Hírek – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. április 23., péntek, Béla napja van.

Rovatok

Régiók

Hírek

A Hungexpo Zrt. a Covid–19-vírus okozta, a turisztikai szektor szereplőit kiemelten sújtó piaci nehézségeket figyelembe véve 2021-ben nem lát lehetőséget az Utazás kiállítás megrendezésére.

Az Utazás kiállítás idén eredetileg február 25–28. között lett volna, majd az időpontot a járványügyi helyzet miatt május 6–9-re halasztották, amelyet most töröltek. Így Magyarország első számú turisztikai vására legközelebb 2022. március 3–6. között nyitja meg kapuit a szakmai és a nagyközönség előtt, egy időben a Karaván Szalonnal és a Budapest Boat Show-val.

A Hungexpo Zrt. bízik benne, hogy az élet minél hamarabb visszatér a normális kerékvágásba, és így a hazai turisztikai szektor is újraindulhat. Addig is hiszik, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Magyarország vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Céljuk, hogy a járvány lecsengésével a már megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával az Utazás kiállítás ismét a magyar turisztikai szektor motorja legyen, és partnereiket hatékonyan támogassák az újraindítás kihívásaival szemben.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum