Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. február 22., péntek, Gerzson napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Rossz vér

  Bill kapitány tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját, és még mindig rendületlen energiával dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MOM Sportban ad koncertet „Rossz vér” címmel.
 • Évszázados múlt, modern szolgáltatások a Lukácsban

  A Lukács fürdő igazi történelmi örökség, hiszen már a római korban is ismert volt az itt feltörő hőforrások gyógyító ereje.
 • Veszélyes évszakok, avagy egy Schmuckot se

  Szereplők: Nyertes Zsuzsa, Beregi Péter, Heller Tamás, Körmendi Péter. Konferál: Schmuck Andor.
 • Naturally 7-koncert Budapesten 

  A világ egyik legjobb capella „Vocal Play” produkciója érkezik Budapestre 2019. március 27-én. Hamarosan mindenki meghallhatja, hogyan énekelnek „hangszerekké válva”.
 • Közös élménynapokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

  A Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája közös programsorozatot indít az iskolások részére. Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot. A Budakeszi Vadaspark célkitűzéseihez illeszkedő kezdeményezés jól kiegészíti a környezeti nevelés és a játszva tanítás szellemiségében indított eddigi szolgáltatásokat.
 • 10. Konyhakiállítás

  A konyha a lakás lelke, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere, ami minden életszakaszban másként és másért fontos.
 • Ingyenes séták Budapesten az idegenvezetők világnapján

  Az idegenvezetők világnapja alkalmából február 21–24-én a 100 változatos program között dunai hajózás, városnéző buszos túra, különjáratú villamos is szerepel. A négynapos turisztikai esemény szervezője a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), valamint a kereskedelmi tagozatának idegenvezetői és a bevásárló- és tematikus utcák menedzsmentje (BUM).
 • Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

  Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.
 • Kecskegidák születtek a Budakeszi Vadasparkban

  Mozgalmas az élet a Budakeszi Vadaspark parasztudvarában, ugyanis a rackajuhok után a kecskenyáj is új jövevényekkel gazdagodott. A puha gidák napokkal ezelőtt jöttek napvilágra, de már vígan viháncolnak a kifutón. A kicsinyek a változékony idő ellenére kicsattanó egészségnek örvendenek, és alig várják, hogy a tavasz folyamán elköltözhessenek egy tágasabb kifutóba.
 • Az inkák aranya Budapesten

  Márciusban nyílik Budapesten Az inkák aranya című kiállítás, amely az Andok vidékét egykoron uraló népek különleges kincseit mutatja be interaktív formában a közönségnek.
 • A föltámadás szomorúsága

  Emlékkiállítás Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.
 • Sárköz, a szépség kertje

  A kiállítás egy olyan életmű régi és új alkotásait mutatja be, amelyben a hagyomány megismerésének, megőrzésének és a hagyomány megújításának szándéka is magas színvonalon jelenik meg a kézzel szőtt szépséges szőtteseken. Időpont: 2019. február 10.–április 21. Helyszín: Vigadó Galéria, VI. emeleti kiállítóterek.
 • Budapest Varieté

  Helyszín: Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Időpontok: 2019 február 14-én, 15-én és 16-án.
 • Medveles a Budakeszi Vadasparkban

  A Budakeszi Vadasparkba látogatók február 2-án, szombaton részesei lehetnek egy izgalmas meteorológiai kísérletnek: a medvelesprogramon ugyanis a vadaspark két medvéje, Romulus és Tibor jósolja meg a várható időjárást. A tavaszváró szombati programsorozat részeként állattréningek és klímakaland is várja a látogatókat. A programok a belépő árán felül ingyenesen látogathatók.
 • Látogatóbarát módon újult meg a Budakeszi Vadaspark honlapja

  A Budakeszi Vadaspark újévi ajándékként egy felhasználóbarát módon megújult honlappal kedveskedik látogatóinak. A vadaspark által kínált digitális szolgáltatáscsomag így a meglévő okostelefonos applikáció és a közösségimédia-oldalak mellett egy korszerű honlappal is kiegészült. A nemrégiben megnyitott felület újdonságai közé tartozik a kétnyelvű menürendszer, az online időpontfoglalás lehetősége, valamint a mobilra és tabletre optimalizált megjelenítés.
 • FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

  Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára! Budapest, Hungexpo Budapesti Vásárközpont, 2019. február 7–10.
 • Februárban lesz a kórusok téli éjszakája

  Több mint 30 koncert várja az érdeklődőket február 9-én a kórusok téli éjszakáján a MagNet Közösségi Házban Budapesten.
 • Super Enduro világbajnoki futam

  1500 tonna föld, 100 tonna szikla, a világ 30 legjobb versenyzője, 10 milliós motorok és elképesztő tempó. 2019. február 9-én, szombaton Magyarország ad otthont az idei negyedik Super Enduro világbajnoki futamnak, ami a motoros terepsportok leglátványosabb műfaja. A junior és A felnőtt kategóriás futamokban hazai versenyzőkkel is találkozhatunk.
 • Gyermekvasutas tavaszi tanfolyam

  Február 2-án indul a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút tavaszi tanfolyama, amelyre az érdeklődő iskolások már regisztrálhatnak a www.gyermekvasut.hu weboldalon keresztül. A négy hónapos képzést követően a gyerekek a nyáron állhatnak először szolgálatba. Január 27-én nyílt napra várják az érdeklődő családokat a Széchenyi-hegy állomásra.
 • Megnyitott Budapest legnagyobb cukormentes cukrászdája

  Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife cukormentes cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum