Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2021. december 2., csütörtök, Melinda napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • VII. Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál Mórahalmon

  Idén is várják Mórahalmon a pálinka és a tepertő kedvelőit. A kóstolókat vásár és jó hangulat színesíti. Lehetőség lesz egy interaktív látványfőzés megtekintésére, de meg lehet tanulni a pálinkakóstolás művészetét is a rendezvényen. A gyerekek sem maradnak ki a jóból: kézműves foglalkozáson és színházi előadáson vehetnek részt.
 • VIII. Nagy Orfűi Szalonna és Kolbász Fesztivál

  A sertéshús kedvelők számára ez a program egy igazán kiváló lehetőség arra, hogy megízlelhessék ezeket az igazán nagyszerű finom ételeket, amelyek egy félbevágott disznóból dolgoznak fel. Az eseményen részt vevő csapatokat szakmai zsűri értékeli és díjazza.
 • Csabai Kolbászfesztivál

  A Csabai Kolbászfesztivál, melyet 2021. október 28–31. között rendeznek meg, Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legismertebb gasztro-kulturális rendezvénye.
 • XIX. Tihanyi Garda Fesztivál

  Tihany számára a garda mindig kiemelt jelentőségű volt, ezért nem véletlen, hogy éppen itt kerül sor a Garda Fesztiválra. Évszázados hagyományt elevenítettek fel vele. A „látott hal” kifejezés elválaszthatatlanul kötődik Tihanyhoz és a régen itt élt bátor halászokhoz. Olyannyira, hogy bár már csak az emléke él az egykori gardázásnak, maga a hal bekerült a település címerébe is.
 • Oktoberfest a Gellért teraszán

  Literes korsókba csapolt bajor sörökkel, sramlizenével, faházakról lógó girlandokkal és bajor perecekkel várja az Oktoberfest hangulatára szomjazókat a Serfőző csapata. A Serfőző Biergarten október 7. és 10. között eleveníti meg a német sörforgatagot a Gellért söröző teraszán.
 • Jön a 9. Borkonferencia

  2021. október 21-én rendezik meg a 9. Borkonferenciát a budapesti New York Palotában. Az előzetes híradásokban már lehetett izgalmas témákról olvasni, ám most közzétették a részletes programot is.
 • Margó Irodalmi Fesztivál és könyvvásár

  Október 14–17. között a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében a Müpával közös szervezésben kerül megrendezésre az idén 10 éves Margó Irodalmi Fesztivál és könyvvásár a Várkert Bazárban. A Bookline támogatásával megvalósuló rendezvény ezúttal is számos hazai valamint világirodalmi könyvbemutatót, érdekes beszélgetést és még sok más izgalmas programot ígér a könyves sétáktól kezdve a zenés irodalmi produkciókig.
 • Újra Jazz és Bor Fesztivál Szentendrén

  Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Szentendrei Jazz és Bor Fesztivál szeptember 24. és 26. között várja a látogatókat Szentendrére. A varázslatos történelmi belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcán, az ország neves borrégióiból érkező hazai pincészetek várják az érdeklődőket, a Barcsay Múzeum udvara pedig Jazzudvarrá alakul erre a három napra, ahol a hazai jazztermés legjavát ízlelheti meg az ide látogató.
 • Nemzetközi zöld építés hete

  A Nemzetközi zöld építés hete az egyetlen olyan világméretű rendezvénysorozat, ami a fenntartható épített környezetre összpontosít. Itthon szeptember 20–24. között számtalan programot kínál a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete a reziliens épületekre koncentrálva.
 • Love Fesztivál Válon

  Ismét lesz tűzgyújtás a váli Love-szobornál, immár 2 napos fesztivál keretében várják a látogatókat.
 • BME egyetemi napok

  A BME egyetemi napokat 2007 óta hagyományosan minden év szeptemberében rendezik meg. Több zenei helyszínen a legnevesebb magyar előadók mellett külföldi fellépők is érkeznek az Infoparkban zajló rendezvényre.
 • Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál

  A Vadex Zrt. a hagyományokhoz híven idén is megrendezi a Pákozdi Pagony területén a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált. A program középpontjában ezúttal is a vadételek állnak majd.
 • Nyár végi gasztronómiai fesztiválok Debrecenben

  A virágkarnevállal nem ért véget a fesztiválszezon Debrecenben, újabb és újabb nagyszabású események töltik meg a város tereit a következő napokban, hetekben is.
 • Ikarus-fesztivál

  Ikarus-fesztivált rendeznek a Közlekedési Múzeum szervezésében szombaton és vasárnap Kőbányán a volt Északi Járműjavító Dízelcsarnokában. 
 • Nyárbúcsúztató JazzTime Fesztivál a Müpában

  Nyár eleji nagy sikerű koncertjeit követően augusztus végén a Müpa ismét megnyitja kapuit a zenei különlegességekre és felejthetetlen koncertpillanatokra vágyó közönség előtt. Valódi csemegékkel várja a jazz rajongóit az augusztus 27-én kezdődő megújult fesztivál, a JazzTime.
 • Magyar nóták és csárdaételek a Vörösmarty téren

  A Szent István-napok egyik legínycsiklandozóbb programja a Csárdafesztivál – A magyar virtus íze és ritmusa a belvárosban. A Vörösmarty téren augusztus 20. és 22. között válogathatunk a legnépszerűbb és legkülönlegesebb csárdaételek között a páratlan dallamvilágú és ritmusú magyar muzsika ölelésében.
 • Ars Sacra Fesztivál a Nemzeti Múzeumban

  2021-ben tizenöt éves jubileumát ünnepli az Ars Sacra Fesztivál, amely ebben az évben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben, szeptember 4. és 12. között kerül megrendezésre.
 • V. Belvárosi Sörfesztivál

  Augusztus 31.–szeptember 5. között újra megtelik sörrel a Szabadság tér. A 2020-as rendezvény számtalan változtatás mellett is sikerrel zárult, ezek után nem is volt kérdés, hogy idén is lesz sörfesztivál.
 • XVI. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

  Augusztus utolsó hétvégéjén Szentendre éjjel-nappal nyitva áll majd a látogatók előtt, és feltárul a város igazi arca. A járványügyi helyzethez igazodva idén is kisebb körben tartjuk meg nyárbúcsúztató rendezvényünket, mely műfajában, tematikájában így is sokszínű programkínálattal várja a látogatókat. A legkedveltebb Házak, udvarok, házigazdák programsorozaton túl most is lesznek városismereti séták, gyerekprogramok, jótékonysági gumikacsaverseny, táncszínház, kultszerenádok, fényfestés a Fő téren, moziprogramok, kiállítások. Korlátozott létszámú közönség előtt pedig koncertek is lesznek..
 • Sváb Sziget Fesztivál a Kis-Duna partján

  Idén első alkalommal rendezik meg a Sváb Sziget Fesztivált augusztus 19. és 22. között a Kis-Duna partján Szigetszentmártonban.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2021 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum