Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Nagyvárosi folkudvar a Corvin téren

  A Hagyományok Háza ingyenes szabadtéri rendezvénnyel, a Nagyvárosi folkudvarral varázsolja a fővárosba a nyári fesztiválok hangulatát július 14-től augusztus 20-ig. Koncertekkel, énektanítással, néprajzi előadásokkal, táncházzal és további izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a Budai Vigadó előtti Corvin téren.
 • PhotoExpo, 2020. szeptember 20.

  A világ rengeteg nehézségen megy keresztül napjainkban, amelyekhez alkalmazkodnunk kell. Figyelve a koronavírus-helyzetet egy kicsit módosítottak a 2020-as PhotoExpo időpontján és a megszokotthoz képest egy hónappal korábban, 2020. szeptember 20-án találkozhatunk újra az év legfotósabb napján.
 • Új közlekedési múzeum

  Az új közlekedési múzeum nagy ívű épülete a szó szoros értelmében és jelképesen is útkereszteződésben áll. Ha messziről pillantunk majd rá, nem is az épületet, hanem magát a közlekedést fogjuk látni: méretes üvegdobozokban újjáéledő járműveket, áttetsző falak mögött mozgó embereket, sajátos interakciókat tárgyak, személyek, történetek és korok között.
 • A Beyond Budapest is újraindítja városi sétáit

  Szigorú biztonsági intézkedések mellett 2020. július 18-án újraindítja a Beyond Budapest a városi sétáit. A Beyond Budapest sétáinak célja, hogy a város történeti és fizikai szövetének mélyére hatolva felfedjék fővárosunk rejtett titkait, legendáit és kreatív eszközökkel mutassák be a sétálóknak a beszédes részleteket: a mesélő utcákat, házfalakat, kapualjakat vagy akár ablaküvegeket.
 • Látnivalók a Dunakanyarban, amit érdemes megnézni

  Ha már Budapestet alaposan bejártuk, érdemes a Dunakanyarba kirándulni. Szentendrétől Esztergomig, templomoktól múzeumokig sokféle látnivalót érdemes felkeresni.
 • A Puskás Arénában lesz a labdarúgó Szuperkupa-döntő

  A budapesti Puskás Arénában rendezik szeptember 24-én az Európai Szuperkupa-döntőt – írja az MTI a Sky Italia és a Reuters értesüléseire hivatkozva.
 • Szeptemberben újra Budapesti klasszikus filmmaraton

  A Nemzeti Filmintézet immár negyedik alkalommal rendezi meg szeptember 22–28. között a főváros legnagyobb nemzetközi filmfesztiválját.
 • Szeptemberben rendezik meg a járvány miatt elhalasztott Friss Húst

  Március 29-én kezdődött volna a magyar filmesek egyik legfontosabb eseménye, a Friss Hús, amelyet a járványhelyzet miatt elhalasztottak. A Friss Húst szeptember 10. és 16. között rendezik meg a budapesti Toldi moziban.
 • Élménydús esték a Városmajorban

  A rövidített évad ellenére minden eddiginél tartalmasabb nyári színházi évadra készül a Városmajori Szabadtéri Színpad, idén 10 hét alatt közel 50 színházi előadás és program közül válogathat a közönség.
 • Két kertmozi indul Budapesten

  A Teleki téri kertmozi péntekenként, a Hunyadi téri szombatonként várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel. A színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
 • Korábban indul az új évad a Nemzetiben

  Már augusztus 3-án megkezdődik a következő szezon a Nemzeti Színházban, amelynek a most záruló évadban a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet kihirdetéséig csaknem 75 ezer nézője volt.
 • Petit Gerbeaud-zsúr

  Nem mindennapi élményben lehet részük azoknak, akik július 5-én ellátogatnak a Vörösmarty térre. A Petit Gerbeaud teraszán játszik a nemzetközi hírű Budapesti Vonósok/Budapest Strings kamarazenekar 16 művésze.
 • Vál-völgyi Kisvasút

  A gyerekeket vidám kikapcsolódással, a felnőtteket tartalmas nosztalgiázással várja a Vál-völgyi Kisvasút. Kellemes időtöltés mindenkinek, aki a vonatozás élményét családi programokkal akarja teljessé tenni.
 • Nyári szabadtéri táncestek a TáncParkban

  A Nemzeti Táncszínház nyáresti szabadtéri táncestjein flamenco, tangó, kortárs és hagyományőrző magyar táncokat láthatnak az érdeklődők július 16. és 23. között a Millenárison.
 • Zenélő Budapest

  Hatodik évadát kezdi a Zenélő Budapest, amely a zene varázslatával kelti életre városunk történelmi tereit. Az évek során a rendezvénysorozat Budapest nyári életének szinte elengedhetetlen részévé vált.
 • Július 5-én indul a Zsámbéki Nyári Színház

  Zsámbék különleges szabadtéri helyszínei adnak otthont a Zsámbéki Nyári Színház idei programjainak. A frissen felújított Zichy-kastély nyitott belső udvarán álló színpadra tervezik idén az előadások java részét, de lesz előadás egyes – gasztronómiához köthető – produkciók esetében a város kedvelt éttermeinek szabadtéri területein.
 • A repülőtér éjszakája

  Egy izgalmas este, amely a repülésről és a repülőtérről szól.
 • Július 17-én nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

  Bár a kőszínházak nyitása még várat magára, a szabadtéri szezon hamarosan Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is elindulhat.
 • Nyitnak a budapesti művészmozik

  Nyitnak a budapesti művészmozik, a Művész, a Toldi, a Puskin, a Kino, a Corvin, a Tabán, ugyanakkor marad az online Budapesti Távmozi is, sőt kertmozik is nyílnak városszerte – tájékoztatta az InfoRádiót Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. vezetője.
 • XIII. Budapesti cseh sörnapok

  A Budapesti cseh sörnapok immár 13. alkalommal várja a habzó italok szerelmeseit június 24. és 28. között. A szezon első sörünnepén cseh sörkülönlegességek, ezekből készült párlatok és gasztronómiai kalandozások sorakoznak fel a Westend Millennnium Tetőkert mobil pultjai mögött.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum