Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
 • Lánykérés a Budai Szabadtéri Színházban

  Mészáros Árpád Zsolt vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese, Piros Krisztina kezét a Budai Szabadtéri Színházban. A „Négyen” című szuperkoncert nézői, sőt a szervezők is nagyon meglepődtek, hiszen a lánykérésbe ők sem voltak beavatva. MÁZS és újdonsült menyasszonya rengeteg gratulációt kaptak, a közönség hátrafordulva ünnepelte őket.
 • Újra Aréna-koncert

  Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak – ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fent közönségével.
 • „Amíg csak élek, énekelek én”

  Sokan emlékszünk még arra a hosszú hajú, bársonyos hangú amatőr énekes-zenészre, aki 1963-ban a Rangers együttesben tűnt fel, majd az 1968-as Ki mit tud?-on berobbant az egyre sokszínűbb hazai popvilágba.
 • Jutalomjáték

  Sir Michael Gifford színészlegenda lehetetlen alak: mindenkivel goromba, folyamatosan káromkodik, kiszámíthatatlan, amióta pedig gyógyíthatatlan beteg, még elviselhetetlenebb. Gondozók sorát űzte már el maga mellől, és most újabb áldozata érkezik, az Angliába települt fiatal magyar színésznő, Dorottya. A lány titkon abban reménykedik, hogy Sir Michael a szárnyai alá veszi…
 • Nagy hullámvasút volt az életem

  Ha meglátják, nem hiszik el, hogy 74 éves! Körtvélyessy Zsolt Jászai-díjas, érdemes művészt a kora csak annyiban foglalkoztatja, hogy kevesebb idő van előtte, mint mögötte. Különösebb titka nincsen, szerinte jó géneket örökölt. Amire viszont büszke, hogy még mindig meg tudta őrizni a benne rejlő energiát a játékhoz.
 • A színésznek ünnep, ha játszhat

  Az év vége ünnepek sorozata. A művészek azonban ilyenkor is dolgoznak, hogy a közönség számára még emlékezetesebbé tegyék az ünnepet. Hogyan egyeztetik össze a családi hagyományokat és a színházi elfoglaltságot? Hogy töltik a karácsonyt? – erről kérdeztünk két ismert színészt.
 • Soltész Rezső hozza a formáját

  Soltész Rezsőnek nincs titkos receptje. Állítja, hogy őt a munka tartja karban. Kiadót vezet, négy lapot jelentet meg és rendszeresen fellép. Most éppen Aradszky László vendégeként készül egy turnéra.
 • Negyven éve együtt

  A színházat a küszöbön hagyják – ez régi szabály az Almási Éva–Balázsovits Lajos házaspárnál. Különben már szétdúlták volna a házat. A falakon nincsenek színházi, csak családi képek. Richárd náluk az unoka és nem egy király. Edit lányukat pedig őszintén féltették a kulisszák világától.
 • A korral bölcsebb lesz az ember

  Kern András naptárában nem sok hely van, délelőtt próbál, este játszik a Víg-, a Centrál vagy a Belvárosi Színházban, turnézik a Lövölde tér című előadásával és mindeközben rendezőként a harmadik filmjét vágja. Kitehetné a foglalt táblát, de azt mondja, hogy bírja, jutott ránk is egy kis ideje.
 • Eljött az összegzés ideje

  Szilágyi Tibor 72 éves. Ötven éve diplomázott és azóta folyamatosan színpadon áll. 2014 nyarán Szegeden fergeteges sikert aratott a Csárdáskirálynőben, a Rózsavölgyi Szalonban több mint ötven előadáson van túl Györgyi Annával a Szerettem őt című kétszemélyes darabban, Veszprémben a Fizikusok bemutatójára készül. No és rengeteget utazott Angkortól Mauritiusig, Normandiától Floridáig.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum