Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. január 19., szerda, Sára napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • VI. Farsangi regatta

  A BL YachtClub csapata hatalmas erőfeszítésekkel dolgozik azon, hogy a Balaton elrugaszkodjon a lángos, nyár, strand szavak hármasától, és egész évben pezsgő, lüktető turisztikai desztináció legyen.
 • Balatoni esküvőkiállítás és -vásár

  2008 óta minden évben megszervezik az Esküvőtrend kiállítást és vásárt, Veszprém megye legnagyobb esküvőkiállítását.
 • A festészet változtatta meg az életét, most kiállítása lesz

  Január 16-án a tihanyi Rege Galériában új, hazánkban egyedülálló The Frame digitális fotóművészeti kiállítás nyílik. A tárlat egy háromgyermekes édesanya, Gecse-Legény Enikő első önálló kiállításának ad teret, aki – három évvel ezelőtt – egy traumasorozat után nyúlt először ecsethez.
 • Több száz tobozt szüreteltek le speciális technikával a Follyban

  A szombati munkanap ellenére ismét nagy volt az érdeklődés a Folly tobozszürete iránt: idén a himalájai cédrusok, az atlaszcédrusok, valamint az óriástobozú fenyők tobozait szüretelték le az arborétumban alpintechnikával.
 • Chagalltól Spielbergig

  Több mint száz művész életútját mutatja be a balatonfüredi Zsidó Kiválóságok Házában nyílt digitális tárlat, a Zsidók és művészetek, Chagalltól Spielbergig című kiállítás.
 • Balatoni jégpályák

  Még be sem köszöntött az igazi balatoni tél, de már sorra nyitnak a balatoni jégpályák, ahol az időjárástól függetlenül van lehetőség csúszkálásra.
 • Tobozszüret a Follyban advent harmadik hétvégéjén

  Idén is megrendezi az immár hagyománnyá vált éves tobozszüretét a Folly Arborétum. Ezúttal advent harmadik hétvégéjén, 2021. december 11-én vezetett túrák során fogják leszedni az öthektáros arborétum szüretelésre váró, atlasz- és himalájai cédrusainak, valamint az óriástobozú fenyők tobozait, a több mint tízméteres fák esetében speciális eszközökkel, alpintechnikával.
 • Hévízi bivalyduatlon

  2021. november 27-én, szombaton első alkalommal került megrendezésre a Hévízi bivalyduatlon-verseny a Hévíz-patakon, illetve annak partján.
 • Hévízibivaly duatlon

  Először kerül megrendezésre a Hévízi-patakon és mellett a Hévízibivaly duatlonverseny, ami 10 km evezés és 10 km futás a novemberi hóesésben.
 • Elindult Hévízen a téli vízitúraszezon

  Ismét lehetőség van szervezett vízitúrák keretén belül bejárni a Hévízi-lefolyót.
 • Multi november Hévízen

  November hónapban a hévízi szállodák ajándékkal kedveznek azoknak, akik úgy érzik kiszakadnának a mókuskerékből és többet szeretnének tenni az egészségük megőrzése érdekében. Hét hévízi szálloda, minimum két éjszakás foglalás esetén, amennyiben a MULTI szóra hivatkozik foglaláskor, ajándék kényeztetőprogrammal kedveskedik a vendégeinek.
 • Fejlesztések a 116 éves Follyban

  A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az immár 116 éves múltra visszatekintő Folly ismert és elismert turisztikai attrakcióvá vált, amely az európai magánkertek által képviselt élvonalhoz tartozik. Többek között étterem, látogatóközpont, grillterasz, Panoráma teraszkávézó, saját cukrászműhely került kialakításra, interaktív család- és kerttörténeti kiállítás, kertmozi, chill terasz és szabadtéri színház nyílik majd, valamint számos olyan fejlesztés zajlik, amely a vendégek komfortérzetét növeli. A fejlesztések a Kisfaludy 2030 turisztikai attrakciófejlesztési pályázat keretében valósulnak meg 470 millió forint értékben.
 • Keresik Az év balatoni házát

  Megjelent a pályázati kiírás Az év balatoni háza cím elnyerésére. A Balatoni Szövetség és a Nők a Balatonért Egyesület felhívására lakóház-, üdülőingatlan-tulajdonosok, illetve középület-fenntartók nyújthatnak be pályázatot.
 • XIX. Tihanyi Garda Fesztivál

  Tihany számára a garda mindig kiemelt jelentőségű volt, ezért nem véletlen, hogy éppen itt kerül sor a Garda Fesztiválra. Évszázados hagyományt elevenítettek fel vele. A „látott hal” kifejezés elválaszthatatlanul kötődik Tihanyhoz és a régen itt élt bátor halászokhoz. Olyannyira, hogy bár már csak az emléke él az egykori gardázásnak, maga a hal bekerült a település címerébe is.
 • Sosem látott magasságban az ingatlanok ára a Balaton környékén

  Tetőzött az ingatlanpiac nyáron a Balatonon, és a közeljövőben sem számíthatunk visszaesésre. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, soha ilyen drágák nem voltak még az ingatlanok a magyar tenger partján, megtorpanásra viszont azért nem lehet számítani, mert a rekordokat döntögető turisztikai szezon árfenntartó tényező. Mint fogalmazott, mindezt jól mutatja, hogy az új építésű ingatlanok iránt még mindig nagyon nagy az érdeklődés.
 • Post Covid Care-program

  Öt hévízi szálloda, Hévíz Város Önkormányzata és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. bemutatta azt az egyedülálló Post Covid Care-programot, amit a megváltozott vendégigényekre reagálva hévízi szakemberek hívtak életre.
 • Esti fürdőzés a Hévízi-tavon

  Szeptember 24-én, pénteken este 7 és 10 óra között első alkalommal rendezték meg a Hévízi-tófürdőn a Holdfényfürdő programot. Az időjárás is kedvezett a fürdőzőknek, a kellemesen lehűlő estében csodálatos élmény volt a 30 fokos meleg vízben történő lazítás.
 • Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

  Szeptember 24-én 19–22 óra között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű Hévízi-tavon.
 • Az őszi hónapok Hévízen

  A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb.
 • Húzza magával az ingatlanpiacot a drága balatoni nyaralás

  Már-már ott tartunk, hogy külföldre olcsóbb elutazni egy hétre, mint a Balatonra, de a koronavírus-járvány okozta egészségügyi kockázatok miatt mégis sokan választották ezen a nyáron is a belföldi nyaralást. Mindez az ingatlanpiacra is érezhető hatással van, a jó fekvésű nyaralókat ugyanis pillanatok alatt elkapkodják akár egymillió forint feletti négyzetméteráron is. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa úgy látja, ugyan augusztus elején beütött az ilyenkor megszokott megtorpanás, de az elkövetkező hónapokban nem számít komolyabb visszaesésre.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum