Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. május 11., kedd, Ferenc napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • További két helyszínen lesz beváltható a West of Balaton-kedvezmény

  Idén tavasztól már a Hévízi tófürdőben és az új Kis-Balaton Látogatóközpontban is érvényes lesz az egész éves kedvezmény. A West of Balaton által nyújtott 20% kedvezmény a pénztárcákra nézve is jelentős, a családok számára alkalmanként több ezer forint megtakarítást jelent.
 • Idén is lesz Balaton-átevezés, a helyszín változott

  A tavalyi rendezvénnyel búcsúztak a Balaton-átevezés szervezői a fonyódi helyszíntől, így az idei esemény résztvevői ezúttal már nem Fonyódról startolnak el, hanem Zamárdiból vághatnak neki a tónak, hogy Tihany érintésével oda-vissza keresztezzék a Balatont. Az idei átevezés az előzetes tervek szerint július 10-én, szombaton lesz.
 • Június végén lesz a magyar mozgókép új ünnepe

  Új névvel, új helyszíneken, új időpontban, megújult külsővel és premierekkel rendezik meg a hazai filmek seregszemléjét. A csodálatos Veszprém–Balaton régióban lesz az új Magyar Mozgókép Fesztivál a vízparti szezon elején, 2021. június 23–26. között Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban.
 • Megtartják a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen

  A szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják az idei Bujtor István Filmfesztivált. A rendezvény minden remény szerint augusztus 19–22-ig bonyolódik majd le.
 • Rendezvények Gyenesdiáson 2021-ben

  A vírushelyzet nem könnyíti meg a rendezvényszervezők dolgát Gyenesdiáson sem, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában azonban a rendezvények tervezése töretlen optimizmussal zajlik. A szervezők és együttműködő partnereik már izgatottan várják, hogy újra megteljenek a terek lelkes közönséggel a zenei, a gasztronómiai, a kulturális, a családi és a sportrendezvények alkalmával 2021-ben is. Nézzük, milyen színes programkínálat várja a Gyenesdiásra látogatókat!
 • Bakonyerdő-fejlesztések Gyenesdiáson

  A Bakonyerdő Zrt. az erdő- és vadgazdálkodás mellett kiemelt figyelmet fordít közjóléti feladatai ellátására, és egyre inkább innovatív módon bekapcsolódik az ökoturizmus új folyamataiba.
 • Fejlesztések, újdonságok Gyenesdiáson 2021-ben

  A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában szorgosan telnek a téli hónapok. A település vezetése, a helyi vállalkozók, szálláshely-szolgáltatók sikeresen kihasználva az adódó lehetőségeket, látványos fejlesztésekbe kezdtek.
 • Kreatív advent Gyenesdiáson

  Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában kreatív módon járulhatnak hozzá a helyiek advent közös ünnepléséhez.
 • Tovább épül a Budapest–Balaton kerékpárút

  Etyek és Tordas, valamint a 710-es főút és Balatonakarattya között épülnek új útszakaszok.
 • Az év kilátója

  Idén első alkalommal hirdette meg az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Az év kilátója” pályázatát, amelyben a nagyközönség bevonásával keresték meg Magyarország kedvenc kilátóját.
 • Nyilvános tobozszüret a Follyban

  A Folly idén is nyitvatartási időben rendezi meg a tobozszüretet az öthektáros arborétumban. November 7-én alpintechnikával szüretelik le az óriástobozú fenyők, az andalúziai jegenyefenyők és a tengerparti fenyők tobozait.
 • 20. Balatonalmádi Tökfesztivál

  Balatonalmádiban az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tökös rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály számára.
 • 2022-re készül el a Balaton legújabb élményparkja

  2022 tavaszára készül el a Balaton-part legújabb gyermekbarát élményparkja, a BalaLand Family Park Szántódon. A tematikus játékelemeket tartalmazó üdülőközpont alapkövét szeptember 29-én tették le.
 • Ősszel is élmény a Balaton

  Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában mindent megtettek a sikeres szezonért, így az idei extrém körülmények ellenére is igazán eredményes nyarat zártak. A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület az ősz beköszöntével sem pihen, folytatja az eddigi kreatív munkát és együttgondolkodást a település közösségi szereplőivel karöltve.
 • Új trend rajzolódott ki a balatoni ingatlanpiacon

  A Balaton környékén az elmúlt években sorozatosan csúcsokat döntöttek az árak, ezért a felkapottabb területek környékén lévő települések is egyre népszerűbbé váltak. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa szerint ez az ingatlanárak emelkedéséhez vezetett az érintett városokban. Mint mondta, főként a nyaralóövezeti ingatlanok egyre népszerűbbek, hiszen ezeket ugyanúgy lehet hasznosítani, mint a lakóövezeti házakat. 
 • A 44. Boglári Szüreti Fesztiválból 2 programot tartanak meg

  Mindent megtettünk az utolsó pillanatig annak érdekében, hogy a 44. Boglári Szüreti Fesztivál valamilyen formában megvalósulhasson – írja az ország egyik leglátogatottabb szabadtéri rendezvényének szervezőcsapata.
 • 8. Nemzetközi Verkli Fesztivál

  Nyolcadik alkalommal szólalnak meg a hagyományos zenegépek, a verklik Keszthelyen 2020. szeptember 5–6-án a Nemzetközi Verkli Fesztiválon.
 • Sportnap Keszthelyen

  2020. augusztus 7-én sportnapot rendeznek a keszthelyi Balaton-parton, ahol számtalan kipróbálni sportágat lehet, gyógytornásszal és dietetikussal konzultálni.
 • Séf Fesztivál Tihanyban

  Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor – ők azok, akik az augusztusi hosszú hétvégén főznek majd Tihanyban. Az idei egyetlen gourmet-gasztrofesztivál helyszíne a Belső-tó.
 • Új rekord született az idei Balaton-átúszáson

  A 23 éves Rasovszky Kristóf világbajnok úszó nyerte az idei Balaton-átúszást, méghozzá csúcsdöntéssel: másfél percet javított az eddigi legjobb időn, Papp Márk 2016-os 58:33 perces rekordján, és kereken 57 perc alatt teljesítette a Révfülöp és Balatonboglár közti 5200 méteres távot. A női úszók között Olasz Anna volt a leggyorsabb, ő 1:01:37-tel.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum