Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. április 23., péntek, Béla napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Hírek

Megjelent a toplista arról, hogy mely utóneveket kedvelték leginkább a szülők 2020-ban. Új nevek is felkerültek a listára, a legnépszerűbbek között nincsenek nagy változások.

A Belügyminisztérium által kiadott lista szerint az újszülött lányoknál továbbra is a következők dominálnak: a Hanna, az Anna, a Zoé, a Léna és a Luca voltak a legnépszerűbb nevek 2020-ban. A lányoknál 2019-ben pontosan ugyanez volt a sorrend az első ötben.

A fiúknál is maradtak a jól bevált nevek: a Bence, a Máté, a Dominik, a Levente és a Noel – derül ki a listából, amelyet a Belügyminisztérium töltött fel a honlapjára. A fiúknál 2019-hez képest helyet cserélt a harmadik és a negyedik helyen a Dominik és a Levente, az ötödik helyre feljött Noel pedig helyet cserélt a hatodik Marcell-lel.

Vannak „feltörekvő” nevek is a listán, például a szokatlan Brájen tavalyelőtt még csak a lista 100. helyén volt, tavaly viszont már a 87-en. Ennél is nagyobbat ugrott a Nara név a lányok között: a tavalyi 99. helyezett tavaly már a 68. volt.

A tavalyi százas népszerűségi listára már olyan nevek is beférkőztek, mint a lányoknál a Zejnep vagy a Nina, amely egyenesen a 91. helyig repült a szülőknek köszönhetően. A fiúknál új név a listán a Nátán vagy a Laurent.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum