Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2020. július 3., péntek, Kornél napja van.

Programsoroló

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Két kertmozi indul Budapesten

  A Teleki téri kertmozi péntekenként, a Hunyadi téri szombatonként várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel. A színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
 • Nyári szabadtéri táncestek a TáncParkban

  A Nemzeti Táncszínház nyáresti szabadtéri táncestjein flamenco, tangó, kortárs és hagyományőrző magyar táncokat láthatnak az érdeklődők július 16. és 23. között a Millenárison.
 • Július 5-én indul a Zsámbéki Nyári Színház

  Zsámbék különleges szabadtéri helyszínei adnak otthont a Zsámbéki Nyári Színház idei programjainak. A frissen felújított Zichy-kastély nyitott belső udvarán álló színpadra tervezik idén az előadások java részét, de lesz előadás egyes – gasztronómiához köthető – produkciók esetében a város kedvelt éttermeinek szabadtéri területein.
 • Július 17-én nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

  Bár a kőszínházak nyitása még várat magára, a szabadtéri szezon hamarosan Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is elindulhat.
 • Nyitnak a budapesti művészmozik

  Nyitnak a budapesti művészmozik, a Művész, a Toldi, a Puskin, a Kino, a Corvin, a Tabán, ugyanakkor marad az online Budapesti Távmozi is, sőt kertmozik is nyílnak városszerte – tájékoztatta az InfoRádiót Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. vezetője.
 • Az irodalom éjszakája 2020

  Résztvevő országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Izrael, Japán, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia és Törökország. Az idei téma: titkok.
 • Július 11-én nyit a Budai Szabadtéri Színház

  A tervezett júniusi nyitás helyett a járványügyi intézkedések és az időjárás miatt csak július 11-én nyílik meg idén a Budai Szabadtéri Színház az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén. A 2020-as programban koncertek, vígjátékok, musicalek, operett- és nótaestek váltják egymást a színpadon. Az idei idényben három nagyprodukció kerül bemutatásra.
 • Különleges autósmozit nyit a Müpa

  A Müpa alig várja, hogy ősszel újra megnyithassa kapuit, ám addig is szeretné maradandó pillanatokkal szebbé tenni a nyarat a közönség számára, ezért július 1. és 25. között az intézmény különleges autós koncertmozival lepi meg a nézőket. Szerdától szombatig a legkülönbözőbb műfajok hazai előadóinak a Fesztivál Színházban élőben zajló koncertjeit közvetítik az épület melletti parkoló hatalmas kivetítőjén.
 • Főtéri mulatság a Kolompos zenekarral

  A gyermekeknek kedveskednek hazánk egyik legnépszerűbb népzenei együttesének koncertjével.
 • Egy film, amit látnod kell!

  Sajátos aktualitást ad a jelenlegi helyzet arra, hogy újra megnézzük Magyarország első modern gyógyszeripari vállalat alapítójáról, Richter Gedeonról készült dokumentum-játékfilmet. A film ingyenesen elérhető az interneten.
 • Határon túli produkciók az Esztergomi Várszínház új évadán

  A nemzeti összetartozás évadjaként hirdette meg az Esztergomi Várszínház idei szabadtéri programját, melyben kárpátaljai, pozsonyi, révkomáromi és temesvári darabok is szerepelnek.
 • Szabadtéri mozivá alakult a Corvin Plaza tetőterasza

  Június 17-én nyitotta meg kapuit a Kultik terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premierfilmeket mutatnak be.
 • Lassan újraindul a színházi élet

  A koronavírus-járvány árnyékában a vidéki színházakban már zajlanak a próbák. A Pécsi Nemzeti Színházban például június 19-én bemutató lesz.
 • Mégis lesz Szegedi Szabadtéri Játékok a Dóm téren

  Nemcsak az újszegedi színpadán tartja meg idén előadásait a Szegedi Szabadtéri Játékok, hanem a Dóm téren is lesznek nyári színházi esték.
 • Ingyenes kertmozi nyílt Budapesten a Tímár utcánál

  A járvány nálunk már lecsengőben van, ahogy a hivatalos számokból kiolvasható, viszont sok olyan kulturális intézmény van, ami még nem nyithat meg. Ilyenek például a klasszikus mozik is.
 • Megnyitja a nyári szezont a Szarvasi Vízi Színház

  Idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát a szigorú járványügyi szabályok betartásával. A nyitógála után további meglepetésekre számíthatnak egy hónapon keresztül a látogatók.
 • Szabadtéri mozireneszánsz kultfilmekkel

  Nyithatnak Budapesten a kertmozik és sok autósmozi is elindul. Széles az online filmkínálat is.
 • Premier a Miskolci Nemzeti Színházban

  A Miskolci Nemzeti Színház minden bizonnyal Európában elsőként tart új bemutatót a járványhelyzet kihirdetése óta.
 • A Fesztivál Akadémia Budapest „Fellélegzés” címmel ünnepli a zenét és az életet

  Augusztus 20. és 30. között tartják az idei Fesztivál Akadémia Budapest koncertsorozatát hatvan kiváló magyar művész részvételével a Zeneakadémián és más budapesti helyszíneken. A „Fellélegzés” címet viselő fesztiválon fellépő művészek mesterkurzusokat is tartanak országszerte és a Fesztivál Akadémia Budapest új kezdeményezéseként december 3. és 6. között Miskolcon rendezik meg a Kelet-közép-európai Hubay Jenő hegedűversenyt.
 • Hálakoncert az egészségügyi dolgozóknak

  Ezer olyan ápolót, orvost, mentőst, kutatót hív meg és lát vendégül a Budai Szabadtéri Színház, akik az elmúlt hónapokat a frontvonalban töltötték a koronavírus elleni küzdelemben. A 2020. augusztus 31-én megrendezésre kerülő koncerten musical-, operett- és popénekesek lépnek fel, mindannyian ingyenesen, munkájukat felajánlva az egészségügyi dolgozók számára.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2020 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum