Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2023. február 1., szerda, Ignác napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • 11. Borkonferencia

  Bormarketing-stratégia, zéró tolerancia, eredetvédelem, generációváltás, szőlőtermesztés és klímavédelem, kóstolós masterclassok? Ez csak néhány téma, amiről szó lesz március 3-án a 11. Borkonferencián.
 • A Jókai Anna Szalon 2023. februári programjai

  Jókai Anna Szalon, 1011 Budapest, Iskola utca 28. Telefon: (20) 363-0577.
 • A Virág Benedek Ház 2023. februári programjai

  Virág Benedek Ház, 1013 Budapest, Döbrentei utca 9. Telefon: (20) 269-0067.
 • A Márai Sándor Művelődési Ház 2023. februári programjai

  Márai Sándor Művelődési Ház. 1013 Budapest, Krisztina tér 1. Telefon: (20) 264-1134. www.maraikult.hu
 • A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum februári programjai

  Cím: 1036 Budapest, Korona tér 1. Tel.: (1) 375-6249. E-mail: mkvm@mkvm.hu. Honlap: www.mkvm.hu. Nyitva: keddtől vasárnapig 10–18 óra. Múzeumi belépőjegy: 1800 Ft/teljes árú, 1200 Ft/diák és nyugdíjas, 5000 Ft/család.
 • Nekünk írták a dalt!

  Január 22-én, a magyar kultúra napján, s egyben az intézmény megnyitásának első évfordulóján nyílik meg a nagyközönség számára a Magyar Zene Háza első időszaki kiállítása. A „Nekünk írták a dalt! A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai 1957-től a rendszerváltozásig” című tárlat a korszak legkiemelkedőbb előadóit, zenekarait, emblematikus slágereit és legfontosabb poptörténeti eseményeit mutatja be.
 • A Magyar Állami Operaház februári műsorajánlata

 • C’est la Magie

  C’est la Magie néven új show-val újra együtt lép színpadra Luis de Matos, Darcy Oake, Yu Hojin, James Mores és Enzo Weyne, napjaink legnevesebb illuzionistái 2023. február 3–5. között a budapesti BOK Csarnokban.
 • Farsang az Állatkertben

 • Magyar EXPO-sikerek (1851–2021)

  A Magyar Nemzeti Múzeum legújabb, időszaki kiállítása a Magyar EXPO-sikerek (1851–2021) címmel 170 év 32 világkiállítását, illetve az azokon megjelent magyarok sikereit mutatja be. A kiállítás szinte a lehetetlenre vállalkozott: a világkiállításokhoz kapcsolódó műtárgyak legtöbbjét felkutatta és a lehető legnagyobb számban be is mutatja.
 • Először Magyarországon Tolsztoj nagyszabású regényének operaváltozata

  Prokofjev Háború & béke című operáját a világhírű katalán operarendező, Calixto Bieito színrevitelében, Brassói-Jőrös Andrea, Brickner Szabolcs és Szegedi Csaba főszereplésével, összesen 28 énekes szólista közreműködésével mutatja be 2023. január 28-án a Magyar Állami Operaház. Az előadásban, amely a Genfi Nagyszínházzal koprodukcióban jött létre és február 18-ig hét alkalommal tekinthető meg az Operaház műsorán, az Opera Zenekart és Énekkart a kazah Alan Buribayev vezényli.
 • Újra életre kelt a margitszigeti Zenélő-kút

  A Főkert munkatársai megjavították a több éve néma Zenélő-kutat, így újra hallható óránként a századfordulóra jellemző muzsika, és ismét körbeforog a tetején lévő Neptun-szobor.
 • A teljes idegenvezetői szakma megjelent a Magyar Nemzeti Múzeum nyílt napján

  Tárlatvezetéssel egybekötött idegenvezetői nyílt napot szervezett a Magyar Nemzeti Múzeum 2023. január 18-án. Az esemény iránt nagy volt az érdeklődés, több mint 130 idegenvezető jött el, hogy informálódjon a Magyar Nemzeti Múzeum által nyújtott új lehetőségekről.
 • 16. alkalommal mutatkoznak be a jövő jazztehetségei a Müpában

  2023. január 27. és 29. között ismét jelentkezik a közép-európai régió egyik legjelentősebb zenei tehetségbörzéje, a Jazz Showcase. A korábbi évektől eltérően ezúttal a fiatal jazzcsapatok bemutatkozására is a Müpa Fesztivál Színházában kerül sor, ahol az esti nagykoncertek alkalmával olyan kiváló formációk lépnek színpadra, mint Barabás Lőrinc és Niklas Paschburg, a KRIZ és Jesús Molina, valamint a jazzbois és a Kaláka.
 • A MÁV Szimfonikus Zenekar közelgő hangversenyei

 • „Én a menyasszony – Az én menyasszonyom”

  Magyar menyasszony címmel egy igazán különleges, mindenkit megérintő kiállítással készül decemberben a Magyar Nemzeti Múzeum, amelyet több kapcsolódó esemény és program előz meg. Első alkalommal gyermekrajzpályázatot hirdetnek 3 korosztályban 3–12 éveseknek, ahol arra buzdítják a gyermekeket, hogy rajzolják le, hogy milyenek lennének menyasszonyként, vagy milyennek látják a menyasszonyokat. A legsikeresebb művek alkotóit a múzeum díjakkal jutalmazza, és a pályaművekből válogatást mutatnak majd be a kiállításban.
 • Január 23-tól a Deák Ferenc térig jár az M3-as metró

  Az M3-as metró felújítása újabb szakaszához érkezik: január 23-án megnyitják a Ferenciek tere és a Deák Ferenc tér állomásokat az utasforgalom előtt.
 • A Bánk bán operafilm digitálisan felújított változata debütál az Eiffel Műhelyházban

  A Káel Csaba rendezésében, világhírű magyar művészek közreműködésével készült Bánk bán operafilmet 4K-képfelbontásban mutatják be ünnepélyes keretek között 2023. január 22-én 18 órakor a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyházában.
 • Borkorcsolya

  Január 21-én a Borkorcsolyával folytatódik az Etyeki Piknik 12 rendezvénysorozat. Etyek szerelmesei jól tudják, hogy ez csupán az első idei esemény, hiszen hónapról hónapra jönnek majd az izgalmas tematikus programok.
 • Petőfi szabadnap

  Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából nagyszabású, új állandó kiállítással köszönti névadóját a Petőfi Irodalmi Múzeum. A kiállítással együtt a felújított közönségforgalmi terek és a Károlyi-kerttel egybenyitott múzeum udvara is megnyílik a látogatók előtt, valamint egész napos, változatos programsorozattal készülnek.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2023 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum