Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. december 14., péntek, Szilárda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Itt a tél: menjünk gyógyfürdőbe!

  Közismert tény, hogy a vízben könnyebbnek érezzük testünket, könnyebben mozgatjuk végtagjainkat. Különösen jól észlelhető ez a jelenség sérült, kopott, beteg ízületek esetén.
 • Íme a jövő évi Forma–1-es versenynaptár

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa jóváhagyta a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság jövő évi versenynaptárát, amely 21 futamból áll, s a Magyar Nagydíj augusztus 4-i dátummal szerepel benne.
 • Íme a jövő évi Forma–1-es versenynaptár

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa jóváhagyta a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság jövő évi versenynaptárát, amely 21 futamból áll, s a Magyar Nagydíj augusztus 4-i dátummal szerepel benne.
 • Diótörő-fesztivál 2018 – Advent az Erkel Színháznál

  A december az Operában egyet jelent a Diótörő-fesztivállal: az intézmény Csajkovszkij által ihletetett adventi vására a II. János Pál pápa tér Erkel Színház elé eső területén kíván meghitt, ünnepi hangulatot teremteni előadásai előtt egészen az év végéig. Eközben bent az épületben jótékonysági programok, Puccinihez köthető jubileumi est és egy operacsemege koncertszerű előadása is alkalmat ad a látogatásra.
 • Az erotikáé lesz a főszerep az idei Tetoválók éjszakáján

  December 8-án nyolcadik alkalommal rendezik meg Budapesten hazánk legnagyobb tetoválórendezvényét, a Tetoválók éjszakáját. A tél legforróbb buliján ezúttal a romantika és az erotika világába kalauzolják az érdeklődőket.
 • Sikerrel zárult a TIZEDIK is!

  Sikerrel zárult az 50+ korosztályt immár tizedik alkalommal megszólító Seniorplus Expo (korábban Nyugdíjas Expo). November 23–24-én Budapesten a BOK-csarnokban mintegy tíz ezer látogató kereste fel a fővárosból és a vidékről érkezve a Feszt-House Kft. népszerű rendezvényét. A kétnapos kiállítás és vásár jó alkalmat kínált az idősebb nemzedékek találkozójára, emellett egészségügyi szűrésekkel, életmódtanácsokkal, utazási ajánlatokkal, karácsonyi ajándékvásárral és szórakoztató műsorokkal várta látogatókat. Megjelent a 2019-es Nyugdíjas Évkönyv is.
 • Ismét jótékonysági akciót hirdet a Fény utcai piac

  Megismétli nagy sikerű jótékonysági akcióját a Fény utcai piac, amellyel ismét a Gyermekétkeztetési Alapítványnak gyűjt élelmiszert, ruhát, játékot.
 • Retrókiállítás a Fény utcai piacon

  Nosztalgiázás? Vagy rácsodálkozás, hogy miket használtak anno a szülők? Kinek ez, kinek az, annyi azonban biztos, hogy a Fény utcai piac időszakos retrókiállítása bárkinek jó szórakozást biztosít.
 • Fürdőélet a Nagy Háborúban

  Az időszaki kiállítás a boldog békeidők hangulatos fürdőéletének változását mutatja be az első világháború alatt. A katonák és a polgárok fürdőélete ezer szállal fonódott össze békében és háborúban, a magas társadalmi presztízzsel rendelkező katonatisztek hozzátartoztak a fürdőhelyek mindennapjaihoz. A hadsereg saját fürdőkkel is rendelkezett.
 • Seniorplus Expo

  A megszokott helyszínen, új lendülettel, tizedik alkalommal rendezzük meg idén is népszerű, mindenki által várt rendezvényünket, a megújult Seniorplus Expo címmel.
 • Országos Táncjáték Fesztivál

  November 17-én, szombaton rendezik meg a XVI. Országos Táncjáték Fesztivált Budapesten az Erzsébetligeti Színházban a Táncpedagógusok Országos Szövetségének szervezésében. A fesztiválon a klasszikus balettől a kortárs táncig láthatók előadások.
 • Budapesti adventi és karácsonyi vásár

  Az idén 20 éves Budapesti adventi és karácsonyi vásár november 9-étől a téren várja majd a városlakókat és a turistákat.
 • Fiatal vállalkozók hete

  2018-ban is közösen keresik a siker titkát a jövő üzletemberei a Fiatal vállalkozók hetén Budapesten. A fővárosi Bálnában a Vállalkozz az életre napot rendezik meg, amelyen elismert vállalkozók mesélnek arról, milyen kihívások elé állítja az emberiséget a digitalizáció, és hogy milyen izgalmakat tartogat számunkra a vállalkozói élet átrendeződése.
 • Előadások, filmek és geosütemények is lesznek a Földtudományos forgatagon

  Kiderül, mi lesz a jövő év ásványa és ősmaradványa, megrendezik az ország első geosütisütő versenyét és még a megújult utazó planetárium is bemutatkozik az idei Földtudományos forgatagon a Magyar Természettudományi Múzeumban.
 • Kövér cinkék napja a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadaspark gőzerővel készül a leghidegebb hónapokra: a téli készülődés november 10-én, szombaton a Kövér cinkék napjával kezdődik, amikor téli madárvédelemről szóló előadás, kézműves madárkalács-készítés és kisállattréningek is várják a látogatókat. A programok a belépőjegy árán felül szokás szerint ingyenesen látogathatók!
 • „Egyszerre dermesztő és szép”

  „Szokatlan, különleges, egyszerre dermesztő és szép” a vietnami Quan Bui Ngoc, a Duda Éva Társulat számára készített előadása.
 • Idén is megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája

  A tavalyi év mindent elsöprő sikerei után november 1-jén újra megnyitotta kapuit a főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályája a Hotel President tetején. A szálloda már a hosszú hétvégén forró italokkal, gőzgombóccal várta vendégeket, akik egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhattak.
 • Kétezer társasjáték mutatkozik be a Társasjátékok ünnepén

  Négyszáz asztalon 60 játékmester segítségével mintegy 2000 játékot lehet kipróbálni november 10-én és 11-én a Lurdy Ház Konferenciaközpontjába szervezett Társasjátékok ünnepén. 
 • Nemzetközi orchidea- és broméliakiállítás és -vásár

  A vanília lesz a központi témája az idei Nemzetközi orchidea- és broméliakiállításnak és -vásárnak, amelynek a Magyar Mezőgazdasági Múzeum ad otthont november 8. és 11. között.
 • Odútelepet létesítettek az erdészek Pilismaróton

  Októberben Pilismaróton folytatódott a Pilisi Parkerdő Zrt. madárvédelmi programja, ahol az áttelelő fajok már akár télen használhatják az erdészek és természetvédők együttműködésével létesített új odútelepet.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum