ItthonOtthonVan.hu

Ma 2014. június 10., kedd, Margit napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
  • A világ ötödik legjobbja a Gellért fürdő

    A budapesti gyógyfürdő maga mögé utasította a pekingi olimpiai uszodát és egy malajziai víziparkot is. Az elmúlt évben több nemzetközi elismerést is kaptak a magyar fürdők. Ennek köszönhetően mind a vendégforgalom, mind a bevétel nőtt a fürdőkben.
  • Európa öt legjobb gyógyvizének egyike

    Pihenés és kikapcsolódás várja Mosonmagyaróváron, Északnyugat-Magyarországon a „Bio” Flexum-Termál gyógyfürdőben. A fürdőhely évtizedek óta számos turistát vonz a városba, nem utolsósorban kiváló gyógyvize miatt, amely Európa öt legjobb gyógyvizének egyike.
  • Gyógyulás, wellness, szórakozás

    Az idén 85 éves a hajdúszoboszlói gyógyfürdő, amelyet Pávai Vajna Ferenc geológus felfedezése nyomán 1927-ben-alig két évvel azután nyitottak meg, hogy 1925-ben egy mélyfúrás nyomán felszínre tört a páratlan gyógyhatású víz.
  • OROSHÁZA-GYOPÁROSFÜRDŐ

    Tökéletes feltöltődés, hamisítatlan alföldi nyugalom, távol a város zajától, ezt kínálja Önnek és családjának Orosháza-Gyopárosfürdő. Gyopárosfürdő a strand-, az élmény- és a gyógyfürdőzők, valamint a kisgyermekes családok népszerű úti célja.
  • Tavaly is Hévíz volt a legnépszerűbb vidéki turisztikai célpont

    Az előzetes adatok alapján a gyógyhelyeken üdülnek legszívesebben a hazai és a külföldi turisták. Ez persze önmagában nem meglepő, de jelenleg Magyarországon mindössze 14 település rendelkezik ezzel a címmel. A tíz legnépszerűbb helyszín rangsorában viszont hat város is magáénak tudhatja ezt a minősítést.
  • Vizes élmények a Dél-Alföldön

    A Dél-Alföld turisztikai vonzerejét elsősorban a végtelen alföldi táj, a háborítatlan természet, a mezővárosok műemlékei, valamint a gyógy- és egészségturizmus jelentik. Az utóbbi időben egyre többen keresik fel a régió új fürdőlétesítményeit.
  • Budapest fürdőváros

    Budapest felmérhetetlen értékű gyógyvízkincse páratlan egészségturisztikai vonzerő. Örvendetes, hogy a régi fürdőket sorra felújítják, és a legkorszerűbb technikával ellátva, élményelemekkel és vonzó wellnessrészlegekkel bővítve adják át a nagyközönségnek. A hazai és a külföldi fürdőzők a gyógyulásban vagy a fájdalmuk enyhítésében bízva, egyre többen keresik fel a patinás fürdőket.
  • Hévíz, az élet forrása!

    Próbálta már, milyen csodálatos élmény télen a szabadban úszni és a termálvíz áttetsző párafüggönyén át szemlélni a hófedte tájat?
  • Fürdő és ivókúra – testnek és léleknek

    Korántsem mindegy, hogy az ország melyik táját és mely gyógyfürdőjét választjuk, ha bármilyen testi (lelki) bajunkat balneoterápiával szeretnénk gyógyítani. A rendkívül gazdag hazai termálkincsből nem könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. Szánjunk időt a vizek összetételének és hatásának tanulmányozására, mielőtt helyet foglalunk a sokféle gyógy- vagy termálszálló valamelyikében.
  • Hévíz, a megújuló élet forrása

    Ahhoz, hogy megújult lélekkel futhassunk neki az év előttünk álló részének, hogy könnyedén vegyük az akadályokat, szükségünk van a pihenésre, az elmélyülésre. Akinek még nem volt lehetősége az idén gondűző kikapcsolódásra, akkor épp itt az ideje, hogy megtegye! Ehhez például Hévízen igazán nyugodt, békés környezetet talál magának.
  • Gyógyászati központ a pápai Várkertfürdőben

    Befejeződött a pápai Várkertfürdő bővítése: január 2-től új gyógyászati központ fogadja a gyógyulni vágyó vendégeket. Az egyszerűséget sugárzó, 1500 négyzetméter alapterületű kétszintes épület közvetlen összeköttetésben áll a termálfürdővel.
  • Veli bej, a török gyöngyszem

    Szélesre tárta kapuit a nagyközönség előtt Budapest negyedik – egyben Közép-Európa legrégebbi – török fürdője, a Veli bej. A Szokollu Musztafa által 1574-ben emelt épület a Lukács fürdő és a Komjádi uszoda szomszédságában, az Irgalmasrendi Kórház és a Hild-udvar között bújik meg.
  • Hétvége a szaunázás jegyében

    Október 21–23. között a magyarországi fürdők és szállodák szélesre tárják a szaunák ajtaját. Az akcióhoz csatlakozó létesítményekben a közönség fél áron válthat jegyet a szaunákba.
  • Fürdőóriás a Kis-Balaton közelében

    Zalakaros hitvallása: Sanus per aquam, azaz egészség a víz által. A fürdőváros egyúttal a Kis-Balaton fővárosa is, ahol az érintetlen természet és a madárcsicsergés is a mindennapok szerves része.
  • Szecska, az örök kedvenc

    A Szecska – így becézik egymás között a budapestiek a város legnagyobb fürdőkomplexumát, amely méreteivel az európai rangsorban is előkelő helyezéssel büszkélkedhet. A szobrokkal díszített belső udvar medencéi és a vízben sakkozó fürdőzők már számos útikönyv és nemzetközi magazin címlapján szerepeltek. A fürdő ma újra eredeti szépségében, 18 medencével, orvosi és wellnesskezelések gazdag tárházával várja a vendégeket.
  • Wellness rózsabarackkal a Tisza partján

    Új és felújított medencék, napfényes, tágas terek, egyedi szaunavilág, különleges wellnessélmények és korszerű gyógyászati kezelések fogadják a vendégeket Tiszakécskén, a Tisza-parti termálfürdőben.
  • Újdonságok Bükfürdőn

    Vas megye közkedvelt gyógyüdülőhelye immár a kisgyermekes családok számára is vonzó úti cél. Az új pihenőtéri épületben gyermekmedence, három elemből álló beltéri élménycsúszdarendszer és játszószoba gondoskodik a vidám szórakozásról.
  • Belföldi utazásaink a számok tükrében

    A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2010-ben csak minden harmadik ember vett részt többnapos belföldi utazáson, ezen belül a legalább ötnapos utazáson részt vevők aránya 19 százalékot tett ki.
  • Kaposvári gyógyerő

    Átadták a kaposvári fürdő gyógyászati részlegét.
  • Megszépült Sóstógyógyfürdő

    Európai uniós támogatással 1,2 milliárd forint értékű fejlesztés fejeződött be a Nyíregyházához tartozó Sóstógyógyfürdő parkfürdőjében.
Következő oldal »
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2014 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum