Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Decemberben megfiatalodva jön a Seniorplus Expo

  Mottó: „Ne félj az öregedéstől! A fejlődés végtelen!” Müller Péter. 2019. december 6–7. Nyitvatartás: 9–17 óráig. Helyszín: Budapest, BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpont.
 • Móra-estek a Zsolnay Art Szalonban

  Kincskereső kisködmön. Zengő ABC. A körtemuzsika. Rab ember fiai. Ének a búzamezőkről. Móra Ferenc örökéletű műveit senkinek sem kell bemutatni. Arról azonban jóval kevesebbet tudunk, hogyan kötődött Móra a hajdani Britannia Szállodához, azt pedig végképp titkok övezik, ki volt bizonyos Kalmár Kica bridzstanárnő, akihez az író egy egész szerelmes versciklust írt. A Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay kávéház 4 estés rendezvényén minden kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők.
 • Tippek a kutyaséftől: így készíts egészséges menüt kedvencednek

  Friss tanulmányok szerint a kutyák várható élettartama az elmúlt évtizedekben jelentősen csökkent, ennek oka elsősorban a táplálékukban keresendő. Mások mellett ez is téma lesz szeptember 15-én a budapesti Kamaraerdőben a Farkasfeszten. A kutyaegészség-fesztiválon Böszörményi Zsolt kutyaséf tart bemutatót kutyáival együtt arról, hogyan készíthetünk el mindössze öt perc alatt egészséges menüt kedvencünknek.
 • Disznótoros Kolbászfesztivál Budapesten

  2019. október 11–13-ig kerül megrendezésre hatodik alkalommal a budapesti kolbászfesztivál, a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás-bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok, folklórműsorok, nosztalgia- és mulatós zenei előadások várják a látogatókat. A 10 hektáros területen rengeteg program és látványosság várja a kolbászkedvelőket 3 napon át.
 • Kóborlás Budapest utcáin

  Dorkó Dániel fotográfus Kóbor képek címmel rendez analóg technikával készült fotókiállítást utcafotóiból a Budapest Projekt Galériában 2019. szeptember 5. és október 5. között. A kiállítás a Városháza Kiadó gondozásában a Csak képek sorozat részeként megjelenő fotóalbum bemutatásával egy időben kerül megrendezésre.
 • Ízek, Korok, Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál

  Igazi ínyencségek, minőségi könnyűzene, megelevenedő történelem jellemzi Esztergom legnagyobb gasztronómiai, családi rendezvényét, az Ízek, Korok, Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivált, amelyet szeptember 6–8. között rendeznek meg a városban. A programok idén is ingyenesen látogathatók.
 • Az utca más képen. Az utcán másképpen

  MyBudapest Photo Project fotópályázat hajléktalan alkotók számára az idén 4. alkalommal a Budapest Bike Maffia szervezésében.
 • Operettgálával az erdőtűz megfékezéséért

  Ég a Föld tüdeje! címmel tart jótékonysági operettgálát a Budapesti Showszínház és a Budai Szabadtéri Színház augusztus 31-én, szombaton.
 • Must, bor, barátok, kultúra

  Ízleld meg a Gasztrosétány remekeit, készítsd el a saját csokoládédat, fess halat vagy ülj bele a piros fotelbe! Várnak mindenkit a pincék, a présházak, a sajtos, a sonkás, a cukrász és a kis parasztudvar. Relaxálj a szőlősorok között Péterffy Lili, a Swing a lá Django, a Banjo Brothers, a No Wonders, a Rock Angeles, a Retro Moss Band vagy a Ritka Zenekar muzsikájára!
 • Fronton innen, fronton túl

  A nagy háború időszakába csöppenhetünk az augusztus 20-i hosszú hétvégén a skanzenben. Nemcsak az első világháború frontvonalbeli eseményei elevenednek meg a múzeumban, de a hátország életébe és a háború utáni mindennapokba is bepillantást nyerhetünk.
 • Az államalapítás, az alkotmány és a kenyér ünnepe Budapesten

  Az ünnep része Magyarország lobogójának felvonása után a honvédtisztek avatása a Kossuth téren, az új kenyér és az ország tortájának megkóstolása a magyar ízek utcájában a Duna-parton, a Mesterségek ünnepe meglátogatása a Budai Várban, valamint az elmaradhatatlan esti tűzijáték a Duna fölött.
 • Pazar látványt ígér az ünnepi tűzijáték

  Több mint 26 ezer látványeffektet használnak az augusztus 20-i esti tűzijátéknál, amelyet a legkorszerűbb speciális szoftver segítségével terveztek.
 • Történelmi csata a bazilika előtt

  Az esztergomi bazilika előtt látható az országban először a Zenta, 1697 című rockopera augusztus 14-én, majd augusztus 20-án a Felvidéken, a dunaszerdahelyi sportcsarnokban mutatják be Szarka Gyula és Szálinger Balázs művét, amely a soproni és a zentai színház koprodukciójában valósult meg. 
 • Amerikai autók, endurobajnokság és Rednex Komáromban

  Az amerikai autósok, az endurosok és a freestyle motokrosszos fenegyerekek is már készülnek a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra.
 • Tömegek látogatják újra Csillebércet

  Hatalmas sikerrel startolt el Budapest új szabadtéri élményszínháza, a Budai Szabadtéri Színház. A június eleji megnyitó óta Csillebércen ismét zajlik az élet, egymást követik a jobbnál jobb színházi előadások, koncertek, gyermekprogramok.
 • Szabadtéri mozivá alakult a Corvin Plaza tetőterasza

  Mi lehetne jobb program egy laza nyári estén, mint a szabadtéri mozizás? Már a Corvin Plaza tetőteraszán is csillagfényben, fröccsel és popcornnal a kezünkben élvezhetjük a premierfilmeket. Budapest legújabb szabadtéri mozija, a Kultik Sky Cinema 160 kényelmes nyugággyal és takarókkal várja a közönséget, ráadásul még négylábú kedvenceinket is szívesen látják.
 • Izgalmas időtöltés a Magyar Nemzeti Múzeumban

  A család kutatócsapatként fedezheti fel, hogy a múzeum állandó kiállításai milyen titkos kincseket rejtenek. A hátizsákban minden ott lapul, amire szükség lehet a felfedezés során. A játék nem ér véget a múzeumban, egy meglepetéscsomag otthoni mókára hív.
 • Autósmozit nyit az Árkád Bevásárlóközpont augusztusban

  A budapesti Árkád idén is gondol azokra, akik a városban töltik a nyár utolsó hónapját, és ismét autósmozival várja a látogatókat. A bevásárlóközpont tetőparkolójában augusztus 1. és szeptember 1. között mindennap két időpontban, 18 és 20.30 órakor kezdődnek a vetítések.
 • Extrém Enduro Kupa és freestyleshow a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

  A meseszép amerikai autók mellett vadonatúj programmal készül a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban. Az adrenalintól duzzadó autós programokon túl Super Enduro versennyel és lélegzetelállító freestyle motokrossz-show-val is várják az érdeklődőket. Kinek sikerül megszereznie a King of the Fort címet? Mit takar a Halál csókja elnevezés? Kiderül augusztus 9–10-én a Monostori Erődben.
 • Ingyenes lesz a Szenior Akadémia a Semmelweis Egyetemen

  Az idősebb korosztálynak és hozzátartozóinak indít ingyenes előadás-sorozatot szeptembertől a Semmelweis Egyetem. A Szenior Akadémián az érdeklődők megtanulhatják a korosztályt érintő leggyakoribb betegségek felismerését, kezelési lehetőségeit, azok megelőzését, valamint betekinthetnek az orvostudomány legújabb eredményeibe. Az egyetem vezető professzorai, kutatói az előadások után fórumot is tartanak, ahol a közönség tagjai kérdezhetnek a szakemberektől.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum