Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. július 8., szerda, Ellák napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Veszprém–Balaton filmpiknik

  Az Európa kulturális fővárosa 2023 program keretében megvalósuló Veszprém–Balaton filmpiknik kezdeményezés azt a törekvést támogatja, hogy Veszprém és a Balaton kulturális-kreatív régiója erősödjön és európai láthatósága növekedjen.
 • Magyarországon először színpadon: a Five

  A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five. A 45. Egyetemisták és főiskolások országos turisztikai találkozója idén a Velencei-tó északi partján, a VVSI Evezőspályánál 2020. augusztus 26–30. között várja a bulizni vágyókat.
 • Újra beindul a kulturális élet Veszprémben és a Balatonon

  Filmmel, könnyű és klasszikus zenével, kortárs tánccal és irodalommal készül a Veszprém–Balaton Európa kulturális fővárosa projekt az idei nyárra. Az idei turisztikai szezonra számtalan eseményt terveztek, ezzel is megkezdve a felkészülést 2023-ra. Sajnos az élet közbeszólt, de köszönhetően a térség aktív programszervezőinek, a régió és a város EKF-es eseményei nagyrészt megvalósulhatnak.
 • A Bakonyban próbálhatja ki Európa első repülő biciklijét

  A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett kalandpark 2009 júliusa óta üzemel, a komplexumban sok más mellett drótkötélpálya, hajócsúszda, hófánk és bobpálya is színesíti a kínálatot. A játékok tervezésénél minden korosztály igényeire gondoltak, a legkisebbektől a felnőttekig mindenki megtalálja kedvenc élményelemét.
 • Megújul a sümegi vár

  A Nemzeti kastélyprogram és a Nemzeti várprogram keretében egy éven belül megújul a sümegi vár. A több mint másfél milliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően helyreállítják a keleti épületrészt és a korabeli váréletet idéző kiállítást alakítanak ki.
 • Kiderültek a 2020-as EFOTT fő fellépői

  Alig egy hónapja fixálódott, hogy az EFOTT 2020-ban is nyitja kapuit: csúsztatott időpontban, augusztus 26–30. között várja majd az érdeklődőket a Velencei-tó északi partjára. A szervezők, ahogy ígérték, mára közel 100 fellépő nevét tették közzé honlapjukon. A headliner Flo Rida mellé hiánytalanul érkezik a hazai szakma krémje.
 • Fehérvári virágos pünkösd

  A magyar kultúrában több szokás is kapcsolódik pünkösdhöz, az egyik ilyen, amikor az ablakokba vagy a ház kerítéslécei közé tűznek zöld ágakat, virágokat, hogy ne csapjon bele a villám. Székesfehérvárt bizonyosan elkerüli a mennydörgés, hisz virágba borul a belváros pünkösd tiszteletére.
 • Augusztus végén lehet a 2020-as EFOTT

  Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus 26–30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján. Az egyik legnagyobb fellépőként előzetesen már bejelentett Flo Rida elfogadta az új időpontra történő meghívást, és minden jel szerint a hazai együttesek legjava is szerepelni fog.
 • Május 23-án indul a közlekedés a gemenci kisvasúton

  2020. május 23-tól hétvégeken ideiglenes menetrend szerint újraindul a Gemenci Állami Erdei Vasút. Ezzel egy időben a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központja is megnyitja kapuit, hétvégén és hétköznap is látogatható lesz.
 • A Csiky Gergely Színház házhoz megy

  A koronavírus-járvány kezdete óta a Csiky Gergely Színházhoz beérkező segélykérések alapján a teátrum munkatársai megvásárolják a veszélyeztetett idősek által kért termékeket, legyen az gyógyszer vagy élelmiszer. A telefonhívások után egy napon belül beszerzik, sőt házhoz is szállítják a hiányzó árukat.
 • A VeszprémFesten folytatja a Jazz + Az

  A 17. VeszprémFest a július 15-i, máris telt házas DIDO-koncertje után újabb fellépőt jelent be: a Jazz + Az nyitja az ötnapos fesztivált július 14-én. Az ikonikus popformáció a nulladik napon lép fel a veszprémi História Kertben felállított nagyszínpadon. 
 • 5 év után költözik az EFOTT

  A 2020-as EFOTT Fesztiválnak ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont július 15–20. között, ám a rendezvény területe az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik. Azaz önmaga mellé. A rendezvény szervezőcsapata idén is igyekszik a maximumot kihozni a fesztiválból, segítségükre mindebben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lesz.
 • Flo Rida a 2020-as EFOTT-on

  Az EFOTT szervezőcsapata közzétette az első nemzetközi fellépőt, akit a Velencei-tó partjára várnak: ő pedig nem más, mint a világhírű amerikai rapper, Flo Rida. Produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat. Nézzük, ki mindenki érkezik még a 45. EFOTT-ra!
 • Tavaszi teljesítménytúra a csókakői várhoz

  A tavaszi szünetben a Vajda János Erdészeti Erdei Iskola teljesítménytúrát hirdet, melyre várják az általános iskolás gyermekek jelentkezését is.
 • Szakvezetés a Pákozd-sukorói Vadasparkban

  Ismerkedés hazánk erdei növényeivel és állataival. Szakvezetés az erdészeti tanösvényen és a vadasparkban.
 • Velencei télűző karnevál 2020

  Jöjjenek királylányok, hercegek, bohócok, sárkányok, ördögök vagy más képzeletbeli, mesebeli alakok! Bújjon álruhába, vegyen maszkot, kerüljenek elő a mókás vagy ijesztő, groteszk gúnyák, fejfedők, maszkok, parókák!
 • Vadlúdles a tatai Öreg-tavon

  Megismerkedhetünk az Öreg-tó nemzetközi jelentőségű területével és természeti értékeivel. Délután 4 órától a vadludak behúzásában gyönyörködhetünk.
 • Székesfehérvári mesés adventi forgatag

  Fényfüzérben pompázó óriás karácsonyfa, kürtőskalács és forralt bor, meseszerű óriáskerék, kisvonat és fényjáték. Az ország egyik leghangulatosabb adventi élményét élheti át, aki Székesfehérvár különleges belvárosi épületei között tölti az adventi ünnepeket.
 • Mikulásfalva, Nagykarácsony

  Új programokkal és kicsit más külsőbe bújt Mikulás-udvarral várják azokat a régi és új vendégeket, akik ellátogatnak Nagykarácsonyba Mikulásfalvára, oda ahol az igazi Mikulás lakik.
 • Vadászfegyverek, fegyvervadászok

  Az egyhetes esemény minden vadász, lövész, gyűjtő, fegyverek iránt érdeklődő számára izgalmas tartalmat nyújt.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum