Aktív kikapcsolódás és wellness a Tisza-tónál – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2016. augusztus 10., szerda, Lőrinc napja van.

Rovatok

Régiók

Aktív kikapcsolódás és wellness a Tisza-tónál

Novemberi nyugalomterápia

Megjelent: Itthon Otthon Van, 2010. október

A nappalok rövidülnek, az időjárás egyre zordabb, itt az ideje egy kis pihenőnek! A novemberi levertség egyik leghatásosabb ellenszere egy kellemes hétvége a termálvizekben is bővelkedő Tisza-tónál, ahol minden adott a romantikus vagy éppen az élménygazdag családi kiruccanáshoz!


Saját gyógy- és termálfürdővel, valamint wellness-szolgáltatások széles kínálatával várja a turistákat a Tisza-tó körüli városok többsége. A romantikus tóparti séták, a csónaktúrák és a frissítő kerékpáros kirándulások után bizony testünknek-lelkünknek jólesik egy kis kényeztetés.

Tiszaújváros Magyarország egyik legmodernebb, gyógyvízre épülő gyógyászati központjával büszkélkedhet. A város termálvize sokéle betegség hatékony ellenszere – nem véletlenül látogatnak ide olyan sokan. A fürdőkomplexumban három fedett és egy nyitott gyógyvizes medence, sóbarlang, szauna, szolárium és gyógyászati kezelések gazdag tárháza segíti

a felfrissülést.

 

Berekfürdő valamivel távolabb található a Tiszától és a Tisza-tótól. A nyugalomra vágyó vendégek csendes, családias környezetben élvezhetik a fürdőzést. Karcag szintén nevezetes gyógyfürdőjéről. A város nyugati részén fekvő városi gyógyvizű strandfürdő egész évben várja látogatóit. A 2004-ben épült modern látványmedencében sodrófolyosó, pezsgőfürdő és dögönyöző élményelemek fokozzák a fürdőzés örömét.

 

Tiszafüred a Tisza-tó fővárosa. A település közvetlenül a tó partján terül el, így fárasztó túrák nélkül is bármikor megcsodálhatjuk Magyarország második legnagyobb – és legfiatalabb – tavát. Ráadásul a földfelszín alatt itt is értékes termálvízkincs rejtőzik, amelynek jótékony hatását akár négycsillagos szállodában is élvezhetjük.

 

Tudta-e...

...hogy a Berekfürdőn fakadó gyógyvizet a „Nagykunság aranya” néven emlegetik?

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2016 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum