Cikkarchívum – ItthonOtthonVan.hu

ItthonOtthonVan.hu

Ma 2022. június 26., vasárnap, János napja van.

Rovatok

Régiók

Cikkarchívum

Cikkek szűrése
Régió
 • „A Balaton-felvidék egészen más, mint aminek elsőre látszik…”

  A Balaton-felvidék helyi közösségeit és jövőformáló kezdeményezéseit átfogó kutatással térképezte fel a TÁJTÉKA a Balaton-felvidéken. A jól bevált gyakorlatokat kereső izgalmas kutatási anyag első eredményeit már az ősszel olvashatjuk.
 • Június közepéig lehet pályázni a Virágos Magyarország versenyre

  Június 15-ig jelentkezhetnek az önkormányzatok az idén 29. alkalommal megrendezett Virágos Magyarország versenyre. Az ország legrégebbi és legnépszerűbb környezetszépítő versenyében a szakmai elismerések mellett idén is értékes nyereményekért versengenek a települések.
 • Hódít az új trend: környezetbarát színek a falon

  Tavasszal nemcsak testünk-lelkünk megújításán gondolkozunk, hanem az otthonunkén is. A legtöbben ilyenkor vágnak bele a régóta halogatott festésbe, tapétázásba, de mit érdemes választani, ha követni szeretnénk a 2022-es enteriőrtrendet?
 • Konyhai hulladékok, amik a kertben igazi kincs

  Rengeteg pénzt költhetünk növényeink megfelelő táplálására, mivel sokszor a minőségi műtrágyák, mesterséges, bolti tápanyagok vásárlása nem éppen olcsó mulatság. Megmutatjuk hogyan úszhatjuk meg a többezres szerek beszerzését néhány egyszerű konyhai hulladékkal.
 • Idén hamarabb jelentek meg kártevők a földeken

  Idén hamarabb jelentek meg kártevők és a kórokozók, mint a korábbi években – hívja fel rá a figyelmet a szakértő. Fontos, hogy a gazdák időben elkezdjék a védekezést a rovarok és a gombák ellen is, hiszen akár tonnákban mérhető kárt is szenvedhet a termény.
 • Rengeteg vizet pocsékol egy átlagos autómosó

  Világátlagban 144 liter vizet pazarolunk el minden egyes autómosással, ami azt jelenti, hogy már öt-hat alkalommal elhasználjuk egy ember éves ivóvízszükségletét, ráadásul nagy mennyiségű vegyszert, és veszélyes anyag is keletkezik. Bár léteznek vízvisszaforgatós autómosók, ez közel sem jelenti azt, hogy nullás a vízszámlájuk a hónap végén. A problémára egy nanotechnológiás rendszer lehet a megoldás, amellyel mindössze másfél deciliter az átlagosan elhasznált vízmennyiség járművenként.

Kiemelt partnereink

Szálláskereső
Keresés

Régió

Akció típusa

Hirdetés

© 2004–2022 Feszt-House Kft. | Médiaajánlat | Impresszum