Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
  • Brutálisan megdrágul a közérti zacskó, ne menjen szatyor nélkül boltba!

    A környezetvédelem miatt szigorítják az egyszer használatos műanyag zacskókra, csomagolóanyagokra vonatkozó törvényt, közben a rájuk vonatkozó termékdíj is jelentősen emelkedik.
  • A biztonságos hazai élelmiszer-termelés a koronavírus-járvány után még fontosabb

    Az ország határain belül működő élelmiszer-előállítókra, vagyis a biztonságos hazai termelésre még nagyobb szükség van a koronavírus utáni világban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség) szerint. Ezért a szövetség arra kéri az élelmiszer-áruházláncokat, hogy ne szorítsák ki a magyar termelést több mint 80 százalékban meghatározó EU-konform ketreces tojást a boltok polcairól, és gondoljanak minden vásárlói rétegre a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve. Ebben a Tojásszövetség partnerre talált az Auchan, a CBA, a Reál és a Tesco hazai élelmiszerláncokban.
  • Csak a hibás terméket cserélik

    A karácsony közeledtével ajándékbeszerző körútra indulunk, előtte azonban nem árt tájékozódni, milyen jogaink is vannak, ha például a hirtelen felindulásból megvett holmit cserélni akarjuk, vagy ha kiderül, hogy a termék hibás, vagy csak egyszerűen nem teszik? Vigyázzunk az akciós és az interneten vásárolt termékekkel, mert érhetnek bennünket meglepetések.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum