Parti és pihenés a Tisza-tónál – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2016. augusztus 11., csütörtök, Zsuzsanna napja van.

Rovatok

Régiók

Parti és pihenés a Tisza-tónál

Megjelent: Itthon Otthon Van, 2010. november

Nem árt minél korábban megszervezni az év utolsó nagy buliját! Gondoljuk ki időben, hogyan használjuk ki az ünnepek közti szabadidőt, a felgyülemlett energiákat és szabadságokat.


Egy téli Tisza-tavi pihenés a családdal vagy a barátokkal – némi fesztelen wellnessezéssel megkoronázva – kiválóan alkalmas a nyugodt elvonulásra és a „memóriatörlésre”. A határtalannak tűnő jégmező korcsolyázásra és gyalogtúrákra csábít, a cölöphidakról és a kilátótornyokból újra és újra rácsodálkozhatunk a hóval borított világ szépségeire. Letelepedhetünk a tóparton forralt borral és pecabottal felszerelkezve, vagy GPS-túrákon elkalandozhatunk a négy égtáj felé.

A csapat jutalma mi más is lehet, mint egy üveg nagykörűi cseresznyepálinka, amelyet szigorúan füredi butellában kell tárolni, és saját kezűleg agyagozott „betyárpohárból” elfogyasztani. Másnap aztán megújulva merülhetünk el a régió termálfürdőinek gőzölgő medencéiben, vagy a szaunában, illóolajok illatával eltelve, tervezgethetjük a jövőt.

A régi parasztházak, a fogadók és kézműves műhelyek, a disznótoros fesztiválok vendégszeretete és a Tisza-tó érintetlen téli világa kivételes élményeket kínál. Ezekből táplálkozhatunk egészen tavaszig, amikor újabb fergeteges bulikkal és vadregényes csodákkal vár az ébredő természet és a Tisza-tó.

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2016 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum