Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. április 23., péntek, Béla napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

Ha vállalkozás indításán gondolkodik, nem elég, ha a saját szakmájában profi. Számos új ismeretet kell elsajátítani ahhoz, hogy sikerre vigye az üzletet. Szerencsére már sok, akár online is elérhető tréning és tanfolyam segít abban, hogy megszerezze a szükséges tudást.

A tanfolyamOKJ.hu felnőttképzéseket és OKJ-képzéseket közvetítő portál összegyűjtötte a leghasznosabb online tanfolyamokat kezdő és haladó vállalkozóknak.

Vállalkozásindítás mini tanfolyam

Egy jó ötlet elengedhetetlen, de közel sem elég egy vállalkozás sikeres működéséhez. Ezenkívül otthon kell még lenni olyan témákban, mint mondjuk a piackutatás, a különböző üzleti modellek, a vevőszerzés és valamilyen szinten természetesen az adózási kérdések. A képzés elsősorban a vállalkozásalapítás előtt állók számára nyújt fontos ismereteket, de a már haladó vállalkozók is hasznos tippeket kaphatnak. A 10 részből álló mini online tanfolyam betekintést nyújt a vállalkozásindítás legfontosabb lépéseibe, és segít elkerülni a kezdő vállalkozók által elkövetett tipikus hibákat.

Online marketingtanfolyam

Ma már egy sikeres vállalkozás működtetéséhez elengedhetetlen az online marketingtechnikák ismerete és készségszintű alkalmazása. Ebben segít az online marketingtanfolyam, mely során megismerheti a Facebook és Google Ads hirdetési lehetőségeit, megtanulhatja hogyan kell készíteni Instagram-kampányokat, elsajátíthatja a Google Analytics használatát, és belekóstolhat a keresőoptimalizálás (SEO) rejtelmeibe.

Pénztermelő landoló oldalak titkai online tanfolyam

A landoló oldal – angolul landing page – egy olyan „egyoldalas weblap”, amire direkt forgalmat irányítunk valahonnan. Az oldal speciálisan arra készül, hogy egy adott célközönséget megszólítson. Egy jó landoló oldalnak pontosan 1 darab konkrét, mérhető célja van (pl. vásárlás vagy hírlevélfeliratkozás), és az oldal minden eleme azt szolgálja, hogy ez a cél teljesüljön látogatáskor. A gyakorlatias kurzus során megtanulhatja, milyen stratégiák és elvek mentén készítse el a landoló oldalát a tervezéstől a megvalósításig.

Landoló oldal automatizálás Sales Autopilottal

Egy induló kisvállalkozás általában állandó kapacitásproblémákkal küzd. Sajnos nincs mindig arra lehetőség, hogy külön értékesítő foglalkozzon minden egyes vásárlóval. Szerencsére azonban erre már van megoldás, hiszen számos értékesítési folyamatot automatizálni lehet. A SalesAutopilot az online is értékesítő kisvállalatok cégautomatizálási szoftvere, amivel automatizálják a vásárlási és háttérfolyamatokat, és így megnövelhetik az online árbevételüket. A tanfolyam pontról pontra végigvezet a megrendeléskezelés automatizálásának lépésein a SalesAutopilot szoftver használatával.

A fotózás alapjai online oktatás

Ma már a legtöbb vállalkozás esetében szükség van arra, hogy jó minőségű fotókkal mutassa be a tevékenységét vagy termékeit a weboldalán és a közösségi oldalakon. Egy profi fotós alkalmazása nem mindig fér bele a keretbe, sokan házon belül oldják meg a képek elkészítését. Ha önmaga szeretne profinak ható képeket készíteni, akkor mindenképpen el kell sajátítania a fényképezés alapjait. Ehhez nem muszáj beiratkoznia egy több hónapos vagy éves fotós tanfolyamra, hiszen ha nem konkrétan fotózással szeretne foglalkozni a későbbiekben, akkor A fotózás alapjai című online kurzus tökéletesen elég, mely részletes tudásanyagot kínál szigorúan a lényegre fókuszálva.

Ha a listában nem találta meg azt a képzést, amit keresett, a tanfolyamOKJ.hu oldalon további vállalkozóknak szóló online tanfolyamok közt válogathat.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum