Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. október 17., szerda, Hedvig napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Egész bbq-malac sütése

  Október 14-én egész nap (vagy amíg a malac tart) a már többször is a világ legjobb barbecue-sának kikiáltott The Shed BBQ and Blues Joint receptje alapján elkészített egész bbq-malac lesz a terítéken a Budapest Barbecue Companyban.
 • Október 10–11-én rendezik a 47. Műegyetemi állásbörzét

  A legnagyobb kereslet informatikusokra van, alig megelőzve a villamosmérnököket és a gépészmérnöki végzettséggel rendelkezőket a 47. alkalommal megrendezésre kerülő Műegyetemi állásbörzén. Hazánk legrangosabb, ingyenes álláskereső rendezvényén több mint 140 cég várja a pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat egyaránt.
 • Radics Gigi: Koncertshow

  Az elmúlt évek itthoni és külföldi telt házas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshow-jára készül Radics Gigi november 10-én 19 órakor a Papp László Budapest Sportarénában.
 • Ponty Show, 2018. november 9–11.

  A tavalyi évhez hasonlóan idén is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók.
 • 7. Társasjátékok ünnepe

  Társasjátékok ünnepe: 400 asztal, 60 játékmester, 2000 társasjáték 3000 négyzetméteren, 7 teremben.
 • Deák Bill Gyula 70 – Nagykoncertet ad a magyar blueskirály

  „Azzal foglalkozom, amit a világon a legjobban szeretek, ez pedig a zene, a színpad, a közönség. Ez engem boldog és mérhetetlenül gazdag emberré tesz!” – vallja Deák Bill Gyula, aki november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet.
 • Budapestre érkezik Rhoda Scott

  A Papp László Budapest Sportarénában lép fel 2018. november 11-én, vasárnap, este 6 órától a 80. születésnapját ünneplő Rhoda Scott, aki korábban már több ízben is adott koncertet Magyarországon, legutóbb Varnus Xavérrel.
 • Anyának lenni – Kor- és kórtörténetek

  Vajon mi a közös a Habsburg birodalom császárnője és szegény váci TBC-s tímárné sorsában? Milyen volt a születés Semmelweis Ignác munkássága előtt? Egykor élt nők csontjai, múmiái vallanak a szülésről, mikor az még életveszélyes volt mind az anya, mind a gyermek számára...
 • Müpamozi

  A gasztronómia élvezetei számtalan alkotót megihlettek már a történelem során: nem kivétel ez alól a filmművészet sem.
 • Októberben tárja ki kapuit a megújult Szépművészeti Múzeum

  A 112 éves műemlékben a Magyar Építő munkájával a világháború óta romos állapotú Román-csarnokot is helyreállították. Október végén nyílik a többéves munkálatok során rekonstruált Szépművészeti Múzeum. A hazai kulturális élet legfontosabb helyszínének helyreállítása a Liget Budapest-projekt egyik legimpozánsabb részeként valósult meg.
 • Gyerekeknek zenél a Liszt Ferenc Kamarazenekar

  2018. október 6-án 11 órakor indul a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Simon Izabella zongoraművész gyerekkoncert-sorozata az Óbudai Társaskörben.
 • 100 éves a budapesti Szent Gellért Szálló

  Száz éve, 1918. szeptember 26-án nyitotta meg kapuit a budapesti Szent Gellért Szálló és Gyógyfürdő, az akkori Európa egyik legkorszerűbb ilyen jellegű létesítménye.
 • Disznótoros Kolbászfesztivál Budapesten

  2018. október 12–14-ig kerül ötödik alkalommal megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás-bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok, folklórműsorok, nosztalgia- és mulatós zenei előadások várják a látogatókat. A 10 hektáros területen rengeteg program és látványosság várja a kolbászkedvelőket 3 napon át.
 • Az Opera ötéves Big B®andje is koncertezik a zene világnapján

  A Szent István Bazilika előtt operaslágerek rézfúvós átirataival, a Müpában pedig gálakoncerten lépnek fel a Magyar Állami Operaház Zenekarának művészei a jeles napon.
 • Állatok világnapja a Budakeszi Vadasparkban

  Az állatok világnapjához kapcsolódva a Budakeszi Vadaspark szeptember 29-én, szombaton egész napos interaktív programdömpinggel várja az állatok szerelmeseit. Lesz állatvédelemről szóló előadás, Állatijó bemutató, kisállattréning, madárgyűrűzés, sőt kutyák örökbefogadására is lehetőség nyílik. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók.
 • Kardióösvényt alakítottak ki a Normafán

  Kardióösvényt alakítottak ki Budapest XII. kerületében a Normafán, a túraútvonal elsősorban szív- és érrendszeri vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, valamint cukorbetegek számára készült, de egészséges embereknek is ajánlják betegségmegelőzés vagy állapotfelmérés céljából.
 • Borhíd Fesztivál: bor, mámor és Esztergom

  Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is várja a látogatókat az idei Borhíd Fesztiválon és borünnepen, amelyet október 5–7-ig rendeznek meg Esztergomban.
 • Bűvös erdő címmel interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban

  Bűvös erdő – Boszorkányos küldetés címmel képzeletbeli erdei utazásra, bűvös küldetésre hívja a látogatókat a Magyar Mezőgazdasági Múzeum legújabb kiállítása a Vajdahunyadvárban.
 • Lite Ride közlekedésbiztonsági családi nap 

  Harmadik éve megrendezésre kerül a „Lite Ride” közlekedésbiztonsági családi nap az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság (ORFK-OBB), a XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, a ZIM Stúdió Kft. és a KTI Nonprofit Kft. szervezésében, mely kiemelten foglalkozik a láthatóság témakörével, valamint a különböző korosztályokhoz illeszkedő aktivitásokkal hívja fel a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára.
 • Szólista vezényli a Liszt Ferenc Kamarazenekart

  2018. szeptember 30-án rendhagyó hangversennyel indul a Liszt Ferenc Kamarazenekar 2018–2019-es zeneakadémiai koncertsorozata. Az együttes egyik fő sajátossága, hogy csak karmester nélkül, kizárólag koncertmester irányításával lép fel. Baráti Kristóf hegedűművész kedvéért most kivételt tesznek.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum