Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. december 2., csütörtök, Melinda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Méltatlanul hátra sorolt bútordarab a gardróbszekrény

  Magyarországon még nincs olyan kultúrája a gardróbszekrényeknek, mint a nyugati országokban, nem tulajdonítanak neki akkora jelentőséget, mint például egy konyhabútornak. Alaptalan ez a megkülönböztetés, hiszen sok esetben egy beépített szekrényt is több évtizedig használunk, egy személyünkhöz és életmódunkhoz illeszkedő darab meghatározója lehet életminőségünknek.
 • Pólógrafika-pályázatot hirdet a LOLmarkt

  A LOLmarkt csapata pólógrafika-pályázatot hirdet, feltörekvő, tehetséges grafikusok mutathatják meg tudásukat. A pályázat témája „a magyar történelem modern köntösben”, de hogy ezen belül mit és hogyan valósítanak meg az alkotók, annak tényleg csak a fantáziájuk szabhat határt.
 • A természet legpraktikusabb anyagával hódít a Fjällräven őszi-téli kollekciója

  Az egyik legfunkcionálisabb természetes anyag, a gyapjú áll a Fjällräven 2021-es őszi-téli kollekciójának középpontjában. Az új ruhadarabok és táskák jól mutatják, hogy a gyapjú a túrázás és a nagyvárosi hétköznapok során egyaránt trendi, praktikus és fenntartható választást jelent a 21. században is. A svéd outdoormárka kizárólag visszakövethető, alternatív forrásokból származó, részben újrahasznosított, részben a húsipar melléktermékeként keletkezett, sok esetben amúgy kidobásra ítélt gyapjút használ termékei alapanyagaként, ezzel is segítve a fenntarthatósági szempontok érvényesülését.
 • Így lazult idén az esküvőiöltöny-divat

  Újra dübörög az esküvői szezon, ennek pedig a ruhaüzletek is érzik a hatását. Sokan az utolsó pillanatban, kapkodva próbálnak dönteni, mit is húzzanak magukra a nagy napon. Mégsem kell kompromisszumot kötni: ami elegáns, az lehet egyúttal kényelmes is.
 • Egy pólón a 302 magyar olimpiai bajnok

  Az olimpia tiszteletére igazi különlegességgel rukkolt elő Simai Zsolt dizájner, ugyanis egy pólóra rászerkesztette – a sportáguk megnevezésével – mind a 302 olimpiai bajnokunk nevét. A magyar tervező a ruhadarabon az eddigi olimpiák évszámait, helyszíneit és a magyar aranyérmek számát is felsorolta.
 • Kortárs ékszerhét Budapest

  Az Ékszerek éjszakája Budapest hét éve működő kezdeményezése, melynek alapvető célja a magyar kortárs, művészi ékszer szélesebb körben való megismertetése.
 • Így érdemes nekiállni egy nyaraló berendezésének

  Bár életünk csak egy kis részét töltjük a víkendházakban, mindenki arra törekszik, hogy a lehető legotthonosabb, legkényelmesebb hely legyen.
 • Nyertes Zsuzsa így állította meg az idő múlását

  Nyertes Zsuzsa az arcápolás megszállottja. A színésznő már tinédzserként rajongott a különböző kozmetikai kencékért, és ennek ma látszik is az eredménye: 62 évesen évtizedeket tagadhatna le. Ő maga is elismeri, sokat dolgozik azon, hogy amennyire csak lehet megállítsa az idő múlását.
 • Hátizsákokkal az óceánok tisztaságáért

  Harmadik alkalommal dobja piacra Kånken Art elnevezésű kollekcióját a svéd Fjällräven, amelyet ezúttal az óceánok világnapja inspirált. Az óceán kék színét megidéző, limitált szériás darabokat egy svéd művész, Linn Fritz alkotta meg a kreativitás, az önkifejezés és a társadalmi felelősségvállalás jegyében. A június 8-án debütált különleges hátizsákokkal a márka a műanyagszennyezés súlyosságára és az óceánok megtisztításának fontosságára hívja fel a Kånken-rajongók figyelmét.
 • A tökéletes túranadrág nyárra

  Tűző napsütés, rekkenő hőség, heves zivatarok, változékony terepviszonyok, sűrű aljnövényzet és rovarcsípések – ilyen kihívásokra kell felkészülnie annak, aki a nyári hónapokban túrázni indul. Ahhoz, hogy ebben az időszakban is jól sikerüljenek a kirándulások, érdemes a céljainknak megfelelő, minőségi túranadrágot választani. A tökéletes túranadrág titkát évtizedek óta kutató svéd márka, a Fjällräven szakértői ehhez gyűjtöttek össze hasznos tippeket.
 • Magyar győztesek a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen

  Népviseleti ruhákban és a kedvenc mesehőseik jelmezében is meg kellett mutatniuk magukat azoknak a gyerekeknek, akik elindultak a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen, amelyet idén a koronavírus-járvány miatt online rendeztek meg.
 • Itt a tavasz, ideje színesebben öltözködni!

  Ahogy virágba borulnak a fák, úgy mi emberek is szívesebben használunk élénkebb színeket az öltözködésünkben. Jönnek a lengébb, vidámabb ruhadarabok, de a pandémia is befolyásolja a 2021-es tavaszi trendeket.
 • Új kapszulakollekció a Fjällräven Samlaren

  A gyártás során megmaradt szövetanyagok felhasználásával készítette el legújabb, limitált kollekcióját a Fjällräven. A népszerű svéd outdoormárka számára a kezdetektől kiemelten fontos a fenntarthatóság, ezért 2021 tavaszán a Samlaren-termékek piacra dobásával csökkenti tovább ökolábnyomát. A kollekció minden darabja olyan különböző színű maradékanyagokból készül, amelyek felhasználása – kis mennyiségük miatt – korábban nem volt lehetséges. Az új koncepció jegyében azonban épp erre a problémára építve születtek meg az egyedülállóan színes és izgalmas Samlaren-ruhadarabok, illetve -kiegészítők.
 • Kiderült, hogy mik Magyarország kedvenc becézései

  Kicsim? Szívem? A számok alapján szinte biztos, hogy már Önt is szólította így a párja, egy friss felmérés szerint ugyanis ez a két becézés a legnépszerűbb a szerelmesek körében. Ugyanakkor az is könnyen előfordulhat, hogy valaki olyan párkapcsolaton átívelő becenevet kap, mint a Cicatábor vagy a Nyuffika. Mutatjuk a leggyakoribb megszólításokat!
 • A kezdő természetjárók igényeire szabott túracipővel bővíti kínálatát a Hanwag

  Az elmúlt hónapokban életbe lépett korlátozások a korábbinál is több embert ösztönöztek a túrázás kipróbálására. Az ő esetükben különösen fontos, hogy olyan túracipőben ismerkedhessenek a természetjárással, amely egyszerre kényelmes és könnyű, ugyanakkor stabilitásának köszönhetően biztonságos. Ezt szem előtt tartva alkotta meg a világ egyik első túrabakancsgyártója, az idén százéves Hanwag legújabb kollekcióját, amelynek fontos eleme a kifejezetten a kezdő túrázók igényeinek megfelelően kialakított, elsősorban az alacsonyabb hegységek bejárására optimalizált Torsby.
 • Idén százéves a világ egyik legnagyobb múltú, legkedveltebb túrabakancsmárkája

  A világ egyik legelső túrabakancsgyártója, a bajor Hanwag idén ünnepli 100. születésnapját, így immár kereken egy évszázada készít lábbeliket a természetjárás szerelmeseinek a hétvégi kirándulóktól a profi hegymászókig. Fennállásának századik évfordulója alkalmából a gyártó három különleges kiadású túrabakancsot dob a piacra.
 • Tiltólistás ruhadarabok

  Az egyik legmegosztóbb téma a női divatban, hogy 30 éves kor felett mit viseljünk. Az interneten sok lista és tanács kering arról, hogy milyen darabokat kellene mellőzni a harmadik iksz után. Ilyen lenne például a feliratos póló, a miniszoknya, a szaggatott farmer, az overáll, a csillogó vagy túlságosan kivágott darabok.
 • Divattermékké vált a védőeszköz

  A koronavírus-járvány kezdete óta alapkellékké váltak a maszkok, az arcot és az orrot eltakaró viselet pedig az elmúlt hónapokban divatcikké nőtte ki magát. Tavasszal sok olyan cég is maszkokat kezdett gyártani, akik korábban mással foglalkoztak, így tett az egyik legnagyobb múltú magyar zászlóüzem is. Míg az általuk készített zászlók eddig királyi paloták díszei voltak, ma maszkjaik segítik a vírus elleni védekezést több tízezer ember arcán. Tapasztalataik szerint egyre nagyobb az igény a mintázott, egyedi maszkokra is, mert ez is legalább annyit elárulhat rólunk, mint bármely más ruhadarabunk.
 • Bemutatkozik a magyar Fjällräven Foxtrail

  A népszerű svéd túrafelszerelés-gyártó nemzetközi Fjällräven Foxtrail blogja angol nyelven hosszú ideje szolgáltat praktikus és érdekes tartalmakat a túrázás szerelmeseinek, mostantól pedig a Fjällräven magyar nyelvű, kifejezetten hazai tartalmakkal szolgáló blogján is tájékozódhatunk.
 • A Fjällräven őszi-téli kollekciója

  Gyapjú Kånken hátizsákokkal és a legendás 1974 Expedition Down kabátok új generációjával színesíti kínálatát a Fjällräven az idei őszi-téli szezonban. A svéd túrafelszerelés-gyártó mind a gyártás, mind a felhasználás terén kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, ennek jegyében az új kollekció termékeinek fő alapanyagai az újrahasznosított gyapjú, valamint az etikusan előállított és teljes mértékben nyomon követhető tollpihe is környezetbarát forrásból származnak.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum