Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. április 7., kedd, Herman napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Debrecen Drive

  Május 30–31-én a pünkösdi – egyben gyereknapi – hétvégén második alkalommal ismét jön az ország legnagyobb és legmozgalmasabb autó- és járműipari seregszemléje.
 • Március 15-én nyitja kapuit a Körösvölgyi Állatpark

  A Körös–Maros Nemzeti Park Igazgatóság Szarvason található Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye az idei évben március 15-én nyitja meg kapuit. A téli zárvatartás során számos új fejlesztés készült el az állatparknak helyet adó Anna ligetben.
 • Textilkonferencia és országos pályázati kiállítás Békéscsabán

  Március 6–8. között ismét Békéscsabára várják a népi textilművészet szerelmeseit. A XVII. Kárpát-medencei Textilfesztivál közel négyszáz résztvevője idén nemzetközi kitekintést is kap napjaink textilhagyományairól, hiszen a hazai szakemberek mellett finn, számi, észt, norvég, továbbá osztrák és szlovák előadókat is várnak a rendezvényre. A konferencia mellett megnyílik a „Népi textíliák mai életünkben” című országos pályázati kiállítás, ahol idén közel 1300 alkotást mutatnak be.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont márciusi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül. Ünnepi nyitvatartás: az Agóra 2020. március 15-én, vasárnap nyitva tart.
 • Ez nem pusztán rizs(a)…

  Idén február 15–19. között Stuttgart adott otthont a világ legrégebbi és legrangosabb kulináris megmérettetésének, ahol 5 földrész versenyzői mérték össze tudásukat.
 • Állati jelmezbál a Debreceni Állatkertben

  Február 23-án, vasárnap FarsangoZoo címmel télbúcsúztatót tartanak a Debreceni Állatkertben. Várják mindazokat, akik szeretnék közösen elkergetni a telet és megünnepelni a tavasz közeledtét. A színkavalkádról részben maguk a lakók gondoskodnak majd, hiszen számos faj rendelkezik feltűnő vagy éppen a rejtőzködést szolgáló, különleges „jelmezzel”, melyeket most tematikus állatbemutatók és látványetetések során közelebbről is megfigyelhetnek az érdeklődő kicsik és nagyok.
 • XIII. Tiszántúli református jótékonysági bál

  A Tiszántúli Református Egyházkerület egyik alapvető célja és missziója az elesettek, rászorulók megsegítése, határon innen és túl.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont februári programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül.
 • A tudomány születése – Ötéves az Agóra

  Ki volt az a debreceni egyháztudós és botanikus, akinek az első magyar nyelvű gyógynövényekről szóló könyvet is köszönhetjük? Miért nevezték el magyar Faustnak a XVIII. században élt híres debreceni professzort, Hatvani Istvánt? Hány helyen őrzik a világon a kabai meteorit darabjait? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk 2020. február 8-án és 9-én az Agóra ötödik születésnapján.
 • Hétvége a nosztalgia jegyében

  Hagyományos nagykunsági disznótorra várja az érdeklődőket február 15-én a kisújszállási Kumánia.
 • Idén nyit Debrecenben az Aquaticum strand

  2020 nyarán ismét lubickolhatunk a Nagyerdő hűs fáinak környezetében. Az egyedülálló szolgáltatásokkal megnyíló vizes élménypark kreatív építészeti megoldásaival, extrém élményterületeivel, a különböző funkciók remek integrálásával, valamint az erdő irányába tájolt, kihagyhatatlan csendes zónájávál hamar a debreceniek és a turisták kedvenc kikapcsolási helyszínévé válhat. 
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont januári programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül. Az élményközpont 2019. december 21-től 2020. január 2-ig zárva tart. Nyitás január 3-án, pénteken 10 órakor.
 • Mesebeli táj a hajós-bajai borvidéken

  A hajós-bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt. Gyönyörű pincesorai és kitűnő klímája miatt régi tradíció itt a borászkodás. A vidék szépségét azonban nemcsak a szőlősorok, az illatozó gyümölcsösök adják, hanem a csodás fekvésű falu, Császártöltés, a hajósi pincefalu, valamint Baja különleges terei, ahol a látogatókat szeretettel és mindig nyitott szívvel várják a helyi emberek
 • Népviseletes babakiállítás nyílt Nemesnádudvaron

  Baba-Tár-Ház néven különleges kiállítás nyílt a Hajós és Baja között található, többek között 600 házas pincesoráról is nevezetes Nemesnádudvaron.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont decemberi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül. Ünnepi nyitvatartás: az élményközpont 2019. december 21-től 2020. január 2-ig zárva tart. Nyitás január 3-án, pénteken 10 órakor.
 • XII. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

  Jöjjön Gyulára, ahol „mézédes az élet”! 2019. december 6–8. között várja az édességek kedvelőit a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál, ahol egy hétvégén keresztül minden a mézes élvezetek körül forog majd.
 • Hajdúszoboszló, a felüdülőhely

  Hajdúszoboszló Magyarország egyik vezető turisztikai desztinációja és a 2019-es előzetes vendégéjszakaszámok alapján úgy tűnik, hogy sikerül ezt a pozíciót megőriznie. Hajdúszoboszló kedvelt úti cél a seniorkorúak körében, így a szolgáltatók is speciális csomagokkal és kedvezményes lehetőségekkel próbálnak megfelelni a célcsoport igényeinek.
 • Debreceni üzletember lett Az év fiatal vállalkozója 2019-ben

  Zajdó Csaba, az Innonic Group és a Shoprenter tulajdonosa vehette át az idei Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A debreceni üzletember cégcsoportja által működtetett áruházakon keresztül realizálódik a teljes magyar internetes kereskedelem több mint 20%-a. Megoldásaikat több mint 65 000 kereskedő használja világszerte.
 • Biosörfőzde a kastélyban

  Idén május 24-én nyitotta meg kapuit a látogatók előtt Gyula új kraftsörfőzdéje, az Elixbeer. A gyulavári kastélyban berendezett főzdében és látogatóközpontban 9-féle sörrel és sörkorcsolyákkal várják a vendégeket, a kóstoláshoz be sem kell jelentkezni, nyitvatartási időben bármikor ki lehet próbálni az új gyulai söröket. De honnan is indult ez a történet? Ráki Zsolt tulajdonos-ügyvezetővel beszélgettünk.
 • Porckopáskezelés a Várfürdőben

  Ahogyan azt dr. Zahorán Ágnestől, a Várfürdő orvosától megtudtuk, a gerincpanaszok mellett az artrózis, azaz az ízületi porcfelületek kopása a másik leggyakoribb panasz, amivel a páciensek a fürdő gyógyászatára érkeznek. Szomorú, de igaz, az artrózis az egyik leggyakoribb oka a rokkantságnak. Ez a betegség általában lassan alakul ki, az pedig meglehetősen változó, hogy mikor és milyen súlyos panaszokat okoz. Kísérheti ízületi merevség vagy duzzanat, jelentkezhetnek miatta – főleg, ha az ujjakat érinti – csontos kinövések, és ez az a kórkép, ami az időjárás-változást is szokta jelezni.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum