Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. június 23., péntek, Zoltán napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Idén is lesz falfestő fesztivál

  Negyedik alkalommal rendezik meg a Színes Város Budapest Fesztivált. Az elsősorban tűzfalak festésével foglalkozó fesztivál továbbra is a kortárs képzőművészeti szcéna izgalmas és friss művészeit, alkotásaikat hivatott bemutatni. 2017-ben a hazai alkotók felkérése mellett várhatóan Németországból, Ausztriából, Spanyolországból, Lengyelországból és Nagy-Britanniából érkeznek nemzetközileg elismert művészek.
 • Olimpia éjszakája

  Aki szeretne több ezred magával együtt futni, zumbázni, kerékpározni, jógázni, vagy tíz másik mozgásformát kipróbálni a kivilágított főváros szívében, annak június 23-án, pénteken az Olimpia éjszakáján a helye!
 • A Petőfi Irodalmi Múzeum Szabadtéri Nyári Fesztiválja – Irodalom másképp

  A Károlyi-palota udvarán a kert gesztenyefái szolgálnak a tizenötödik PIM Nyári Fesztivál díszletéül. Június 25. és július 14. között a könnyed nyári estéken a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.
 • Kávé a szalonban – Porcelánok a Merényi-gyűjteményből

  A Műcsarnok 2017. június 21. és szeptember 3. között kiállítást rendez Merényi Gusztáv porcelán kávésedény-gyűjteményének legszebb darabjaiból. A tárlat a Körülöttünk. Iparművészet és tervezőművészet. Nemzeti Szalon 2017 gazdag anyagához társul.
 • A Fővárosi Önkormányzat idén nyáron négy hétvégére szabira küldi a Szabadság hidat

  Kiveszi éves megérdemelt nyári szabadságát a főváros kultikus hídja, a Szabadság híd, és a dolgos-szorgos hétköznapok fáradalmait minél nagyobb társaságban kívánja kipihenni.
 • XXXIII. Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, 2017. július 7–9.

  Amikor Károly Róbert 1335-ben királytalálkozóra hívta a cseh és a lengyel uralkodót, az udvarnép hatalmas ünnepséget tartott a vendégek és kíséretük tiszteletére. Ennek a középkori dínomdánomnak a forgatagát idézi meg a Visegrád történelmi városrészeiben zajló szabadtéri fesztivál.
 • Hit és bátorság

  Különleges zene, különleges hang, különleges arc és különleges történet. Y’akoto életében, zenéjének hangzásában és dalainak szövegében minden izgalmas, minden kevert és semmi nem szokványos.
 • Monumentális Wagner-élmény a Müpában

  Tizenegy éve nyűgözi le a hazai és nemzetközi közönséget a Müpa világhírűvé vált fesztiválja, a Budapesti Wagner-napok. Az eseménysorozat, melynek kedvéért évről évre Magyarországra zarándokolnak a Wagner-rajongók, idén is igazi különlegességeket ígér június 8. és 21. között.
 • Versenyművek Budapesten és Bécsben

  Tízéves jubileumához érkezett az első ízben 2008-ban megrendezett Armel Opera Festival, amely június 28.–július 4. között különösen gazdag kínálattal várja az operakedvelőket, az idén először nemcsak Budapesten, hanem Bécsben is. Újdonság a Armel-dalverseny, melynek jelentkezői közül öt férfi és öt női énekes pályázik a fődíjra.
 • Kubafesztivál

  Vérpezsdítő Kubafesztivál várja a latin világ és a déli dallamok kedvelőit Budakalászon június 16-án, pénteken délután 4 órától kifulladásig.
 • Nyári színházi közlekedés a Margitszigetre

  Június 9-én a Nemzeti Filharmonikusok és Hilary Hahn hegedűművész ünnepi nyitókoncertjével veszi kezdetét a tizenkét héten át tartó Budapesti Nyári Fesztivál. A margitszigeti munkálatok miatt gépkocsival egyelőre nem lehet behajtani a sziget területére, így a fesztivált szervező Szabad Tér Színház egyéb közlekedési eszközök igénybe vételét javasolja a színpad zavartalan megközelítésére.
 • Titkos kertek és terek a belvárosban

  Az utcáról semmi sem látszik, csak a kissé ütött-kopott homlokzat, a sejtelmesen sötét kapualj és a súlyos, robusztus kétszárnyú kapu.
 • Hotel Visegrád****

  Wellnesskényeztetés, mennyei ételek, zamatos italok, ezernyi programmal megkoronázva.
 • Pünkösdi királyság

  2017. június 5-én, pünkösdhétfőn a Pünkösdi királyság újra megnyitja kapuit és egész napos ingyenes családi és gyermekprogramokkal várja leendő lakóit és jövendőbeli uralkodóit a Tabán Parkban és a Mesemúzeumban.
 • Városligeti gyermeknap

  Idén huszonhetedik alkalommal várja a kicsiket és nagyokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényére a budapesti Városligetbe.
 • Ortodox pünkösd a Bazilikában

  Június 11-én, vasárnap 20 órakor az ortodox pünkösd alkalmából a Szent István Bazilikában három földrész – Afrika, Ázsia és Európa – szakrális zenei hagyományából állítja össze programját a Szent Efrém Férfikar és Palya Bea, a sokoldalú és kivételes zenei adottságú énekesnő.
 • Nyári Etyeki Piknik

  Június 10–11-én 10 órától sötétedésig nemes italokkal, ízes gasztronómiával, kézműves kiállítással és vendégborászokkal várják látogatóikat az etyeki Újhegy pincészetei és kézművesházai: sajttal, sonkával, süteményekkel és minden földi jóval. A tökéletes kulturális élményről Dresch Mihály ifj. Csoóri Sándorral, Berecz István és a BaHorKa Társulat gondoskodik majd.
 • Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál

  A Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál idén is több színpaddal, a hazai könnyűzene nagyjaival, színházi és családi programokkal várja az érdeklődőket.
 • Visegrádi nyár

  Az élő középkor városa idén ismét meghirdeti a Visegrádi nyár kulturális eseménysorozatot, amelynek keretében májustól szeptemberig szinte minden hétvégén valamilyen ingyenes program várja a vendégeket a kivételesen szép fekvésű város megújult rendezvényterén.
 • Különutak – Karl-Heinz Adler és a magyar absztrakció

  A Kassák Múzeum és a Kiscelli Múzeum – Fővárosi Képtár 2017. június 1-jén nyíló kiállításaival az 1927-ben született drezdai képzőművész, Karl-Heinz Adler munkásságának bemutatására vállalkozik.
Következő oldal »
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum