Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. június 22., péntek, Paulina napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Ez most komoly? Zenei hétvége a Nádasdy-várban

  Hagyományteremtő céllal rendezik meg május 26-án, szombaton és 27-én, vasárnap a komolyzenei hétvégét, melyen gyermekeknek és felnőtteknek szóló zenei előadások és koncertek kapnak helyet a Nádasdy-várban.
 • Kastélyközi csúcstalálkozó

  Minden korosztály arcára szeretnének mosolyt varázsolni a sárvári múzeumban május 12-én szombaton 18 órától.
 • Májusfaállítás a sárvári vár előtt

  Május 1-jén 50 májusfa állítására várják a városi jubileumi évében a sárváriakat és vendégeiket.
 • Könyvbemutató a múzeum dísztermében

  Két, a Nádasdy családról szóló könyv bemutatójára kerül sor a sárvári múzeum dísztermében április 26-án, csütörtökön 18 órakor.
 • Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó Sárváron

  Április 23-án, hétfőn délelőtt fél tízkor kezdődik az Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó.. Öt sárvári, illetve egy vépi és egy budapesti iskolai kórus lép fel a sárvári Szent László templomban.
 • Két premier a szombathelyi Wöeres Sándor Színházban

  2017. november 24. Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek 2017. december 1. Yasmina Reza: Művészet
 • A Folly Arborétum és a Károly-magaslati látogatóközpont is az év ökoturisztikai létesítménye

  A látogatóközpont és tanösvény kategóriában három létesítményt díjaztak a Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közös, Az év ökoturisztikai létesítménye 2017 pályázatán.
 • Gyógyító érintések Zalakaroson

  Zalakaros ma már fogalom! A gyógyulás, a felüdülés, a kikapcsolódás olyan fellegvára, ahová vágyik, aki még nem járt ott, és visszavágyik, aki már egyszer megtapasztalta a gyógyvíz, a környezet és a sok apró „érintés” összeadódó, feloldó és feltöltő hatását.
 • Szerelmesek Fesztiválja

  Szentgotthárd 2015-ben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az első Szerelmesek Fesztiválja elnevezésű nagyszabású, országosan is kuriózumnak számító rendezvénysorozatot.
 • Irány az Őrség!

  Aki csendre és nyugalomra, stresszmentes kikapcsolódásra vágyik, nehezen talál jobb helyet az Őrségnél. Az egykori őrvidék, amelynek feladata a mindenkori határok védelme volt, ma szinte érintetlenül megmaradt gyöngyszeme a múltnak, egy olyan világnak, amely a természet varázsával, az ősi építészet és más mesterségek megőrzésével vonzó és mégsem elkoptatott célpontja a szelíd turizmus kedvelőinek.
 • Hétvégén a lepkéké a főszerep az Őrségben

  Május 12. és 14. között ismét megrendezik az Őrségi lepkekaland eseményt, amely során számos program várja majd az érdeklődőket. Kezdők és haladók egyaránt bevezetést nyerhetnek a lepkehatározás rejtelmeibe, de éjszaka is megfigyelhetjük az apró állatok életét. 
 • Kalandvágyóknak

  A sárvári fürdő szomszédságában a sárvári hét tó egyikének partján tizenegy különböző nehézségű drótkötélpálya bújik meg az árnyas erdőben.
 • Sárvár – egész évben nyár!

  Akit már többször megtréfált az időjárás nyaralás közben, igyekszik olyan helyet választani a szabadság értékes napjaira, ahol nem érheti meglepetés, sőt biztosra veheti, hogy kánikulában éppen olyan jól érzi majd magát, mint amikor kicsit hűvös-esősre fordul az idő. Sárvár az egyik biztos tipp.
 • Történelmi fénykorok nyomában

  Vannak városok, amelyek különleges atmoszférájukkal az első pillanatban lenyűgözik az embert. Sárvár a Nyugat-Dunántúl sokarcú városa történelmi emlékeivel, a várost átszelő Rába folyóval és világhírű fürdőjével kétségtelenül ezek közé tartozik.
 • Rhododendronok pompája

  A csúcsvirágzás előreláthatóan április 25-től május 15-ig tart. Csúcsvirágzásnak azt az időszakot hívjuk, amikor a korábban nyíló, illatos, lombhullató rhododendronok, vagy más néven azáleák együtt virágoznak a később nyíló, nagyvirágú, örökzöld rhododendronokkal. A két csoport együtt nyílásakor több ezer bokor ontja virágait a Jeli Arborétumban.
 • Májusi bemutatók Szombathelyen

  Moliére: Tartuffe - BEMUTATÓ: 2017. május 5. Rendező: Béres Attila, főszereplők: Mertz Tibor, Bajomi Nagy György, Nagy Cili, Edvi Henrietta Ben Jonson: Volpone - BEMUTATÓ: 2017. május 12. Rendező: Alföldi Róbert, főszereplők: Jordán Tamás, Bányai Kelemen Barna, Szabó Tibor, Csankó Zoltán, Hartai Petra, Bánfalvi Eszter
 • Április 1-jén nyitnak az Őrségi Nemzeti Park bemutatóhelyei

  Április 1-jét követően a hét minden napján várja látogatóit a Szalafőn található Őrségi Népi Műemlékegyüttes és a szőcei Lápok Háza – közölte hivatalos honlapján az Őrségi Nemzeti Park. Az igazgatóság munkatársai ezen a héten még végzik az állagmegóvó munkákat a szalafői épületeken, de hétvégétől már az érdeklődők vehetik birtokba a területet.
 • Láthatóvá tenni a láthatatlant

  Maria de Faykod magyar származású szobrászművész különleges fotókiállítása nyílt meg március 10-én a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galériában. A Béres Alapítvány támogatásával megvalósuló, egyedülálló kiállítást dr. Várszegi Asztrik OSB, pannonhalmi főapát nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Dejcsics Konrád OSB, a Pannonhalmi Főapátság kulturális igazgatója, Csordás Zoltán, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium tanára és Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke. Az eseményt jelenlétével megtisztelte a kiállítás védnöke, Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.
 • Friss hóágyúzott hó a pályákon

  Éjszakánként hóágyúkkal frissítik és ratrakolják a hóréteget az Intersport Síarénában. Ezen a héten is nagyon jó feltételeket kínálnak a sportolni vágyóknak. A síelhető pályák hossza eléri a hét kilométert, a hóréteg vastagsága a fő pályákon 100–200 cm, a többi pályán 60–70 cm.
 • Asszonyfarsang Bükfürdőn

  Idén is lesz asszonyfarsang hazánk egyik legsokoldalúbb fürdővárosában, Bükfürdőn.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum