Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. szeptember 24., péntek, Gellért napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

  Szeptember 24-én 19–22 óra között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű Hévízi-tavon.
 • Az őszi hónapok Hévízen

  A Hévízi-tó vize 30 fokos, a szabadban fürdőzni, napozni, kirándulni, kerékpár- és gyalogtúrákat tenni ősszel a legjobb.
 • Húzza magával az ingatlanpiacot a drága balatoni nyaralás

  Már-már ott tartunk, hogy külföldre olcsóbb elutazni egy hétre, mint a Balatonra, de a koronavírus-járvány okozta egészségügyi kockázatok miatt mégis sokan választották ezen a nyáron is a belföldi nyaralást. Mindez az ingatlanpiacra is érezhető hatással van, a jó fekvésű nyaralókat ugyanis pillanatok alatt elkapkodják akár egymillió forint feletti négyzetméteráron is. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa úgy látja, ugyan augusztus elején beütött az ilyenkor megszokott megtorpanás, de az elkövetkező hónapokban nem számít komolyabb visszaesésre.
 • Szeptember közepén búcsúztatják a balatoni nyarat

  Egynapos fesztivállal és a Best of Balaton legjobbjaival zárják a nyarat a MOL Nagyon Balaton programsorozat szervezői szeptember 17-én Balatonvilágoson a BalatonPart Kulturális Központban.
 • 2021. augusztus 20-i programok a Balaton környékén

 • Ismét lesz Hévízi bor- és gasztrokorzó

  Augusztus 19–22. között újra a bor, a gasztronómia és a szórakozás áll a középpontban Hévízen.
 • 360°– Képzőművészet és színház Alsóörsön

  Augusztus 13-án nyílik az első kortárs kiállítás, ezzel megkezdődik a 360° – Képzőművészet és színház Alsóörsön elnevezésű programsorozat.
 • Csillaghullás a Magasparton

  Nézze együtt velünk a „Csillaghullástúra” során a Balatonföldvári Hajózási Látogatóközpont melletti füves területről a Perseida-meteorraj maximuma idején a légkörben megsemmisülő meteoroidok felvillanását Kocsis Antal, a Balaton Csillagvizsgáló (Balatonfűzfő) csillagászának vezetésével!
 • Irodalmi ihletésű koncertek Veszprém történelmi romjainál

  Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökséggel rendelkezik, hiszen a régió településeit járva lépten-nyomon kolostor-, templom-, kápolna- és várromokra bukkanunk. Ezeket a romokat tölti meg élettel és művészettel a Veszprém–Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa Romkoncert sorozata.
 • 10. alkalommal kerül megrendezésre a Balatont megkerülő Mozdulj! tandemtúra

  A Mozdulj! Közhasznú Egyesület egy év szünet után idén is megrendezi a Balatont megkerülő tandemtúráját 2021. augusztus 13–19. között, melynek különlegessége, hogy egy ép és egy sérült embertársunk foglal helyet a különleges kerékpáron.
 • Percenként változó kiállítás nyílik a Balatonnál

  2021. augusztus 2. és szeptember 12. között a tihanyi Rege Galériában lesz megtekinthető a hazánkban egyedülálló The Frame digitális fotóművészeti kiállítás. A Bánhalmi Norbert fotóművész által megálmodott tárlat öt elismert művész életpályájának kiemelt alkotásait mutatja majd be egyedi módon. Egy állandóan változó világ leképezése ez a kiállítás: a kihelyezett digitális képkereteken random időintervallumonként cserélődnek majd a felvételek, így minden látogatónak más és más vizuális élményben lehet része.
 • Tér-Zene-Zsongás Hévízen

  2021. július 1. és 2022. június 30. közötti időszak zenei programjaira az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő programjának köszönhetően 7,5 millió forint összegű támogatást kapott Hévíz Város Önkormányzata.
 • Tizedik alkalommal jelentkezik ingyenes programjaival az OperaFüred

  Bizet, Offenbach, Erkel és Johann Strauss népszerű műveinek részleteivel várja a közönséget a 196. Anna-bál alkalmából a Magyar Állami Operaház. A 2021. július 29. és augusztus 1. között a balatonfüredi Gyógy téren idén is a megszokott ingyenes programok – énekkari koncert, operagála, valamint az OperaMozi vetítése – szerepelnek a kínálatban, míg a bál nyitótáncait ezúttal is a Magyar Nemzeti Balett művészei mutatják be.
 • Kortárs művészeti hetek a Balatonnál

  A korábbi évekhez hasonlóan idén is a kortárs képzőművészet, szobrászat, fotográfia áll a július 30-tól augusztus 21-ig tartó rendezvénysorozat középpontjában.
 • Nyári programok Siófokon

  Idén is érdemes a nyáron meglátogatni Siófokot, mert a nyár folyamán rengeteg izgalmas programmal és koncerttel várják látogatóikat.
 • Kortárs kertmozi nyílik Csopakon

  2021 nyarán új kulturális helyszín mutatkozik be a Balaton-parton. A Pont Csopak kertmozi nem csupán egy vetítési helyszín, egy találkozópont a kultúrára és kikapcsolódásra nyitott közönség számára.
 • Tihanyi Visszhang Fesztivál

  A Visszhang Fesztivál Tihanyban várja a népzene kedvelőit. A környéken népszerű népzenék mind elhangzanak a fesztiválon, így érdemes erre az eseményre elutazni Tihanyba. A fesztiválon csodálatos népi hangszerekkel is találkozhatunk.
 • Elkészült a tanösvény és a lombkoronasétány a Hévízi-tónál

  A Hévízi-tó a világon egyedülálló természeti érték, hiszen nincs még egy ekkora tőzegfenekű, meleg vizes gyógyhatású tó. Ezt a különleges kincset segít megóvni az a 662 millió forintból megvalósuló átfogó tóvédelmi program, amelynek több eleme is elkészült – mondta el az ünnepélyes átadón az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára.
 • Jazzfesztivál a Balaton-parton

  Van egy apró falu a Balaton fölött, ami nyaranta három nap erejéig a jazz otthonává lép elő. Idén 9. alkalommal látja vendégül a jazz, a funk és a soul szerelmeseit a mesés Paloznak július 29–31. között.
 • Ismét jön a Bujtor István Filmfesztivál

  Idén immár 12. alkalommal rendezik meg Balatonszemesen a Bujtor István Filmfesztivált, amelyen 110 film méretteti meg magát a nagyérdemű előtt. A rendezvény augusztus 19-től 22-ig tart majd.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum