Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2018. szeptember 25., kedd, Eufrozina napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • VR-szemüveg segítségével kalandozhatunk az őskorban Pécsett

  A virtuális valóság (VR) technikájával mutatja be a Kárpát-medence és a Mecsek több millió évvel ezelőtti tájait és jellegzetes ősállatait a pécsi állatkert.
 • Kardióösvényt alakítottak ki a Normafán

  Kardióösvényt alakítottak ki Budapest XII. kerületében a Normafán, a túraútvonal elsősorban szív- és érrendszeri vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, valamint cukorbetegek számára készült, de egészséges embereknek is ajánlják betegségmegelőzés vagy állapotfelmérés céljából.
 • Borhíd Fesztivál: bor, mámor és Esztergom

  Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is várja a látogatókat az idei Borhíd Fesztiválon és borünnepen, amelyet október 5–7-ig rendeznek meg Esztergomban.
 • III. Erdővarázs családi nap

  Az állami erdőgazdaságok a Szabadság térre várják mindazokat, akik kíváncsiak a hazai erdők értékeire és az erdészek különleges munkájára. A főleg családoknak szóló ismeretterjesztő programokat változatos színpadi előadások kísérik, fellép többek között Szalóki Ági, a Rutkai Bori Banda, a Csörömpölők Együttes és a Kifli Zenekar, de állatbemutatók, óriásbábok és lábbábos színház, valamint a kaposvári Roxínház bemutatója is megtekinthető a mindenki számára ingyenes rendezvényen.
 • Lite Ride közlekedésbiztonsági családi nap 

  Harmadik éve megrendezésre kerül a „Lite Ride” közlekedésbiztonsági családi nap az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság (ORFK-OBB), a XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, a ZIM Stúdió Kft. és a KTI Nonprofit Kft. szervezésében, mely kiemelten foglalkozik a láthatóság témakörével, valamint a különböző korosztályokhoz illeszkedő aktivitásokkal hívja fel a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára.
 • Ehhez az autóbérléshez nem kell majd jogosítvány

  Szeptember 22-én rendezik meg a Volkswagen-rajongók éves találkozóját a Hungaroringen. Az előző évekhez hasonlóan a Europcar Mini Autókölcsönzője most is várja a legkisebb autórajongókat. Amíg a gyerkőcök száguldoznak, addig a vaku nem a gyorshajtókat meszeli le, hanem a felnőtteket, akik autós és vicces kiegészítőkkel fotózkodhatnak a pálya mellett felállított fotóautomatában.
 • Kulturális örökség napjai

  2018. szeptember 15–16. között ismét megrendezésre kerül a Kulturális örökség napjai. Több több száz olyan épület nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, amely máskor nem, részlegesen, időlegesen vagy csak a társadalom egyes rétegei számára elérhetők. Sétákkal, épületbemutatásokkal és rendezvényekkel várják az érdeklődőket.
 • InnoLignum

  A hosszú távra tervezett InnoLignum Sopron erdészeti és faipari szakvásár és rendezvénysorozat innovatív, élenjáró megoldásokat felsorakoztató, a kis- és középvállalkozások számára is elérhetőbb „mustra”, illetve programlehetőségek centrumává kíván válni. Érdemes lesz ellátogatni tehát Sopronba.
 • Nemzeti vágta a Hősök terén

  Idén szeptember 14–16. között gyűlnek össze Magyarország és a határon túli magyarság lovasai a Hősök terén, hogy kiderüljön, ki viheti haza a győztesnek járó Aranysarkantyút.
 • XII. Ars Sacra Fesztivál

  A fesztiválok idejét éljük, melyek között a már tizenkét éves, nemzetközi minősítéssel rendelkező Ars Sacra Fesztivál egyedi. Segít meglátni, amit rohanó világunkban nehezen veszünk észre, kiemel a hétköznapokból és rámutat a személyes Istenre, aki áthatja teremtett világunkat.
 • Agóra-klubok

  Ha már magával ragadott a tudományok varázsa, jelentkezz valamelyik Agóra-klubba! Ki tudja, talán benned is ott bujkál a jövő egyik nagy tudósa, mi segítünk kibontakoztatni tehetséged!
 • Az Agóra Tudományos Élményközpont szeptemberi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül. Az Agóra 2018. szeptember 3. és 18. között – karbantartási munkálatok miatt – zárva tart. Nyitás szeptember 19-én, szerdán 13 órakor.
 • Állatkertek éjszakája a Budakeszi Vadasparkban

  Augusztus 31-én, pénteken ismét megrendezik az Állatkertek éjszakáját, amihez a Budakeszi Vadaspark újból csatlakozik. A vadaspark munkatársai már teljes gőzzel készülnek az egész estés eseményre, melyre különleges éjszakai szakvezetéseket, látványetetéseket és Állatijó bemutatót szerveznek a látogatóknak. A zseblámpát és a kíváncsiságot senki ne felejtse otthon!
 • Ezeket a virágok láthatók nyáron a Pilisben

  Kígyószisz és seprence, gyújtoványfű és harangvirág – a Pilisi Parkerdő erdészei a nyári virágokból gyűjtöttek egy csokorra valót, hogy ki-ki megismerhesse az erdei utak mellett, a tisztásokon és réteken vagy a gyepekkel tarkított bokorerdőkben előforduló fajokat.
 • Éjjeli ragadozómadarak, csillagvizsgálás – Állatkertek éjszakája

  Augusztus 31-én rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája nevű országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi állatbemutató hely készül változatos és izgalmas esti programokkal.
 • A Pálházi erdei vasút napja

  Az országos kisvasúti nap rendezvénysorozat soron keretében augusztus harmadik szombatja a Pálházi ÁEV kisvasúti napja.
 • Esti sétákkal vár a Debreceni Állatkert

  Az idén 60 éves, Magyarország első vidéki állatkertje exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen évek után újra indul az egyik legnépszerűbb eseményük, az Esti séta az állatkertben.
 • Gyógynövényismereti túra Ócsán

  Komsa Ildikó fitoterapeuta vezetésével a láprétek őszi gyógynövényeivel, majd természetes házi praktikákkal ismerkedünk.
 • Távcsöves bemutató Zselicen

  Magyarország egyik legtisztább, fényszennyezéstől majdnem mentes csillagos égboltján ismerkedhetnek meg a nyári csillagképekkel, leglátványosabb objektumokkal. A Vénusz megfigyelésére – földközelsége miatt – a lehető legjobb időszak.
 • Az Árkádban is mozizhatsz

  Egy hónapon keresztül autósmozival várja a budapesti Árkád Bevásárlóközpont a filmrajongókat. A szeptember 2-ig tartó program során mindennap más filmet mutatnak be az este 8-kor kezdődő vetítéseken.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2018 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum