Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. június 26., vasárnap, János napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Ajándékkoncert a 2022-es Szegedi Szabadtéri Játékokon

  Idén is nagyszabású koncerttel ajándékozza meg Szegedet a Szabadtéri Játékok. A hagyományos komolyzenei estet július 13-án tartják meg az ország legnagyobb szabadtéri színpadán, vezényel a Liszt-díjas Pál Tamás karmester.
 • Szegedi Szabadtéri Játékok

  Kilencvenegyedik éve szólalnak meg a Szegedi Szabadtéri Játékok fanfárjai a Dóm téren. A legnagyobb hazai szabadtéri színházi fesztivál idén is sokszínű kínálattal várja a kultúrakedvelőket.
 • Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválja

  Nemzetközi fesztivált nyert előadás Szabadkáról, rockkoncerttel ötvözött Woyzeck, amelyért a közönségnek kell Szatmárnémetibe kirándulnia; Szarka Gyula zenéjével Tamási Áron darabja, az Örögölő Józsiás; horrortematika, soul-trip, Aranybogár-workshop Balázs Zoltánnal, szórakoztató, könnyed nyári előadások, és megannyi szakmai program.
 • Programok a digitális planetáriumban

 • Rövid fesztiválhírek Kisvárdáról

  A Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválján 2022. június 29-én szerdára meghirdetett Woyzeck című előadás helyszínét szervezési és technikai okok miatt áthelyezik eredeti helyszínére, a szatmárnémeti Északi Színházba.
 • A debreceni Agóra Tudományos Élményközpont júniusi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül.
 • Száznál is több program várja a nyáron a közönséget Békéscsabán

  Kilencvenkét nap alatt száznál is több programmal várják június elejétől augusztus végéig a békési megyeszékhelyre érkezőket.
 • Vasarely munkássága előtt tisztelgő fesztivált rendeznek Pécsen

  Victor Vasarely pécsi születésű képzőművész, az op-art legkiemelkedőbb magyarországi képviselője emlékét felelevenítő kulturális programokon vehetnek részt az érdeklődők a május 27-én és 28-án a Pécsen zajló I. Vasarely Fesztiválon.
 • Gyereknapi hétvége a debreceni Agórában

  Végre egy kaland, amikor anyu haja nem azért áll égnek, mert kiborítottad a kakaót! Az Agóra Tudományos Élményközpont gyereknapi bemutatóiból kiderül, hogy tud-e Barbie baba villámokon lovagolni, hogyan segíthet a kémia egy léggömb felfújásában, és képes-e egy humanoid robot táncolni, kosárlabdázni vagy utánozni egy bonyolult tai chi mozgássort. A látványos bemutatók mellett ezen a hétvégén a látogatók képzeletbeli túrát tehetnek a Naprendszerben és felfedezhetik a botanikus kertet is.
 • Vadgasztronómiai Fesztivál és Borfesztivál Nemesnádudvaron

  A rendezvény hetedik alkalommal kerül megrendezésre, egy gyönyörű sváb falu, Nemesnádudvar történelmi pincesorain.
 • Nagyerdei Szabadtéri Játékok

  A Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2022. június 8-a és augusztus 23-a között sikeres színházi produkciókkal, országosan ismert színészekkel és zenészekkel szórakoztatja a debreceni közönséget. 
 • Agóra természettudományos élménytáborok, Debrecen

  Idén nyáron hat héten át várják a természettudományok és a robotika iránt érdeklődő alsó tagozatos gyermekeket, emellett augusztusban felső tagozatos diákok számára csillagászati tábort is hirdetnek.
 • Szegedi Borfesztivál

  A Szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja az érdeklődőket. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
 • A debreceni Agóra Tudományos Élményközpont májusi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül.
 • Megnyílt a tulipános kert Mórahalom határában

  Megnyílt az ébredő természet szépségeit bemutató, csaknem százhúszezer virágot számláló tulipános kert Mórahalom határában.
 • Sissi-kiállítás Gyulán

  Közös kiállítást készít Erzsébet királynéról a Gödöllői Királyi Kastély és a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont. Az időszaki tárlat május 25-én nyílik és egy éven át tart.
 • Nagyszabású kórushangversenyt rendeznek a Szegedi Nemzeti Színházban

  Huszonnégy kórus mintegy nyolcszáz tagjának részvételével nagyszabású kórushangversenyt rendeznek április 25-én a Szegedi Nemzeti Színházban.
 • Burokban született emberiség

  Burokban született emberiség címmel tart előadást dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban 2022. április 8-án.
 • Modern kiállítótérré válik a nyírbátori Báthori István Múzeum

  A 21. századi követelményeknek megfelelő, a mai vendégigényeket kielégítő, korszerű kiállítótérré válik a nyírbátori Báthori István Múzeum. A Magyar Nemzeti Múzeum filiáléjának rekonstrukciója a dél-nyírségi országrész legjelentősebb kulturális beruházása, mely a magyar állam támogatásával 1,8 milliárd forintból valósul meg. Az időszerűvé vált munkálatok elkészültével az épület biztonságosabb, energiatakarékosabb, valamint akadálymentes lesz, továbbá új múzeumpedagógiai foglalkoztató is épül.
 • Véghtelenül Veronikával

  Új, egész estét betöltő beszélgetős sorozat indul Debrecenben a Páholy Színpad berkeiben. Március 28-án este a „Véghtelenül Veronikával” sorozat első vendége Jordán Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező, színházigazgató, érdemes művész lesz.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum