Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 25., kedd, Eufrozina napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Őszi romantika

  Aki az őszi hétvégéken egyszerre vágyik romantikus hangulatra, wellnesskényeztetésre és különleges helyszínre, annak a hazai kastélyszállók széles kínálatában érdemes keresgélnie.
 • Kikapcsolódás kényeztetéssel

  Nehéz lenne megmondani, az ország melyik fele gazdagabb termálvizekben, hiszen akár a Dunántúlra, akár az Alföldre gondolunk, rögtön híres fürdőhelyek egész sora jut eszünkbe. Az ősz beköszöntével különösen vágyunk a langyos vagy meleg víz simogatására, a kényeztető wellness élményére.
 • Saliris Resort Spa & Conference Hotel****superior

  A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.
 • Balatoni kalandok

  Utazás, nyaralás, wellness – mi más jutna először eszünkbe, mint a Balaton? Az idei nyár különösen jó strandidővel kecsegtet, ideje lefoglalni a szállást, kinézni a kellemes programokat és átadni magunkat a kikapcsolódás, a feltöltődés jó érzésének, azaz a nyári wellnessnek...
 • Hotel Visegrád****

  Wellnesskényeztetés, mennyei ételek, zamatos italok, ezernyi programmal megkoronázva.
 • Fürdőzés a sódomb alatt

  Egerszalók Egertől alig hat kilométerre fekvő közel kétezer lakosú kis település, a Gyógyvizek Völgye turisztikai kistérség meghatározó tagja. Világra szóló látványosságához hasonlót a törökországi Pamukkáléban, illetve a messzi Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Parkban láthat a turista.
 • Élvezzük a kényeztetést

  Egyre többen élnek hazánkban is azzal a lehetőséggel, hogy az év végi ünnepeket nem otthon töltik, hanem kényelmesen, wellnesshotelekben élvezik a teljes kiszolgálást és kényeztetést.
 • Felfedezésre váró fürdők

  Az őszi hónapokban a legjobb hétvégi ötlet valamelyik meleg vizű fürdőben áztatni magunkat és kényeztető kezelésekkel eloszlatni a ránk rakódott stresszt. Körülnéztünk a még felfedezetlen vidéki fürdők között és kitűnő pihenőhelyekre bukkantunk.
 • Bor, víz… Aquaworld

  Az ősz egyik meghatározó ünnepe a szüret.
 • Wellness a Nyírségben

  Baktalórántháza alighanem ritkán jut eszébe azoknak, akik könnyű nyári wellnessre vágynak, kivéve, ha jártak már a bűbájos közép-nyírségi településen, ahol minden megtalálható, amitől az ember jól érezheti magát egy júliusi hétvégén, vagy akár hosszabb ideig is.
 • Tapolcai lazulás+

  Vannak, akik azért választják a wellnesshoteleket, mert házon belül minden megtalálható a kikapcsolódáshoz, a teljes ellazuláshoz. Mások viszont igénylik az egyéb kalandokat is, szívesen megismerkednek a helyi nevezetességekkel.
 • Magyar Hotel a csúcson

  Az Oxigén Hotel****Superior Family & Spa 2015-ben elnyerte a World Luxury Hotel Awards által meghirdetett Best Forest Hotel kategória megtisztelő díját.
 • Magyar Termék Nagydíjat és Klímabarát Termék Nívódíjat kapott a Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

  2015. szeptember 3-án 18. alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíj-kitüntetéseket, melyeket idén 54 pályázó 57 pályázata érdemelt ki. A pályázat célja idén is az, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, a termelők és a szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. A nyertesek – a hagyományhoz híven – a Parlamentben vehették át a kitüntetéseket.
 • Minden évszakban, minden korosztálynak

  Igazi fürdőparadicsomba érkezik, aki az idén Gyulát és a híres Várfürdőt választja a nyaralás helyszínéül. A gyönyörű ősparkban lévő, 21 különböző nagyságú és hőfokú gyógy- és sportmedence mellett megannyi vízi játék és kényeztetés várja. Ne csodálkozzon senki, ha majd évről évre visszavágyik!
 • Gyógyító kényeztetés, wellness magas fokon

  Kényelem és kényeztetés, mindehhez a karosi gyógyvíz kedvező hatása, sok szórakozás és a helyi gasztronómia ízei – egyebek közt ezt kínálja Zalakaros egyik legnagyobb wellness- és gyógyszállodája. A Hotel Freya*** superiort fedett átjáró köti össze a zalakarosi Gránit gyógyfürdővel.
 • Fürdővédjegy a Rudasnak

  Mostantól nemcsak a szállodáknál, hanem a fürdőknél is érdemes figyelni a csillagokra: a Magyar Fürdőszövetség korábbi minősítését új védjegyrendszer váltja fel, amely öt kategóriában, 1–5 csillaggal értékeli a hazai vizes létesítményeket.
 • Szaunamesterek bajnoksága

 • Masszázsok, felöntések

  Csokoládés vagy rózsa- és fügeillatú masszázs, sókamra, gőz- és aromakabin, levendulás, pálinkás, jeges szaunafelöntés? Ma már egy jó színvonalú wellnesshotelben a legváltozatosabb kényeztetések közül választhatunk. Mi-előtt azonban rászánjuk magunkat az élvezetek kipróbálására, nem árt tájékozódni, hogy mire is jók?
 • Lazulás Magyarhertelenden

  Ha a wellness hazai hívei közül valaki még nem járt Magyarhertelenden, mielőbb célozza be a Mecsek északi lankáit, mert éppen itt az ideje, hogy felkeresse a szaunaparkjáról és szaunamestereiről is híres hertelendi élmény- és termálfürdőt.
 • Tavasszal nyit az Elixír

  Tavasz első havában nyitja meg kapuit Mórahalom legújabb medical wellness szállodája. Az előzetes tervek szerint 2014. év végére tervezték a nyitást, de a beszerzések elhúzódása és az időjárási körülmények miatt el kellett halasztani az átadást. A beruházás ennek ellenére rendben zajlik és a projekt megvalósítási ütemtervét is tartani tudják.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum