Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. december 2., szerda, Melinda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Hamarosan gyógybarlang lehet a Baradla

  Három évszakban, a téli, a nyári és az őszi időszakban is lezajlottak próbaterápiás kezelések – írják az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság weboldalán, amely egyben azt is jelenti, hogy hamarosan hivatalosan is gyógyhellyé nyilváníthatják hazánk egyik leghíresebb barlangját, a Baradlát.
 • Tokaj-Hegyalja több mint bor

  Járjuk be akár borospohárral a kézben, akár túrabakancsban vagy biciklivel, Tokaj-Hegyalja történelmi levegőjével, természeti kincseivel, világhírű borkészítési hagyományaival páratlan élményeket tartogat.
 • Szilvásváradi csillagtúrák

  Szilvásvárad az alpesi hangulatú Szalajka-völggyel és a képeslapra illő Fátyol-vízeséssel kirándulók ezreit csalogatja a Bükkbe. A környéken számtalan természeti kincs várja, hogy kisvasúttal, gyalog vagy kerékpárral felfedezzük.
 • Jövő nyárra készülhet el a regéci vár részleges rekonstrukciója

  Az 1,9 millió euróból megvalósuló munkálatok a több mint 300 éve lerombolt erődítmény történeti és építészeti hitelességen alapuló részleges rekonstrukciója, a tervezett építkezés 60 százalékánál tartanak most.
 • Diósgyőr

  Rengeteg munkával rekonstruálták a valamikori vár falait, belső tereit és ma már egy nagyon szórakoztató vezetéssel élhetjük újra a középkor hangulatát. Érdemes felkeresni és egy vezetett túra keretében végigjárni az ódon/új termeket, a vár népe rendkívül szórakoztató módon mutatja be nekünk.
 • Ezekért mindenképpen érdemes Lillafüredre kirándulni

  Az ősz egyik legjobb elfoglaltsága a kirándulás. Már nincs tikkasztó hőség, hogy megmozdulni se legyen kedvünk, ám még nincs fogcsikorgatós hideg sem, amikor legszívesebben az orrunkat sem dugnánk ki a meleg szobából.
 • Szüreti mulatság Hollókőn

  Október második szombatján a falu fiataljai díszes népviseletbe öltözve vonulnak fel a faluban, hirdetvén, hogy véget ért a szüret, és biztosított a jövő év bora. Számot adnak az év jeles történéseiről is mondókákkal, vidám falubeliekről költött fricskás versikékkel.
 • Ősszel is élménydús túrák várnak ránk Észak-Magyarországon

  Ősszel is fantasztikus élményekkel gazdagodhatunk, ha felfedezzük hazánk északi tájait. Ez a gyönyörű évszak kiválóan alkalmas a hosszabb vagy rövidebb túrákhoz.
 • Utcazenészek versenye Egerben

  Az utcazenészek versenye Egerben a barokk város egyik legnépszerűbb programja. Közel 200 zenész több napon át délelőttől késő estig a történelmi belváros 15 kijelölt pontján táncoltatja meg a járókelőket.
 • Hegyi játszótér és kardióösvény létesült Kékestetőn

  Több, az egészségmegőrzést segítő fejlesztés is megvalósult Kékestetőn a Kékestető Nonprofit Kft. beruházásban.
 • Még idén elkészülhet Miskolctapolca futurisztikus fürdőkomplexuma

  A fürdő öt épülete közül négy szerkezete már elkészült, a belső medencék alapozása már megtörtént, és a külső medencék kivitelezése is folyamatban van.
 • Betyárfesztivált rendeznek a Mátrában

  A betyárvilág hagyományai, szokásai elevenednek meg a Mátrai Betyár Fesztiválon 2020. augusztus 14–15-én Sástón 3 helyszínen.
 • A Zempléni Fesztivál együtt kínálja a természet és a művészet szépségeit  

  Az eredetileg is tervezett tíz napban, augusztus 14-től 23-ig hívja a színvonalas kulturális programokra és nem mellesleg Tokaj-Hegyalja folyékony aranyára szomjazó látogatókat a Zempléni Fesztivál. Tíz felhőtlen napot ígérnek, most természetesen a hazai zenei élet kiválóságainak közreműködésével.
 • Muzsikál az erdő idén is a Mátrában

  A „Muzsikál az erdő” – Mátrai művészeti napok rendezvénysorozatot az eredeti időpontban – 2020. július 4–12. – meg tudják tartani, mivel a koronavírus-helyzet enyhült, a kormányzat a szabályok követésével szabadtéri kulturális rendezvények megtartását engedélyezi. A rendezvények a kidolgozott biztonságos rendezvénylátogatási protokoll betartásával valósulnak meg, amely lehetővé teszi a rendezvényre látogatók számára, hogy erdei környezetben az erdő és a zene élményeit önfeledten élvezhessék és testi-lelki feltöltődésben legyen részük.
 • Különleges online médiakampányt indított a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

  360 fokos filmeken és egyedi hangulatú animációs videókon keresztül mutatja be a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a nemrég megnyitott és most nyitás előtt álló bemutatóhelyeit a Facebook használói számára – tájékoztatott Nagy Júlia, az igazgatóság ökoturisztikai osztályvezetője.
 • Az ország első kerékpármúzeuma Balassagyarmaton

  A látogatható gyűjteményben a biciklik fejlődéstörténetét is nyomon követhetik a látogatók a legrégebbi, lábbal hajtott futógépektől a modern versenykerékpárokig.
 • Nyári menetrend szerint közlekedik a pálházi kisvasút

  A koronavírus-járvány visszaszorulásának köszönhetően újraindult az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja.
 • Nemzeti emlékhellyé nyilvánították a mátraverebély-szentkúti kegyhelyet

  Nemzeti emlékhellyé nyilvánították a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyet – tájékoztatta a Nógrád megyei búcsújáróhely az MTI-t. Az évente 200 ezer látogatót fogadó búcsújáróhely az elmúlt hónapok alatt is fejlődött.
 • Premier a Miskolci Nemzeti Színházban

  A Miskolci Nemzeti Színház minden bizonnyal Európában elsőként tart új bemutatót a járványhelyzet kihirdetése óta.
 • Pünkösdtől újra várja a turistákat a világörökségi falu

  A koronavírus-járvány miatt lakat került a világörökség részéhez tartozó Nógrád megyei falura, Hollókőre. A település legnagyobb ünnepét, a hollókői húsvétot sem tartották meg, sőt arra kérték a turistákat, hogy a járvány idején lehetőleg ne látogassanak a faluba.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum