Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. június 26., vasárnap, János napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023

  2023 nyár elején a kétszeres Oscar-díjas Hans Zimmer nagysikerű turnéjával visszatér Európába. A koncertsorozat nemzetközi bejelentésének napján kiderült: a művész 2023. június 5-én 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.
 • Országos Beatles-találkozó

  Egy nap, amikor minden a Beatlesről szól. Koncertek, játékok és sok minden más is a Kobuci Kertben. Ünnepeljük együtt Paul McCartney 80. születésnapját!
 • Tenger mélye, ég teteje, rózsabimbó szíve…

  A Millenáris Park közkedvelt játszótéri mesefigurája, Zöld Péter elevenedik meg a HolddalaNap Zenekar új meselemezének bemutató koncertjén. Gyereknapon, május 29-én autentikus népi hangszereken kel életre népdalok és versfeldolgozások által a mese a Nemzeti Táncszínház színháztermében a Millenárison. 
 • Öltözzenek az 1920-as évek amerikai divatjába!

  A 20. század utolsó harmadában az USA-ban született meg a posztmodern irányzat. Nem csak gyönyörű épületeket, hanem például zenei újításokat, később magát a „Scott Bradlee's Postmodern Jukebox” megalakulását is köszönhetjük ennek az időszaknak. A PMJ budapesti koncertje kapcsán arra kérik a szervezők a közönséget, hogy Gatsby-stílusú öltözékben érkezzenek az Arénába.
 • Nemzetközi sztárok a Jazztavaszon

  A Müpa a kezdetek óta jazz-zel ünnepli a tavasz legszebb hónapját, idén két év kihagyás után a közönség végre ismét nemzetközi nagyágyúk koncertjein hódolhat a műfaj iránti szenvedélyének. Sarah McKenzie bensőséges hangulatú szólóesten mutatja be Secrets of My Heart című lemezét, a Yellowjackets big band hangzással turbózott jubileumi albumát, a francia–dominikai, Grammy-jelölt Cyrille Aimée pedig fülbemászó, összetéveszthetetlen muzsikáját hozza el a budapesti közönségnek.
 • 20 éves a Spinoza Színház

  Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli idén a Spinoza Színház. A jubileumi programok részeként az Erzsébetvárosi Önkormányzattal és a Mazsihisszel közösen indítanak ingyenes, utcai örömzene-koncertsorozatot.
 • Tavasszal is zenében utazunk

  A MÁV Szimfonikus Zenekar a 2021–2022-es évad tavaszi hónapjaiban is olyan sikeres és nemzetközileg elismert vendégművészekkel ad közös hangversenyeket, akiket a klasszikus zene rajongói szeretnek és tisztelnek a világban, de Budapesten ritkábban találkozhat velük a közönség. A zenekar művészeti koncepciója, hogy a zeneirodalom legszebb és legizgalmasabb műveit kiváló karmesterek vezényletével és a legkitűnőbb szólistákkal mutassák be rangos helyszíneken.
 • Nagyszabású kórushangversenyt rendeznek a Szegedi Nemzeti Színházban

  Huszonnégy kórus mintegy nyolcszáz tagjának részvételével nagyszabású kórushangversenyt rendeznek április 25-én a Szegedi Nemzeti Színházban.
 • Daram-daram-madaram

  Az est zeneszerzője két hazai összeszokott komponista, zenész: Csengery Dániel és Mátyássy Szabolcs. Közös szándékuk és reményük az, hogy a mai kortárs-klasszikus zenei világ sokrétű eszközeivel újfajta megvilágításba helyezzék az eredeti népdalok szépségét.
 • Hat zongoraművész szólókoncertje

  Hat zongoraművész szólókoncertje hallható szombaton és vasárnap a budapesti Festetics-palotában, ahol az MVM-koncertek – A zongora kétnapos minimaratonján vehet részt a közönség.
 • Koncz Zsuzsa-koncert

  Koncz Zsuzsa több mint 30 éves pályafutása alatt már 10-nél is többször töltötte meg az Arénát.
 • Richard Strauss-maraton

  A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar közös zenei maratonjának egész napos műsorfolyamában ezúttal egy megkerülhetetlen zeneszerző-géniusz kerül a fókuszba. A német komponista, Richard Strauss alkotásaiból összeállított program tizenegy koncertjéből és kísérőrendezvényeiből áll.
 • Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Budapest Kongresszusi Központban

  Egy boldog karácsonyi koncertet ígér a 100% Jézus zenekar és Janicsák Veca december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az első kétezer regisztráló ingyenesen kapja meg azt az élményt, hogy lerakja az évvégi rohanást és békét találjon önmagában. Az 1 este, 10 üzenet mottóval ellátott koncerten Böjte Csaba is felemelő gondolatokat és sosem hallott karácsonyi történeteket fog megosztani.
 • Újévi gálakoncert a Duna Szimfonikus Zenekarral és a Virtuózokkal

  A RaM Színház by Freelusion ünnepi élményprogrammal köszönti az újévet. A színház január másodikán a Duna Szimfonikus Zenekar nagyszabású gálakoncertjével,ú eddig nem látott egyedülálló látványvilágú összművészeti – fény és zene – produkcióval nyitja meg a 2022-es esztendőt, ezzel megalapozva a klasszikus zenei élményekben gazdag évkezdést.
 • Budapesten koncertezik Justin Bieber

  Justin Bieber bejelentette a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép. 
 • Ennio Morricone-koncertturné az elhunyt zeneszerző tiszteletére

  „...a zene megfoghatatlan, nincs formája, olyan, mint egy álom: akkor létezik, ha előadják, és akkor ölt alakot a hallgató elméjében” – Ennio Morricone
 • Igazából karácsony – szimfonikus koncertshow

  A Budafoki Dohnányi Zenekar három éve indította útjára – hagyományteremtő szándékkal – egészen egyedi, karácsonyi szimfonikus koncertshow-ját, az Igazából karácsonyt.
 • Koncertek a Városmajorban

  A mára közkedvelt koncerthelyszínné vált budai játszóhely a 2021-es évadában is izgalmas előadókat és zenei formációkat vonultat fel.
 • Halmos Béla-emlékkoncertet szervez a Hagyományok Háza

  Összemuzsikálni a nemzetet címmel szervez emlékkoncertet Halmos Béla, a sokszorosan kitüntetett prímás és népzenekutató tiszteletére a Hagyományok Háza szeptember 19-én.
 • Újraindul az Orientale Lumen-sorozat

  A Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplomban az Orientale Lumen-sorozat keretében szeptember 4-én a Szent Efrém Férfikar a Pro Musica Leánykarral ad közös koncertet.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum