Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 25., kedd, Eufrozina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
 • Őszi séta Zsámbékon

  A Zsámbéki-medence Pest megyében, a főváros árnyékában, alig harminc kilométerre meghúzódó, egyedi arculatú tájegység, hazánk egyik rejtett kincse, amely az őszi időszakban ideális célpontja a családi kirándulásoknak.
 • Virágzik a Kiskunság egyetlen őszi csillagvirág-állománya

  Az őszi csillagvirágnak sokáig nem volt ismert előfordulása a Kiskunságban. A Duna–Tisza közén csak Sándorfalva környékén él a fajnak egy pár száz tőből álló állománya.
 • Kisújszállás turisztikai fejlesztései

  Június 14-én tartották első szakmai találkozójukat az idén 300 éves újratelepülését ünneplő Kisújszállás turisztikai vállalkozói. Az egyik ötletgazda, dr. Kovács Tibor turizmusért és városmarketingért felelős alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, felvázolva, hogy folyamatos együttműködésre törekszik a város vezetése a turizmusban érdekelt szervezetekkel, vállalkozásokkal. Tatár Zoltán városfejlesztésért felelős alpolgármester tájékoztatta a résztvevőket a város által beadott fejlesztésekről, pályázatokról, kezdeményezésekről.
 • Változik az Országos Kéktúra nyomvonala

  Az Országos Kéktúra nyomvonala a Szárliget és Óbarok (Nagyegyháza) közötti szakaszon módosul.
 • Újra nyit az ország legnagyobb régészeti parkja Tácon

  Április elejétől újra várja a látogatókat Székesfehérvár és Tác közös büszkesége, az ókori római település maradványait őrző régészeti park.
 • Bódvalenke, a freskófalu

  Hét éve indult útjára a Bódvalenke Freskófalu projekt, amely nagyot változtatott a határszéli, borsodi falu életén. Érdemes ellátogatni az edelényi kistérségben lévő településre és megcsodálni a már 18 európai roma festőművész 33 hatalmas alkotásával „elvarázsolt” házakat.
 • A vasfüggönytől a hódokig

  Április a tavaszi túrák hónapja, még biztosan nincs nagy meleg, és ha egy kis szerencsénk van, hétvégenként nem esik az eső. Ajánljuk a nemzeti parkok túravezetővel szervezett kirándulásait, egyrészt a közösségi élmény, másrészt a szakszerű tájékoztatás és a biztonság miatt.
 • Keressünk vidéki „rokonokat”!

  Városlakóként egyre többünket vonz a vidéki élet, vágyunk a csendre, a jó levegőre, a természet közelségére. Pihenésképpen szívesen választunk olyan helyet, ahol mindehhez barátságos, befogadó, családias légkört is találunk. Mintha a vidéki rokonoknál nyaralnánk, ezt az élményt garantálja a szervezett falusi vendégfogadás.
 • Bencés hagyományok Pécsváradon

  Szent István koráig és a bencés szerzetesek világába repít vissza bennünket az időben a pécsváradi élményvár, amely teljesen megújulva várja a látogatókat májusban már a nyári nyitva tartás szerint. A Zengő lábánál, Pécs közelében fekvő település egyedülálló nevezetessége igazi tavaszi kirándulóprogramot kínál minden korosztálynak.
 • Városnéző kalandjáték

  Rendkívül gazdag és változatos a tavaszi kulturális kínálat a fővárosban: érdemes jó előre beosztani az időnket, hogy ne maradjunk le semmiről és felejthetetlen élményekben legyen részünk.
 • Fotóstúrák a természet szerelmeseinek

  Különleges túraajánlattal várják a természet- és a természetfotózás szerelmeseit a magyar nemzeti parkok a „Fotóstúrák nemzeti parkjainkban” és a Varázslatos Magyarország közös programsorozata keretében. Március végétől november közepéig tizenöt alkalommal hétvégéken várják a fotósokat.
 • Koncert és gyógynövények

  Pannonhalmában sosem csalódik az ember, az év bármely időszakában kínál érdekességet, ilyenkor ősszel élvezetes programokat és színpompás látványt nyújt.
 • Furmint-ünnep Mádon

  Tokaj-Hegyalján a vidék őshonos szőlőjéből készített bort, a furmintot ünneplik immár hagyományosan szeptember 5-én és 6-án Mádon. A szőlővel borított lankák között megbújó kis település negyedik alkalommal házigazdája a Furmint-ünnepnek, ahol a kitűnő borok, az ízletes ételek és a magas színvonalú kulturális programokon kívül különleges látnivalókat is kínál.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum