Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Középkori maszkkal védekeztek az idei Ünnepi könyvhét egyik bemutatóján

  Csőrös maszkot, az úgynevezett pestisdoktorálarcot viselve mutatták be „A gondolkodás forradalma” című könyvet az idei Ünnepi könyvhét rendezvénysorozat keretében. A koronavírus miatt megváltozott körülmények közt megrendezett eseményen Kiss Róbert Richard újságíró és Mosóczi András szerző nem véletlenül döntöttek úgy, hogy a középkor nagy pestisjárványai idején használatos maszkkal védekeznek.
 • Margó Irodalmi Fesztivál

  A Margó Irodalmi Fesztivált október 15–18. között szigorú biztonsági előírások mellett rendezik meg a Várkert Bazárban. A fesztivál 4 napja alatt a szervezők közel 60 programmal várják az érdeklődőket.
 • Októbertől már online is követhetők a Fővárosi Nagycirkusz előadásai

  A közönség az első élő közvetítést október 3-án délután 3 órakor láthatja, amelyre a cirkusz weboldalán válthatók kedvezményes, normál és családi jegyek.
 • Budapest a Dunáról – Képek a budapesti hajózás 200 évéből

  Az elmúlt kétszáz év fővárosi hajóközlekedésének legérdekesebb pillanatait villantja fel a Közlekedési Múzeum új, „Budapest a Dunáról. Képek a budapesti hajózás 200 évéből” című időszaki kiállítása.
 • Igaz történetek, hiteles képek az elmúlt évről

  A World Press Photo Budapesten harmadik alkalommal fogadja a közönséget a Magyar Nemzeti Múzeumban.
 • Árkád-főzőshow Dobó Ágival és Marton Adrival

  Jó hangulat, finom falatok és egy felejthetetlen élmény vár azokra, akik szeptember 24-én délután ellátogatnak a budapesti Árkád Foodloft teraszára. Dobó Ági és Marton Adri sorozatában ezúttal Ördög Nóra segítségével készítenek kreatív fogásokat, középpontban az iskolakezdéssel és az egészséges uzsonnával.
 • Szentendrei jazz- és boresték

  A nagy hagyománnyal rendelkező, minden év szeptember utolsó hétvégéjén zajló Szentendrei jazz- és bornapokat 2020-ban más koncepcióval rendezi meg a Szentendrei Kulturális Központ. Az ideiglenesen Szentendrei jazz- és borestékre keresztelt rendezvényen természetesen most is a bor és a jazz kerül főszerepbe, de a járványügyi helyzetet figyelembe véve a megszokott sétálóutcán kiállító pincészeteknél kóstolás helyett éttermekben, szabadtéri udvarokon zajlik majd az esemény.
 • Leállása alatt heti négy közvetítéssel jelentkezik az Opera

  Sümegi Eszter koncertjével 2020. szeptember 20-án, vasárnap este indul útjára a Magyar Állami Operaház új online sorozata, amely alternatív megoldásokkal igyekszik pótolni az intézmény elmaradó programjait az elkövetkező öt hétben. Áriaestek, opera-keresztmetszetek és kamarakoncertek – ez a Maszkabál-program.
 • Ismét együtt a hazai rock szupergroupja

  A Magyar Atom tagjai valamennyien a hazai rocktörténelem nagyágyúi közé tartoznak, együtt azonban egészen biztosan felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a közönséget szeptember 22-én a Müpa Fesztivál Színházában.
 • Premierrel nyit újra a Pesti Magyar Színház

  Több mint fél év után William Shakespeare Rómeó és Júliájával nyit újra a Pesti Magyar Színház, a darabot szeptember 18-án mutatják be Eperjes Károly rendezésében.
 • A ráckevei borok presbitere és Szigetcsép Anna Rosája

  Tudta, hogy a Csepel-sziget egy része a legnagyobb magyarországi borvidékhez, a kunsági borvidékhez, azon belül is a Duna menti körzethez tartozik?
 • Sétahajózás a Kis-Dunán

  A Kis-Duna Mente TDM Nonprofit Kft. szervezésében.
 • Szabacs Kupa kajak-kenu verseny

  A Szigetszentmiklósi Vízisport Egyesület szervezésében.
 • I. Őszi hajós felvonulás

  Szeptember 26-án, szombaton 11.30 órától várunk minden motorcsónakost az Árpád strandon. Sőt mindenkit, aki szívesen részt vesz egy közös kiránduláson és befér a barátai motorcsónakjába, várjuk szeretettel.
 • Fitbalance Aréna

  A tavalyi évhez hasonlóan a hagyományos és a legmodernebb, innovatív mozgásformák mellett a tömegsportok, hagyományos magyar sikersportágak is felvonulnak majd a Papp László Sportarénában, interaktív bemutatókkal, játékokkal népszerűsítve a rendszeres testmozgást.
 • Pörköltparádé

  Az ősz közeledtével érezzük, hogy a szervezetünk készül a télre. Elég már a salátákból, tartalmasabb, laktatóbb ételekre vágyunk. Az indián nyár olykor kettészeli terveinket a főzést illetően, hiszen az utolsó napsütést senki nem szeretné a tűzhely mellett, az ablakon keresztül élvezni. Sokkal inkább lennénk a szabadba, és kihasználni az idei év utolsó napsugarait.
 • Ingyenes és kedvezményes programok a Nemzeti Múzeumban

  A Magyar Nemzeti Múzeum három országos eseményhez – az Ars Sacra Fesztiválhoz, a kulturális örökség napjaihoz (KÖN) és a műtárgyak éjszakájához – kapcsolódóan is ingyenes, kedvezményes programokkal várja a látogatókat. A látogatók nemcsak a történelem különböző korszakaiban tehetnek sétákat, hanem az idő Nemzeti Múzeumban és a múzeumkertben hagyott térbeli lenyomatait is felfedezhetik.
 • Megnyílt a Mesemúzeum új helyszíne, a Háromcsőrű Kacsa Történetalkotó Műhely

  Megnyílt a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) Mesemúzeum új helyszíne, a kiskamaszoknak szóló Háromcsőrű Kacsa Történetalkotó Műhely.
 • Ingyenes kertmozi Budapesten

  A Budapest Garden kertmoziban a legsikeresebb és a legkedveltebb filmeket vetítik. A filmeket együtt élvezhetjük a csillagos ég alatt teljesen ingyen.
 • Szabadtéri kiállítás nyílt a Kodály köröndön

  Szabadtéri kiállítás nyílt több mint 40 kortárs fotó- és képzőművész alkotásából a budapesti Kodály köröndön. A Standby című tárlaton látható képek azt mutatják meg, hogyan látják a művészek a koronavírus-járványt.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum