Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Hegyi játszótér és kardióösvény létesült Kékestetőn

  Több, az egészségmegőrzést segítő fejlesztés is megvalósult Kékestetőn a Kékestető Nonprofit Kft. beruházásban.
 • Még idén elkészülhet Miskolctapolca futurisztikus fürdőkomplexuma

  A fürdő öt épülete közül négy szerkezete már elkészült, a belső medencék alapozása már megtörtént, és a külső medencék kivitelezése is folyamatban van.
 • Betyárfesztivált rendeznek a Mátrában

  A betyárvilág hagyományai, szokásai elevenednek meg a Mátrai Betyár Fesztiválon 2020. augusztus 14–15-én Sástón 3 helyszínen.
 • A Zempléni Fesztivál együtt kínálja a természet és a művészet szépségeit  

  Az eredetileg is tervezett tíz napban, augusztus 14-től 23-ig hívja a színvonalas kulturális programokra és nem mellesleg Tokaj-Hegyalja folyékony aranyára szomjazó látogatókat a Zempléni Fesztivál. Tíz felhőtlen napot ígérnek, most természetesen a hazai zenei élet kiválóságainak közreműködésével.
 • Muzsikál az erdő idén is a Mátrában

  A „Muzsikál az erdő” – Mátrai művészeti napok rendezvénysorozatot az eredeti időpontban – 2020. július 4–12. – meg tudják tartani, mivel a koronavírus-helyzet enyhült, a kormányzat a szabályok követésével szabadtéri kulturális rendezvények megtartását engedélyezi. A rendezvények a kidolgozott biztonságos rendezvénylátogatási protokoll betartásával valósulnak meg, amely lehetővé teszi a rendezvényre látogatók számára, hogy erdei környezetben az erdő és a zene élményeit önfeledten élvezhessék és testi-lelki feltöltődésben legyen részük.
 • Különleges online médiakampányt indított a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

  360 fokos filmeken és egyedi hangulatú animációs videókon keresztül mutatja be a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a nemrég megnyitott és most nyitás előtt álló bemutatóhelyeit a Facebook használói számára – tájékoztatott Nagy Júlia, az igazgatóság ökoturisztikai osztályvezetője.
 • Az ország első kerékpármúzeuma Balassagyarmaton

  A látogatható gyűjteményben a biciklik fejlődéstörténetét is nyomon követhetik a látogatók a legrégebbi, lábbal hajtott futógépektől a modern versenykerékpárokig.
 • Nyári menetrend szerint közlekedik a pálházi kisvasút

  A koronavírus-járvány visszaszorulásának köszönhetően újraindult az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja.
 • Nemzeti emlékhellyé nyilvánították a mátraverebély-szentkúti kegyhelyet

  Nemzeti emlékhellyé nyilvánították a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyet – tájékoztatta a Nógrád megyei búcsújáróhely az MTI-t. Az évente 200 ezer látogatót fogadó búcsújáróhely az elmúlt hónapok alatt is fejlődött.
 • Premier a Miskolci Nemzeti Színházban

  A Miskolci Nemzeti Színház minden bizonnyal Európában elsőként tart új bemutatót a járványhelyzet kihirdetése óta.
 • Pünkösdtől újra várja a turistákat a világörökségi falu

  A koronavírus-járvány miatt lakat került a világörökség részéhez tartozó Nógrád megyei falura, Hollókőre. A település legnagyobb ünnepét, a hollókői húsvétot sem tartották meg, sőt arra kérték a turistákat, hogy a járvány idején lehetőleg ne látogassanak a faluba.
 • Nagyszabású felújítás kezdődött a lillafüredei erdei vasútnál

  Elkezdődött az Északerdő Zrt. által fenntartott Lillafüredi Állami Erdei Vasút korszerűsítése.
 • Elkezdődött a Bükki Csillagda építése

  Elkezdődött a répáshutai Bükki Csillagda építése. Párhuzamosan már a kiállítási tartalmak is készülnek, így jó esély van arra, hogy 2021 második felében átadhassák a nagyközönségnek a Bükki Nemzeti Park új attrakcióját.
 • Újra látogatható az ipolytarnóci Miocén Park

  A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendelet alapján május 8-án újra megnyitja kapuját az Európa-diplomás Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Park.
 • Sikeres volt az Avasi kvaterka online adománygyűjtése

  Április 25-én otthonról, interneten keresztül kvaterkázhattak azok, akik részt vettek a különleges, rendhagyó online programon, és adományaikkal is segíthették a MESZEGYI-t.
 • Avasi kvaterka

  Maradj otthon, de érezd a kvaterkahangulatot a szobádban, erkélyeden, kertedben, kóstolj együtt a borászokkal, koccints egyet a zenészekkel, ha nem is az Avas lankáin, de a megszokott vidám programokat házhoz viszi az Avasi kvaterka egy kanapéfesztivál formájában.
 • Azt kérik a helybéliek, senki ne menjen húsvétkor Hollókőre

  Idén húsvétkor azt kérik Hollókő lakói: ne menjenek hozzájuk a turisták a járvány miatt.
 • Lepke- és ásványkiállítás

  Magyarország legnagyobb állandó trópusi lepkekiállítása. Több mint 1000 db hazai és külföldi ásvány.
 • Kakasszóra ébredni

  A Mátra déli lábánál egy csendes kis faluban, Kisnánán található a Bari tanya, ahol Tari Tünde gazdaasszony kifejezetten azokat a vendégeket várja, akik szeretnék megtapasztalni az igazi vidéki életet. Nemcsak szálláshely, hanem önmagában egész napos program az állatok hadával, megannyi teendővel és a finom falatokkal. A környéken ráadásul számos látnivaló várja az utazókat a tanyával szemközt álló vártól, a túraútvonalakon át a közvetlen közelben található Egerig.
 • Sikeres évet zárt a lillafüredi és a pálházi erdei vasút

  Megközelítette a 285 ezret az Északerdő Zrt. erdei vasútjainak összesített utaslétszáma 2019-ben – közölte a társaság vezérigazgatója az MTI-vel.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum