Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2017. december 13., szerda, Luca napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Fényvillamos Budapesten

  2017-ben is jár a fényvillamos Budapesten.
 • Decemberben izgalmas élőkoncertek és különleges karácsonyi ajándék várja az utasokat a Budapest Airport terminálján

  Hatalmas, ezüstszínű csillagok, mesés díszek, színes fények és ismert karácsonyi dalok jelzik, hogy az ünnepi hangulat megérkezett a repülőtérre. Különleges élményben lehet része annak, aki decemberben utazik a Budapest Airporttól, mivel az élőkoncertek mellett decemberben egyedi ajánlatok és különleges karácsonyi ajándék is várja az utasokat a 2-es terminál közepén felállított színpadon.
 • 4+1 karácsonyi dekorációs ötlet a természetből

  A karácsonyra hangolódva természetes alapanyagokból készült díszeket mutatunk be olvasóinknak, amelyek minimális hozzávalókból könnyedén elkészíthetőek otthonunkban. Használjuk ki az erdő kincseit és a boltban vásárolt dekorációk mellett díszítsünk kreatívan, egyedien!
 • Megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája

  A főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályáján korcsolyázhatunk egészen február végéig a Hotel President tetőteraszán.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont decemberi programjai

  Nyitvatartás 2017. december 1-től szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 óra. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától is fogadunk. A csoportokat kérjük, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be az Agóra weboldalán keresztül. Rendkívüli zárvatartás: Ismét az Agóra ad otthont a FIRST LEGO League nemzetközi robotverseny debreceni regionális fordulójának, emiatt 2017. december 8. és 10. között nem fogad látogatókat az élményközpont. Téli szünet: Az élményközpont 2017. december 22-től 2018. január 3-ig zárva tart.
 • A Mikulás idén is a Budakeszi Vadasparkba látogat

  December 6-án, egy remélhetőleg hóval borított szerdán, a Budakeszi Vadaspark lesz a Mikulás Föld körüli útjának következő állomása. A híres gyerekdalnak megfelelően hóból lesz a subája, jégből lesz a cipője, lengeni fog a szakálla és szánnal érkezik majd Budakeszire, hogy egy egész délelőttön keresztül pakolja ki zsákjából a sok minden jót. A Mikulás várva várt látogatása idején ráadásul a 14 éven aluli gyermekek ingyenesen léphetnek be a vadasparkba!
 • Aranybál a Vigadóban

  A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – 2018. január 20-án szeretettel várja önöket az Aranybálra a Pesti Vigadóba!
 • Idén is valódi rénszarvasokkal érkezik a Mikulás a Gozsdu Udvarba

  December 6-án karácsonyi meglepetésekkel teli délután várja a látogatókat a Gozsdu C Udvarában.
 • Nyugdíjas Expo 2017

  Az idén kilencedik alkalommal december 8–9-én rendezik meg az év nyugdíjas-találkozóját Budapesten a BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban. A rendkívül népszerű, megújult Nyugdíjas Expo az idén a már nyugdíjban lévők népes táborán kívül a nyugdíjba készülőket, az 50 feletti korosztályt is megszólítja.
 • A Mikulás idén erdei kisvasúton is érkezik

  December 6. a nap, amelyet minden kis és nagy gyerek csizmát tisztítva, izgatott leskelődéssel vár. Köztudott, hogy a Mikulásnak sok otthont kell felkeresnie, de előtte különleges helyszínen, az erdőben is találkozhatunk vele és kis segédjeivel. Az Erdeiprogramok.hu most olyan gyermekprogramokat gyűjtött össze, amely során a Mikulás a természetbe hív gyerekeket és szülőket egyaránt!
 • Adventi és karácsonyi vásár

  Sült gesztenye, kürtős kalács, forralt bor – fűszeres édes illatok lengik be a főváros egyik legszebb helyszínét, a Vörösmarty téren az idén is gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a látogatókat a Budapesti adventi és karácsonyi vásár 2017. november 10. és december 31. között.
 • Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár

  A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület idén 12. alkalommal rendezi meg adventi rendezvényét a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában. Jó hangulattal, sült gesztenyével és forralt borral várja a civil szervezet vendégeit december 9–10-én 16 órától Gyenesdiáson a községháza előtti téren.
 • Idén is lesz Tatai vadlúdsokadalom

  A tatai Öreg-tó eddig is az ország egyik legintenzívebben megfigyelt vadlúd-gyülekezőhelyének számított, de a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület egy olyan technikai újítást kezdeményezett, amellyel a megfigyelési lehetőségek tárháza jelentősül bővül.
 • Budapest napja

  Rengeteg játékkal, még több zenével és ünnepi meglepetésekkel vár mindenkit Budapest születésnapján, Pest, Buda és Óbuda egyesítésének alkalmából a Fővárosi Önkormányzat és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. egy hamisítatlan, ingyenes családi napra november 19-én, vasárnap napkeltétől napnyugtáig a Bálnába. 
 • Kutyajátszópark lesz a Ligetben

  Játszópark létesül a kutyásoknak a Városligetben, a Hermina úti élményparkban játszófelületeket, a szabad ásás biztosítására homokos felületet, kutyapancsolót, valamint futtató és labdázó területeket is kialakítanak.
 • Vadászati Tanösvénnyel gazdagodott a Budakeszi Vadaspark

  A Budakeszi Vadaspark újonnan átadott attrakciója a hazai vadgazdálkodás nagy múltra visszatekintő hagyományát és az örökerdő-gazdálkodásban betöltött szerepét mutatja be formabontóan a látogatóknak. A Vadászati Tanösvény elsődleges célja, hogy játszva, interaktív módon mutassa be a vadászati kultúrát, betekintést adjon a vadászati módszerekbe és abba a gazdag tudásanyagba, ami a hazai erdészek-vadászok munkájának alapját jelenti.
 • 6. Társasjátékok ünnepe

  2000 kipróbálható társasjáték, 350 asztalon, 6 teremben, 3000 négyzetméteren, 100 játékmesterrel.
 • Utazz a Királyréti Erdei Vasúttal!

  A Királyréti Erdei Vasút remek programot kínál, amelyen megcsodálhatjuk a téli erdő csodáit a családdal, barátokkal.
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont novemberi programjai

  Az Agóra Tudományos Élményközpont interaktív terében több mint negyven különleges játék próbálható ki, amelyek szorosan kapcsolódnak valamilyen tudományos jelenséghez. Emellett az élményközpontban naponta többször különböző ismeretterjesztő előadások és kísérleti bemutatók közül választhatnak a látogatók. A programok hétköznapokon 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek, hétvégén 11-től 17 óráig óránként indulnak. A részletes programról az www.agoradebrecen.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
 • Félelem és reszketés a Budakeszi Vadasparkban

  Mint minden évben, a Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is vérfagyasztó meglepetésekkel készülnek halloween alkalmából. Aki jelmezben érkezik, fél áron léphet be a vadasparkba. Október 28-án, szombat este így nem csak az állati hangoktól lesz zajos az erdő. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók!
Következő oldal »
Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2017 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum