Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
 • Ez idén a legvonzóbb úti cél a horvát tengerparton

  Ezt a kis édenkertet a Horvát Turisztikai Iroda is a legszebb félszigetnek nevezte, ráadásul elhelyezkedése miatt a koronavírus sem érte el ezt a helyet, így Primošten tűnik a Horvátországba készülő családok és a párok egyik legjobb választásának.
 • Visszajövünk! belföldi kampány

  Visszajövünk! címmel a Magyar Turisztikai Ügynökség június 1-jén indítja nagyszabású belföldi kampányát, melynek célja a belföldi turizmus újraindítása, a nyári főszezon forgalmának erősítése.
 • Pünkösdtől újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái

  Újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái. A balatonfüredi, a büki és a győri szállodák már a pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, június közepétől a másik füredi szálloda, majd ezt követően az első budapesti hotel is megnyit. A Danubius Hotels szigorú higiéniai szabályzatot vezetett be, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket biztosít.
 • Arcpajzs a kávézóban, 20 négyzetméter minden strandolónak

  Ha a kávézók, éttermek, strandok betartják az állami turisztikai csúcsszerv nem kötelező ajánlásait, nagyon más élmény lesz a 2020-as nyár, mint a korábbiak.
 • A hideg tavasz miatt késik Európa, és ezzel együtt hazánk első szürete

  Elsőként Európában a Varga Pincészet megkezdte a Csabagyöngye szőlő szüretelését. Immár sokéves hagyomány, hogy minden évben a balatonboglári borvidéken található Ordacsehiben kezdődik a szüret Magyarországon, így az is hagyomány, hogy a Csabagyöngyéből készül Európa első újbora. Ez a szőlőfajta gyors szüretelést igényel, hiszen a darazsak és a madarak szeretik megdézsmálni, és az esős időre is érzékenyen reagál. A Csabagyöngyéből készült bor üde, friss, gyümölcsös, szőlőízű, kiváló fröccsalapanyag, de önmagában fogyasztva is nagy élmény a kóstolása. Könnyed gyümölcsös stílusa miatt sokak kedvence, de leginkább a fiatalokat, kezdő borivókat lehet vele elvarázsolni.
 • Kánikulában túrázni? Csak felkészülten!

  Ezúttal hasznos tanácsokat adunk, hogy a nyári melegben is élvezni tudjuk a kirándulást.
 • Hűsítő finomság jár a melegben az állatoknak

  A hazánkat napokban elérő hőség nemcsak minket visel meg, a körülöttünk élő állatokra is kiemelt figyelmet kell szentelnünk. Nincs ez másképp a magyarországi állatkertekben sem: a kis és nagy lakókat a gondozók gyümölcsökkel, fagyival kényeztetik az állatokat a meleg idején. A látogatókról sem feledkeznek meg azonban a parkokban, hiszen a legtöbb helyen már párakapuk segítenek a felfrissülésben a kirándulás ideje alatt.
 • A tökéletes útitárs

  Az új Sony DSC-HX90-es fényképezőgép alapvető eszközzé válik bőröndjében, akár városnézésre indul vagy kalandokkal teli tengeri hajóútra. Ezt a készüléket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy utazásai során a lehető legegyszerűbben ragadhassa meg az igazán fontos pillanatokat. A világ legkönnyebb kompakt fényképezőgépe minden helyzetben megállja a helyét.
 • Élvezzük a strandot a 7-es buszon is

  Különleges meglepetéssel kedveskedik a nap és a víz szerelmeseinek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. június 8. és július 7. között, ugyanis az egyik 7-es buszt virtuális stranddá alakítják át, hogy testközelbe hozzák az immár nyári üzemmódban működő budapesti fürdők által kínált élményeket.
 • Éjszakai vonatozás, bagoly- és denevérles

  Az ország egyetlen interaktív makettparkja, a szarvasi Mini Magyarország és az ország legnagyobb arborétuma, a Szarvasi arborétum kétnapos éjszakai programra várja a látogatókat a Múzeumok éjszakája alkalmából. Június 20-án szakértői vezetés mellett detektorral és éjjellátóval felszerelkezve indulhatnak esti arborétumi bagoly- és denevérlesre a gyerek- és felnőttlátogatók a Szarvasi arborétumban. A Mini Magyarországban pedig június 20-án és 21-én, pénteken és szombaton éjfélig világító, irányítható mini vonatok, kivilágított mini épületek fogadják az éjszakai Mini Magyarország felfedezőit.
 • Új vízitúra-kikötőhely a Mura mentén

  Megnyílt Alsó-Szemenyén a Mura 45 folyamkilométerénél az új vízitúra-kikötőhely, amely kenuk, csónakok biztonságos fogadására alkalmas. A kikötőnél, közvetlenül a folyóparton pihenőhely, padok, asztalok, csónaktároló épület, benne zuhanyzóval és mosdó várja a vízi sportok kedvelőit.
 • Naturisták és a női napozó

  Délegyháza ma is a hazai nudizmus legmertebb fellegvára, pedig másutt is hódolnak még az országban a szabad testkultúrának.
 • A napozás, az UV-sugárzás veszélyei

  Akár pár perces napon tartózkodás alatt is leéghet az ember, főleg a kisebb gyerekek, hiszen nekik érzékenyebb a bőrük.
 • Úti patika

  A gondtalan nyaralás egyik titka, ha alaposan felkészülünk minden eshetőségre és igyekszünk megelőzni a bajt. Fordítsunk a szokásosnál is nagyobb figyelmet az úti patika összeállítására, sok időt és idegességet takaríthatunk meg azzal, ha azonnal kéznél van a segítség.
 • Játszótér felnőtteknek

  A vonyarcvashegyi Lidó strand nem véletlenül népszerű a hazai és külföldi fiatalok és a fiatal családok körében: a héthektárnyi területen minden korosztály megtalálja a kedvére való szórakozást, sportot vagy játékot.
 • Véget vet a gyötrelemnek!

  Mi az: szárnya van és idegesítően zümmög? És még csíp is! Ez bizony a gyöt­rő­szúnyog. Csípése viszket, legfőbb ellensége a Catch Che­­mo­­­­­tox.
 • Művészet a csónakázótavon

  Ismét várja a vendégeket a Városligeti-csónakázótó, s vele együtt a vizére épített 14 európai uniós ország 25 alkotójának műveiből álló Art on Lake – Művészet a tavon című kiállítás.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum