Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. szeptember 28., hétfő, Vencel napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Margó Irodalmi Fesztivál

  A Margó Irodalmi Fesztivált október 15–18. között szigorú biztonsági előírások mellett rendezik meg a Várkert Bazárban. A fesztivál 4 napja alatt a szervezők közel 60 programmal várják az érdeklődőket.
 • Pörköltparádé

  Az ősz közeledtével érezzük, hogy a szervezetünk készül a télre. Elég már a salátákból, tartalmasabb, laktatóbb ételekre vágyunk. Az indián nyár olykor kettészeli terveinket a főzést illetően, hiszen az utolsó napsütést senki nem szeretné a tűzhely mellett, az ablakon keresztül élvezni. Sokkal inkább lennénk a szabadba, és kihasználni az idei év utolsó napsugarait.
 • XXII. Országos és Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál

  Szeptember 6–10. között rendezi a veszprémi Pannon Várszínház immár 22. alkalommal A Tánc Fesztiválját. A magyar kortárs táncművészet versenyszerű találkozóján a neves szakmai zsűri mellett a közönség előtt is megmérettetnek a társulatok.
 • Barokkzenei fesztivál Tatán

  Orgona- és rézfúvós hangversennyel, múltidéző udvari mulatságokkal, lantdalokkal és szonátákkal várja a közönséget a 21. Tatai Barokk Fesztivál az Esterházyak által emelt, ma már műemlék épületekben.
 • Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

  A Pesthidegkúti Művészeti Fesztivált augusztus 26. és 30. között rendezik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában.
 • Betyárfesztivált rendeznek a Mátrában

  A betyárvilág hagyományai, szokásai elevenednek meg a Mátrai Betyár Fesztiválon 2020. augusztus 14–15-én Sástón 3 helyszínen.
 • Szeptemberben rendezik meg a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált

  A korábban Nemzetközi Természetfilm Fesztivál néven ismert rendezvényt szeptember 11. és 13. között rendezik meg Gödöllőn. A szervezők az új elnevezéssel érzékeltetik a széles programkínálatot.
 • Idén is megrendezik a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivált

  Idén is megtartják augusztus utolsó hétvégéjén a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivált, amelyet azonban a járványügyi rendeleteknek megfelelően a szokásosnál kisebb körben, a kezdeti évek családiasabb hangulatában rendeznek meg.
 • A 44. Boglári Szüreti Fesztiválból 2 programot tartanak meg

  Mindent megtettünk az utolsó pillanatig annak érdekében, hogy a 44. Boglári Szüreti Fesztivál valamilyen formában megvalósulhasson – írja az ország egyik leglátogatottabb szabadtéri rendezvényének szervezőcsapata.
 • Szent István Napi Zenei Fesztivál Esztergomban

  Az aktuális szabályokat és korlátozásokat betartva az idei évben is szuper koncertek várnak mindenkit augusztus 15. és 22. között a Fesztiválszigeten. A következő fellépőkre biztosan számíthatunk: Tankcsapda, Caramel, Punnany Massif, Anna and the Barbies, Radics Gigi és Charlie.
 • 8. Nemzetközi Verkli Fesztivál

  Nyolcadik alkalommal szólalnak meg a hagyományos zenegépek, a verklik Keszthelyen 2020. szeptember 5–6-án a Nemzetközi Verkli Fesztiválon.
 • Új fesztivál debütál Budapesten

  Magyar motor- és hot rod építő bajnokság (EMAT), Miss Pin Up Hungary szépségverseny és hamisítatlan rockkoncertek is lesznek az első Bikers’ Weekend Budapest Fesztiválon a Vasúttörténeti Parkban.
 • Kaposfest – Nemzetközi Zenei és Művészeti Fesztivál

  Az augusztus 16–19. között zajló kaposvári kulturális fesztivál a pandémiás időszak szabályainak betartása érdekében csökkenti a nézőszámot és megduplázza a délelőtti koncertek számát.
 • 18. Spinoza Zsidó Fesztivál

  Szeptember 9-én nyit a Spinoza Színház. Mégpedig a régi, szolid árakon. Szokásuk szerint zsidó fesztivállal nyitnak, az idei már a 18. lesz a sorban.
 • Bőköz Fesztivál ötödször, 2020. szeptember 3–6.

  A rendezvény védnöke, dr. Hoppál Péter kulturális alapellátásért felelős miniszteri biztos a sajtótájékoztatón elmondta: az elmúlt öt-hat esztendőben az önmagára találás, az újraéledés mintaprogramjaként tekinthettek az Ormánságnak erre a térségére, ehhez a fesztivál is hozzájárult.
 • Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon

  Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.
 • PhotoExpo, 2020. szeptember 20.

  A világ rengeteg nehézségen megy keresztül napjainkban, amelyekhez alkalmazkodnunk kell. Figyelve a koronavírus-helyzetet egy kicsit módosítottak a 2020-as PhotoExpo időpontján és a megszokotthoz képest egy hónappal korábban, 2020. szeptember 20-án találkozhatunk újra az év legfotósabb napján.
 • Szeptemberben újra Budapesti klasszikus filmmaraton

  A Nemzeti Filmintézet immár negyedik alkalommal rendezi meg szeptember 22–28. között a főváros legnagyobb nemzetközi filmfesztiválját.
 • Salvatore Quasimodo Fesztivál

  A Nobel-díjas Salvatore Quasimodo 1961-es, balatonfüredi tartózkodása emlékére 1992 óta évről évre megrendezett költőverseny a magyar irodalmi élet neves eseménye, amelyet az olasz kulturális élet is számontart. A költőversenyre több száz magyar és külföldi pályázat érkezik minden évben, amelyek közül szakmai zsűri választja ki a legjobbakat.
 • Szeptemberben rendezik meg a járvány miatt elhalasztott Friss Húst

  Március 29-én kezdődött volna a magyar filmesek egyik legfontosabb eseménye, a Friss Hús, amelyet a járványhelyzet miatt elhalasztottak. A Friss Húst szeptember 10. és 16. között rendezik meg a budapesti Toldi moziban.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum