünket a 2021-es év őszére tervezzük és reméljük, hogy egy év múlva már nyugodtabb körülmények között találkozhatunk az év legfotósabb napján.” – közölték a szervezők.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum