Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2019. november 13., szerda, Szilvia napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Az Álomgyár Kiadó könyvbemutatója

  Remek hír az irodalom kedvelőinek, hogy idén ősszel is sokszínű és figyelemfelkeltő újdonságok érkeznek a boltok polcaira. A kínálatból a történelmet kedvelők, a novellák szerelmesei, de akár a bűnügyek rajongói is találnak kedvükre valót – derült ki az Álomgyár Kiadó könyvbemutatóján, ahol öt szerző legfrissebb munkái mutatkoztak be.
 • Nyári Károly budapesti karácsonyi koncertje

  Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1–3.). Meghívott sztárvendégek: Tokody Ilona, Nyári Aliz, Nyári Edit, Muskát András. Közreműködik: Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar.
 • Libadalom Etyeken

  November 9-én ismét Libadalom lesz Etyeken a Gasztrosétányon. Ínycsiklandó libás ételek, újbor, forró italok és a rendkívül népszerű libafuttatás várja az éhes, szomjas és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket
 • Vizesgála a legnagyobb bajnokok show-műsorával

  Három év alatt igazi hagyománnyá vált, hogy az év végére a vízi sportok legnagyobb ünnepe, az Ötpróba által életre hívott Vizesgála tegye fel a koronát. A Duna Arénában november 17-én megrendezett gálán több mint 30 olimpiai, világ- és Európa-bajnok mutatja meg a szurkolóknak tudása legjavát egy hangulatos show-műsor keretében. Az esemény másik különlegessége, hogy idén utoljára kerül rá sor, hiszen az Ötpróba négyéves programsorozata a tokiói olimpiával véget ér.
 • Attila örökösei – A hunoktól az Árpád-házig

  Tudományos és áltudományos nézetek sokasága kíséri a témát: honnan származunk, kik a rokonaink. Vajon egyszerű a válasz? Nem, hiszen különböző tudományágak foglalkoznak a magyarság őstörténetével, és ezek eredményei egyelőre nem, vagy csak részben rímelnek egymásra.
 • Beethoven-maraton a Müpában

  Forradalmi, látnoki, zseniális alkotó – a klasszikus zene egyik legnagyobb szupersztárja, Ludwig van Beethoven zenéjét ünneplik a Müpa, a BFZ és a magyar zenei élet legmeghatározóbb muzsikusai 2020. február 2-án, a zeneszerző születésének 250. évfordulóján. Az igazi fanatikusok 11 órán át hallgathatják a zeneszerző-óriás műveit.
 • Szirmai Albert–Bakonyi Károly–Gábor Andor: Mágnás Miska

  Közel húsz éve nem játszott a Vígszínház operettet. Miska, Marcsa, Baracs, Rolla, Pikszi, Mikszi és a Korláth-família feledhetetlen és szeretett hőseink. Fergeteges humor, irónia és szívet fájdító szerelem, ez a Mágnás Miska. És a zene, ami halhatatlan, mára már klasszikussá nemesedett. Az 1916-os operett vígszínházi változatát Eszenyi Enikő és Vörös Róbert készítette 2019-ben.
 • Találj rejtett üzeneteket a fővárosban!

  Téged melyik talál meg? Vidd magaddal, tedd a pénztárcádba, építsd be az életedbe! Ha pedig már nincs rá szükséged, add tovább egy idegennek!
 • Anna Karenina

  Anna Karenina elbűvölő és magával ragadó nő, megbecsült férje oldalán él, és imádattal szereti kisfiát. Harmonikusnak látszó házasságát váratlanul felborítja találkozása egy katonatiszttel, Vronszkijjal. Szenvedélyes szerelem szövődik közöttük, amely a végletekig felforgatja életüket. Annának választania kell.
 • Adja a vérét Drakulicsért!

  Aki jó fej, ad néhány deci vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá – üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-, vámpír-, kémvígjáték alkotói a moziba járóknak.
 • Halottak napja

  A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről, ezért tartja meg ismét a két leglátogatottabb temetőben a világi és ökumenikus megemlékezéseit.
 • Baba Mama Expo 2019

  Tény vagy tévhit, hogy búcsút kell intened a reggeli kávédnak, ha babát vársz? Hogyan táplálkozhatsz egészségesen a terhesség kilenc hónapja alatt? Milyen ruhadarabokkal készülhetsz fel a hidegebb évszakra? Hogyan válaszd ki a megfelelő babakocsit, bababútort vagy hordozót? Mi a titka a nyugodt, alvással töltött éjszakáknak?
 • A rosszul őrzött lány ismét az Erkel Színházban

  A családi szórakozást nyújtó vidám, szerelmes balettkomédia több mint hét év után tér vissza a Magyar Nemzeti Balett repertoárjára. A 18. századi falusi idillt Frederick Ashton világhírű koreográfiája alapján megidéző produkció 2019. október 26. és november 3. között hármas szereposztásban kilenc alkalommal látható az Erkel Színházban.
 • 8. Társasjátékok ünnepe® és társasjátékvásár

  450 asztal, 80 játékmester, több mint 1000 kipróbálható társasjáték 3500 négyzetméteren, 9 teremben.
 • Szinetár Miklós mesél Lisztről a Zongoraáriák jótékonysági estjén

  Liszt Ferenc gazdag életútjára fűzi fel Bogányi Gergely zongoraművész hangversenyét 2019. október 21-én az Erkel Színházban. A Zongoraáriák házigazdája idén Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező, aki Liszt Ferencről készült televíziós sorozata segítségével idézi meg a 19. századi virtuóz zongorista-zeneszerző alakját. Az Őrzők Alapítvánnyal közös jótékonysági koncert fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.
 • Betekintés a művészet segítségével a hajléktalan emberek életébe

  Különleges eseményen mutatja be a Budapest Bike Maffia a MyBudapest Photo Project 2020-as naptárát, amelynek fényképeit hajléktalan művészek készítették.
 • Magyar operatörténeti kuriózum hangfelvételére készül az Opera

  Egy korábban soha nem rögzített opera, az Erzsébet Erkel Ferenc által írt II. felvonásából hangversenyszerű előadáson készít lemezfelvételt a Magyar Állami Operaház 2019. október 19-én az Erkel Színházban. A Kolonits Klára és László Boldizsár főszereplésével, Kocsár Balázs vezényletével hallható különleges produkciót Windhager Ákos és Kiss Eszter Veronika képekkel és izgalmas zenetörténeti adalékokkal tarkított bevezetője előzi meg.
 • Koncert a gyerekekért

  Szinetár Dórát az UNICEF Magyarország jószolgálati nagykövetté nevezte ki, így D. Tóth Kriszta mellett ezentúl két elismert közéleti személyiség támogatja hivatalos formában a szervezet munkáját.
 • Tamási Áron: Tündöklő Jeromos

  A Spectrum Színház, a Maros Művészegyüttes közös produkciója, a Tündöklő Jeromos a kisvárdai, a mikházai és a gyulai előadások után a főváros két rangos színházában is bemutatkozik. A darab rendezője: Török Viola.
 • Tamási Áron: Tündöklő Jeromos

  A Spectrum Színház, a Maros Művészegyüttes közös produkciója, a Tündöklő Jeromos a kisvárdai, a mikházai és a gyulai előadások után a főváros két rangos színházában is bemutatkozik. A darab rendezője: Török Viola.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2019 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum