Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. január 23., szombat, Zelma napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

A koronavírus miatt jelentősen megnőtt a kereslet az online tanfolyamokra, és a felnőttképzők is gyorsan reagáltak a megnövekedett igényekre.

Az online tanulásnak számos előnye van. Az online tanfolyamok során nem vagyunk helyhez kötve, hiszen csak internet és számítógép szükséges a tanuláshoz. Az online képzéseket így azok is elvégezhetik, akik nem mozdulhatnak ki otthonról, vagy azok, akik lakhelyük környékén egyébként is nehezen férnek hozzá a tantermi képzésekhez. Bár a rugalmas időbeosztás miatt is sokan választják az online tanfolyamokat, de a képzés szervezésétől függően előfordulhat, hogy az órák kötött időpontban zajlanak.

Az online tanfolyamok kínálata folyamatosan bővül. A tanfolyamOKJ.hu képzéskereső portál összegyűjtötte a legkeresettebb online tanfolyamokat 2020-ban.

Online marketingtanfolyam
A járvány a legtöbb vállalkozás életét is megnehezítette. A sikeres túlélés egyik kulcsa a modern marketingeszközök hatékony használata. Éppen ezért nem véletlen, hogy az online marketingtanfolyam az egyik legkeresettebb online tanfolyam volt 2020-ban. A képzés során a tanulók megismerkedhetnek a Facebook, az Intsagram és a Google Ads hirdetési lehetőségeivel, a keresőoptimalizálással (SEO) és a Google Analytics használatával.

A programozás alapjai
Még mindig rengeteg informatikus hiányzik a magyar munkaerőpiacról, és nem csak az egyetemi végzettségű programozókra van kereslet. Azoknak, akik szeretnének belekóstolni a programozás világába, megismerkednének a legismertebb programnyelvek alapjaiba, érdemes egy kezdő programozóképzést elvégezniük, mely nem jelent nagy anyagi és időbeli elköteleződést sem. Ezek a tanfolyamok jó alapot adnak, hogy később egy-egy területen mélyebb ismereteket szerezzenek.

Gyorsolvasás
A hatékony információfeldolgozás talán az egyik legfontosabb kompetencia. Azok, akik gyorsan tudnak olvasni, könnyebben tudnak fejlődni, ismereteiket bővíteni. Az interaktív online gyorsolvasástréning segítségével hatékony olvasási stratégiákat sajátíthatnak el a tanulók, melyekkel lendületesebben, fókuszáltabban tudnak olvasni úgy, hogy az olvasott szövegből több mindenre hosszabb ideig emlékeznek. A program alkalmazkodik a tanuló olvasási sebességéhez, hozzá igazítja a feladatok nehézségét.

Nyelvtanfolyamok
Ma már szinte alapelvárás a munkahelyeken egy idegen nyelv minimum társalgási szintű ismerete. A koronavírus miatt azonban a hagyományos nyelviskolai tanulás nehezebbé vált. Szerencsére ma már egyre több online nyelvtanfolyam közül válogathatnak a tanulni vágyók. Bár a legnagyobb kínálat az angol és a német képzésekből van, akár oroszul vagy spanyolul is tanulhatunk online.

A fotózás és a videózás alapjai
A fotózás és a videózás egyre népszerűbb hobbi. Ugyanakkor nem csak kedvtelésből célszerű elsajátítani a kamera használatát. A webshopok elterjedésével egyre több vállalkozó ragad fényképezőgépet vagy videokamerát, hogy vevőcsalogató termékfotókat vagy termékvideókat készítsen. A videózás alapjait a szolgáltatóknak is hasznos lehet elsajátítani, hiszen a videós tartalmak segítségével könnyebb ismertséget szerezni a piacon.

Bár a koronavírus miatt rengeteg új kihívással kell szembenéznie mindenkinek, az online tanfolyamok segítségével új, hasznos készségeket sajátíthatunk el akár otthonról is.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum