Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. október 3., hétfő, Helga napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Tuning és Retro Fesztivál

  Tuningautók, szupersportautók és oldtimergyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra a Magyar Vasúttörténeti Parkban.
 • Mínima néven nyitott új mediterrán bisztró a Belgrád rakparton

  Akár langusztát is rendelhetünk zellersztéken a Mínima Bistróban, a már kultikus Dionysos Taverna alapítójának új éttermében. A mediterrán ihletésű ízeket gourmet-tálalásban, mégis megfizethető árakon kínálják.
 • Heted7Dalok

  A magyar népmese napján jelentették be: 2023 novemberében Heted7Dalok címmel nagyszabású színpadi produkciót mutatnak be a Papp László Sportarénában. Az ötletgazda és rendező Szabó Simon színművész, aki ismert előadókkal dolgozik gyerekkora kedvenc meséinek újragondolásán.
 • Mivel tehetjük hatékonyabbá az edzésünket?

  Eddig is tudtuk, de az elmúlt időszak talán még inkább felhívta rá a figyelmet, mennyire fontos egészségünk megőrzéséhez a mozgás, a jó erőnlét, mindamellett, hogy kellemes közérzetünkhöz, lelki stabilitásunkhoz is hozzájárul, ha komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben. A minél hatékonyabb edzéshez, egyéni céljainktól függően, ma már számos étrend-kiegészítő áll rendelkezésre, azonban korántsem mindegy, milyen összetételű és minőségű termék mellett tesszük le a voksunkat. Bodó Zoltán életmódmentor segít az eligazodásban.
 • Az egészség- és termékenységtudatosság fontosságát hirdeti a Katolikus Szeretetszolgálat

  Szakmai háttérbeszélgetést szerveztek a sajtó képviselői számára a Cikluskövetés tudományosan elismert módszerei az orvosi gyakorlatban címmel a Katolikus Szeretetszolgálat budapesti központjában. A Katolikus Szeretetszolgálat kiemelten fontosnak tartja a nők egészség- és termékenységtudatosságának támogatását, melyet leginkább az orvosokon és tanácsadókon keresztül lehet megvalósítani. A Katolikus Szeretetszolgálat a működése kezdete óta felkarolja azokat a társadalmi elveket, amelyekben hisz: az emberi méltóság kérdése, a termékenységtudat támogatása, a gondviselő szeretet megvalósítása mind olyan elvek, amelyek a társadalom működésében kiemelt szerepet játszanak.
 • Az egészség- és termékenységtudatosság fontosságát hirdeti a Katolikus Szeretetszolgálat

  Szakmai háttérbeszélgetést szerveztek a sajtó képviselői számára a Cikluskövetés tudományosan elismert módszerei az orvosi gyakorlatban címmel a Katolikus Szeretetszolgálat budapesti központjában. A Katolikus Szeretetszolgálat kiemelten fontosnak tartja a nők egészség- és termékenységtudatosságának támogatását, melyet leginkább az orvosokon és tanácsadókon keresztül lehet megvalósítani. A Katolikus Szeretetszolgálat a működése kezdete óta felkarolja azokat a társadalmi elveket, amelyekben hisz: az emberi méltóság kérdése, a termékenységtudat támogatása, a gondviselő szeretet megvalósítása mind olyan elvek, amelyek a társadalom működésében kiemelt szerepet játszanak.
 • Egyre többen érdeklődnek a klímák fűtési funkcióiról

  A nyári időszakban rengetegen fordultak klímatelepítő szakemberekhez. Sokan csak egyszerű karbantartást kértek, hogy biztosíthassák készülékük megfelelő működését, de ennél is többen vásároltak idén új berendezést ingatlanukba. Ami furcsa, hogy ebben az évben – a hőség ellenére – megugrott a hűtés helyett inkább fűtésre optimalizált klímák iránti érdeklődés is.
 • Nem tudják a szépségipari cégek, hogy mire van szükségünk

  Márkaerősítésnél és új termék bevezetésénél is fontos a szépségipari cégeknek, hogy eljussanak a megfelelő célcsoportig és hiteles véleményeket szerezzenek. Horváth Beáta szépségipari marketingszakértő szerint az Amerikából indult beauty boxok évtizedes népszerűségnek örvendek itthon is, hiszen miközben a vállalatok pontos képet kaphatnak a felhasználói szokásokról, közelebb kerülve ezzel a keresleti igények kiszolgálásához, a vásárlók nyomott áron próbálhatnak ki új, akár luxuskozmetikumokat is.
 • Esszencia borest Miskolcon

  Miskolc legkülönlegesebb boreseménye várja a közönséget 2022. november 25-én a Zenepalotában, ahol az ország minden szegletéből érkező 20 hölgyborász mutatja be finomságait.
 • Így maradhat értékes az ingatlanunk a válság idején

  Senki számára sem újdonság, hogy energiakrízis küszöbén állunk, ami értelemszerűen kihat az ingatlanpiacra is. De vajon milyen ingatlanok őrizhetik meg az értéküket, és mit tehetünk, hogy az ingatlanunk eladhatóvá váljon?
 • Magyar üvegművészek tárlata nyílik a Szent István-bazilikában

  A Magyar Üvegművészeti Társaság (MÜT) öt év kényszerszünet után idén negyedik alkalommal rendezi meg nagy csoportos kiállítását, a HUGLASS-t. A hatvan művész alkotását bemutató tárlatot október 4-én 19 órakor nyitják meg Budapesten a Szent István-bazilika kupolájában található Lovagteremben, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A különleges válogatás november 7-ig tekinthető meg a Szent István-bazilika kilátójába váltott belépőjeggyel.
 • Vendégek a 11. Szemrevaló Filmfesztiválon

  Október 6-án kezdődik és 16-áig tart a budapesti Művész moziban a Szemrevaló (Sehenswert) Filmfesztivál. A Goethe Institut, az Osztrák Kulturális Fórum és a Svájci Nagykövetség közös rendezvénye immár tizenegyedik alkalommal hozza el a német nyelvterület új filmjeinek legjavát – köztük számos fesztiváldíjas alkotást – eredeti nyelven, magyar felirattal.
 • A debreceni Agóra Tudományos Élményközpont októberi programjai

  Nyitvatartás: szerda–péntek: 13-tól 18 óráig, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig, hétfő, kedd: szünnap. Pénztárzárás: 17.30 órakor. Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül. Rendkívüli zárvatartás: 2022. október 6-án, csütörtökön – zártkörű rendezvény miatt – az Agóra nem fogad látogatókat.
 • Játékarchitektúrák – Majercsik Krisztina, Kelle Antal játékai

  A Budapest Design Week keretében rendezett kiállításon három játéktípus (Pisa, Eiffel, Kreabau) kipróbálására is folyamatosan lesz lehetőség.
 • Ne legyünk csaló webshopok áldozatai!

  Már évek óta megfigyelhető volt az online kereskedelem térnyerése, amit a koronavírus-járvány még inkább felerősített. Bár a bezárások időszakát szerencsére már magunk mögött hagytuk, az internetes vásárlás továbbra is az életünk része maradt, sőt egyre többször és többféle terméket szerzünk be online felületeken keresztül. A fogyasztói igényekre reagálva folyamatosan duzzad a webshopok száma, köztük olyanokkal is, akik nem a korrekt vevőkiszolgálást tűzték célul zászlajukra. Várhegyi István, a piacon évtizedes múltra visszatekintő OKE.hu webshop tulajdonosa, vezetője elárulja, mire érdemes figyelni.
 • Feketenadálytő-gél: hatásos sérülésekre, zúzódásra, ízületi bajokra

  Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember még nagymamájától tanulta meg a feketenadálytő-kenőcs receptjét, amelyet szívesen el is készített a természetes gyógymódért hozzá fordulóknak. Lopes-Szabó Zsuzsa, Gyuri bácsi lánya – aki maga is fitoterapeuta – a régi családi receptet leporolva és azt jelentősen megújítva egy bővebb hatóanyag-tartalmú és a mai kor kívánalmainak megfelelő gélt fejlesztett ki. Mire és hogyan használhatjuk az új, bükki feketenadálytő-gélt?
 • Fenyő Miklós legendás musicaljét mutatja be a József Attila Színház

  A József Attila Színházban 20 év után ismét felcsavarják a szőnyeget, és elhozzák az amerikai életérzést, a hawaii inget, a rock and rollt, a Ki mit tudot és mindazt, amit a Made in Hungaria adhat nekünk. Október 1-jén újra műsorra tűzik a legendás musicalt a színház fiatal művészeinek közreműködésével. Egy generáció felnőtt, de a rock and roll örök!
 • Bemutatkozott a gerincsebészeti robot Magyarországon is

  2022. szeptember 2–3-án Mátrafüreden megrendezett Magyar Gerincgyógyászati Társaság 2022. évi tudományos ülésének fő eseménye volt az új gerincsebészeti robot bemutatkozása Magyarországon.
 • Világpremier is lesz a Müpa új téli programjai között

  Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a fiatalok egyik kedvenc zenekara, visszatérnek népszerű tánc- és újcirkuszi produkciók, és újabb fejezettel folytatódnak a már megszokott sorozatok is.
 • Nagy klasszikus új arcokkal

  A Valahol Európában az egyik legcsodálatosabb magyar musical, amely Dés László zenéjével és fantasztikus gyerekszereplőkkel már 2016 óta töretlen sikerrel látható a Magyar Színház nagyszínpadán. A 2022–2023-as évadban a nagy klasszikust a már megszeretett színészek mellett új beállók előadásában állítja színpadra a teátrum.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum