Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. október 3., hétfő, Helga napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
Következő oldal »
 • Teljesen megújul a 87 éves játékmárka

  Minden egy schleich®-figurával kezdődik, egy határok nélküli történettel, amelyet korábban soha nem meséltek el, és amely soha nem ér véget. Egy történet, amit csak a gyerekek tudnak kitalálni: tündérek játszanak a sárban, elefántok tudnak repülni, cápák és tehenek a legjobb barátok. 2022 júliusától a schleich® a „where stories begin” (ahol történetek születnek) új küldetését foglalja magában, amely 87 éve örvendezteti meg a gyerekeket autentikus karaktereivel. Idén nyáron a schleich® új logóval, friss megjelenéssel és új weboldallal, valamint újratervezett, fenntarthatóbb csomagolással lepi meg fiatal és felnőtt rajongóit egyaránt.
 • Rendkívül tudatosak a mai óvodások és az iskolások a környezetvédelemmel kapcsolatban

  Összesen 253 alkotás érkezett be 16 megyéből és Budapestről, továbbá Szerbiából és Szlovákiából az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Hogy érzi magát a Föld? címmel meghirdetett országos kreatív alkotói pályázatára, amelyet a Föld napja alkalmából hirdetett meg az intézmény Matematikai, Természettudományi és Informatikai Tanszéke. Az eredményhirdetés szeptember hónapban várható.
 • A Magyar Nemzeti Múzeum nyári tábora

  A Magyar Nemzeti Múzeum nyári tábort hirdet júliusban és augusztusban. Több turnusban, változatos témákkal várják a történelem iránt érdeklődő 7–12 éves gyerekek jelentkezését. Bár a táborok iránti érdeklődés igen jelentős, maradt még néhány szabad hely.
 • Önismereti tábort szerveznek gyerekeknek

  2022-ben két alkalommal, július 7–10., valamint augusztus 4–7. között várja a 12–18 éves korosztályt a Vulkán Tehetséggondozó Társulás által életre keltett Vulkán önismereti tábor. Ahogyan a neve is utal rá, ez a tábor a hagyományos változatoktól eltérő szellemiséget képvisel. A szervezők többéves tapasztalatuk során kikristályosodott tematikával várják azokat a fiatalokat, akik tudatosabban szeretnének tekinteni magukra és a világra, illetve azokat a szülőket, akik elindítanák gyermeküket az önfejlesztés útján.
 • Gyereknapi hétvége a debreceni Agórában

  Végre egy kaland, amikor anyu haja nem azért áll égnek, mert kiborítottad a kakaót! Az Agóra Tudományos Élményközpont gyereknapi bemutatóiból kiderül, hogy tud-e Barbie baba villámokon lovagolni, hogyan segíthet a kémia egy léggömb felfújásában, és képes-e egy humanoid robot táncolni, kosárlabdázni vagy utánozni egy bonyolult tai chi mozgássort. A látványos bemutatók mellett ezen a hétvégén a látogatók képzeletbeli túrát tehetnek a Naprendszerben és felfedezhetik a botanikus kertet is.
 • Gyereknap 2022

  Idén is változatos programok, rendezvények közül válogathatnak gyereknap alkalmából a szabadidejüket szervezők. Gyermeknapi zenei programok, a sportos gyerekeket légvár, mászófal, a bátor gyerekeket a fogászati szűrés után arcfestés és sok-sok ajándék várja.
 • Az idei gyereknapon cseréld Ferrarira a plüssmacidat!

  Idén újra a három évvel ezelőtti pompájában tündökölhet a Meglepkék.hu gyermeknapi programja. Május 29-én a gyerkőcök korábban csak plakátokon vagy filmekben látott mesés sportkocsikba pattanhatnak. Az életre szóló élményért a „fizetség” nem más, mint egy jó állapotú, de már megunt játék, amivel beteg vagy rászoruló pajtásaiknak csalhatnak újra mosolyt az arcukra.
 • Jégkrémevési világrekord készül Magyarországon

  Guinness-rekordot készülnek felállítani a Rotary országos gyereknapon, ahol összesen több mint 50 településen eszik majd a gyerekek egyszerre a jégkrémet.
 • Agora Gyermek Művészeti Fesztivál

  Végre Szombathelyre is elérkezett a kimondottan gyerekeknek szóló fesztivál. A szombathelyi és a Vas megyei diákok, valamint amatőr művészeti csoportok fellépései tekinthetők meg a program keretein belül.
 • Mesefesztivál

  A gyermekek mellett felnőtteknek is szól a veszprémi Mesefesztivál, melyen lehetőség nyílik a művészeti ág jeles képviselőivel való beszélgetésekre, a pedagógusok is megismerhetik a bábok varázslatos világának hátterét, mozgatórugóit, hatásait, az azokat növelő eszközöket, módszereket.
 • Nyílt napot tartanak a Gyermekvasútnál vasárnap

  Vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút a Széchenyihegy végállomáson, ahová 10 és 16 óra között várják színes programokkal a kisvasút világa iránt érdeklődő gyerekeket.
 • Mikulás-váró programokkal készül a Csodák Palotája

  Az ünnepi előadások sorában Puttonykaland címmel tudományos mesejátékot láthat a közönség mindhárom napon 11 órától az Öveges Színpadon. Ezt követi a Buborékshow, amelyen a buborékok fizikájáról hallhatnak izgalmas előadást a látogatók.
 • Találkozzunk a Mikulással a Gyermekvasúton!

  December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson. Ezen a hétvégén a vonatok is sűrített menetrend szerint közlekednek a budai hegyekben.
 • Pályaorientációs program lányoknak a debreceni Agórában

  Nagy érdeklődés mellett indult útjára a WATCH (Women at Tech) elnevezésű pályaorientációs program az Agóra Tudományos Élményközpontban a stratégiai partnerként együttműködő NI támogatásával. A kimondottan lányoknak szóló kezdeményezés célja, hogy a valós életből vett mérnöki feladatok megoldásán keresztül élményszerűen tegye vonzóvá a fiatalok számára a STEM-területeket (Science + Technology + Engineering + Mathematics = tudomány + technológia + mérnöki tudományok + matematika), miközben a résztvevők megtapasztalhatják a csapatmunka előnyeit és örömét is.
 • Gyerekprogramok az őszi szünetre

  Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. október 22-e, péntek, a szünet utáni első tanítási nap pedig november 2-a, kedd, azaz egyhuzamban tíz napot tölthetnek otthon a gyerekek a hétvégéket is beleszámolva.
 • Így lehet kávékapszulából karácsonyfadísz

  Kávékapszulából, papírgurigából, műanyag hulladékból vagy akár szép formájú üvegből készült karácsonyfadíszekkel is indulhatnak az óvodák az ország bármely pontjáról a Játéksziget pályázatán. A játékbolthálózat korábban is aktívan népszerűsítette a környezettudatos gondolkodást, legújabb kezdeményezésükkel pedig azt szeretnék elérni, hogy felhívják a gyerekek figyelmét az újrahasznosítás fontosságára. A beküldött pályaművekből egy szakmai zsűri választja ki a győztes oviscsoportot, amelynek nyereménye egy 100 forint értékű játékutalvány lesz.
 • Debreceni Agóra-klubok

  Októbertől újra lesznek Agóra-klubok. A foglalkozásokra várják a természettudományok iránt érdeklődő gyerekek jelentkezését, akik szívesen elmélyednének az egyes tudományterületek rejtelmeiben.
 • „BarangoLó” kalandtúra a Mátai Ménesben

  Garantált kikapcsolódás és játékos szórakozás vár a Mátai Ménesben gyermeknap alkalmából.
 • Gyereknapi programsorozat Hajdúszoboszlón

 • Little Miss World Hungary

  Idén online hirdették meg az idei Little Miss & Mister World Hungary gyermekszépségversenyt, ahol több száz jelentkezőből választották ki a legszebbeket és a legügyesebbeket. Ezen a versenyen ugyanis a bájos arcok mellett a tehetségek is megcsillantak.
Következő oldal »

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum